jarda_w Odesláno 23. květen 2023 Odesláno 23. květen 2023 Nevím, zda je vláíkno ještě aktuální, ale já jsem vyřešil spaní v 807 takto: Vyrobil jsem polici na zavazadla, pod kterou se dá spát. Police je fixována pomocí ocelových ok v úložném prostoru. Na podlahu je možné použít nafukovací dvojlehátko a vznikne tak pohodlný prostor na spaní. Zavazadla (2 turistické tašky) je možné odložit na polici a zajistit pomocí gumicuků, aby byly za jízdy fixovány. Střed police je využit pro autochladničku SENCOR SCM 2025 o objemu 20l. Chladnička je napájena 12V z palubní sítě, se zabudovanou ochranou proti vybití baterie. Zároveň je možné napájet chladničku přiloženým kabelem 220V. Hafity, Péťa, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Hafity Odesláno 23. květen 2023 Odesláno 23. květen 2023 Ještě by to chtělo fotku s tou nafukovačkou.... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 24. květen 2023 Odesláno 24. květen 2023 (upraveno) před 21 hodinami, Hafity napsal: Ještě by to chtělo fotku s tou nafukovačkou.... myslis tuhle ?? Upraveno 24. květen 2023 uživatelem Havlicek.Lukas ozzy56 a MP ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 24. květen 2023 Odesláno 24. květen 2023 Hoši, hoši.... Testosteron z vás stříká i ušima.... Měl jsem na mysli samozřejmě výše zmíněné nafukovací dvojlehátko.... Citovat
Vojtěch_C8 Odesláno 26. listopad 2024 Odesláno 26. listopad 2024 Já si vyrobil zatahovací, kombinace dřevo/ocel v konfiguraci 5 lidí na jízdu, 2 na spaní. Světlá výška 2 přepravky na sobě. Pepito, MP, Hafity a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.