Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 7 měsíců později...
Odesláno
Tak ten volant z RCZ na 308 pasuje, tady je důkaz:

VOLANT

Jinak mám objednanou jinou parádičku na 308, ale dokud nedojde, nebudu prozrazovat.

Chlapci kde sa da toto zohnat za 6000kc??? To bude pravdepodobne cena bez airbagu co? Tam z 308 nebude pasovat airbag? Diiiiky :papa

Odesláno

VOLANT

Jinak mám objednanou jinou parádičku na 308, ale dokud nedojde, nebudu prozrazovat.

Chlapci kde sa da toto zohnat za 6000kc??? To bude pravdepodobne cena bez airbagu co? Tam z 308 nebude pasovat airbag? Diiiiky :papa

Určitě to seženeš v Peugeotu, nahoře v nějakém odkazu máš číslo dílu. Podle mého názoru tam bude pasovat i airbag a krytka. Otázka je, jestli ti někdo z Peugeotu poradí a bude takové výměně nakloněn. Přeci jen \"křížení\" neradi vidí. Na druhou stranu kšeft je kšeft a když na to nebudeš požadovat záruku ....

volant RCZ

Ještě k tomu lze dokoupit manžetu řadící páky také z alcantary. Mě by se líbil ten zmenšený, co je za příplatek k novému RCZ. Je o malinko jiný jak jsem zjistil. Není tam alcantara a má jiný tvar. V katalogu RCZ má v sadě kód VH05 spolu s manžetou a kratší řadičkou. Mimochodem nové RCZ stojí v základu \"jen\" 660 000Kč což je nádherná cena.

6828.jpg

[upravil dne 6/4/13 15:06 od matii]

[upravil dne 6/4/13 15:09 od matii]

Odesláno

VOLANT

Určitě to seženeš v Peugeotu, nahoře v nějakém odkazu máš číslo dílu. Podle mého názoru tam bude pasovat i airbag a krytka. Otázka je, jestli ti někdo z Peugeotu poradí a bude takové výměně nakloněn. Přeci jen \"křížení\" neradi vidí. Na druhou stranu kšeft je kšeft a když na to nebudeš požadovat záruku ....

volant RCZ

Ještě k tomu lze dokoupit manžetu řadící páky také z alcantary. Mě by se líbil ten zmenšený, co je za příplatek k novému RCZ. Je o malinko jiný jak jsem zjistil. Není tam alcantara a má jiný tvar. V katalogu RCZ má v sadě kód VH05 spolu s manžetou a kratší řadičkou. Mimochodem nové RCZ stojí v základu \"jen\" 660 000Kč což je nádherná cena.

6828.jpg

[upravil dne 6/4/13 15:06 od matii]

[upravil dne 6/4/13 15:09 od matii]

Tento co si dal foto je tiez velmi pekny. Ten kolko cca kostuje v peugeote a ake ma cislo dielu? Dik ;)

Odesláno

Netuším, má jen číslo v ceníku k novému autu. Navíc ani netuším, zda je zmenšený jen věnec, nebo má jiné rozměry celý volant. Potom by byla i jiná krytka s logem a otázka je, zda by tam pasoval původní airbag. Na 308 by nasadit měl jít, bo byl i ve starém modelu RCZ a ten měl pokud se nemýlím stejné řízení jak 308, aspoň co se volantu týká.

Odesláno

Ahoj, mám novou 308SW - březnovou výrobu - ta má ten samý volant, co dával matii poslední fotku, jen teda bez nápisu rcz. Pokud to nějak pomůže, vyfotím a změřím velikost volantu, případně i velikost krytky a jak budu u kamaráda, co má RCZ r.v. 2011, tak můžu vyfotit jeho a taky ho změřit včetně krytky, jestli to nějak pomůže. Co vy na to? ;)

[upravil dne 7/4/13 11:22 od IceBee]

Odesláno
Ahoj, mám novou 308SW - březnovou výrobu - ta má ten samý volant, co dával matii poslední fotku, jen teda bez nápisu rcz. Pokud to nějak pomůže, vyfotím a změřím velikost volantu, případně i velikost krytky a jak budu u kamaráda, co má RCZ r.v. 2011, tak můžu vyfotit jeho a taky ho změřit včetně krytky, jestli to nějak pomůže. Co vy na to? ;)

tvoeeee dávej to sem :aut:aut:aut:o:mrk

Hlavně foto ... že by peugeot začal dávat zmenšené volanty i do standardních modelů? Se mi nechce věřit. není to náhodou tento co se dává do sportia? Je podobný, ale velký a ne tolik tvarovaný.

4112PA-500x500.jpg

[upravil dne 7/4/13 19:08 od matii]

[upravil dne 7/4/13 19:10 od matii]

Odesláno

tvoeeee dávej to sem :aut:aut:aut:o:mrk

Hlavně foto ... že by peugeot začal dávat zmenšené volanty i do standardních modelů? Se mi nechce věřit. není to náhodou tento co se dává do sportia? Je podobný, ale velký a ne tolik tvarovaný.

4112PA-500x500.jpg

Tak jsi měl pravdu ;) Popletl se mi ten tvar a design. Párkrát jsem se teď vezl v kamarádově RCZ, tak se mi to poletlo :) A přeci jen mám nový autí doma od pátku, tak jsem si ho ještě pořádně \"neokoukal\".

Můj volant je stejný jako ve sportiu - tudíž i jak má Ajap :super

Pro jistotu foto (a jak budu mít ještě foto RCZ volantu, tak zde nahodím i rozměry obou - pro přesnější představu):

post-31725-14109630512665_thumb.jpg

[upravil dne 8/4/13 09:52 od IceBee]

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Na 308 nevím, ale na 5008 vím, strčíš kulatiny 5 mm s vybroušenou drážkou do otvorů zezadu volantu a silně zatlačíš ve směru šipek. Přitom páčíš airbag k sobě. Pokud máš náhradní volant, tak si to prohlídni a nacvič.

Při sundavaní volantu povol šroub, ale nechej ho tam. Jinak si urveš kablíky, až zabereš a volant vyletí.

post-2001-0-56922100-1423486750_thumb.jp

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Na čo si treba dávať pozor pri výmene volantu? Treba vraj meniť nejakú bezpečnostnú skrutku? Je to tá ktorou je zatiahnutý volant, alebo je ešte nejaká iná?  

Odesláno

já mám  v 308CC tento 

4112PA-500x500.jpg

a přemýšlím o výměně za viz příloha

dají se vyměnit jenom ty chromy nebo musím celý volant sehnat?  v serviceboxu to zvlášť nějak nevidím.. ale u 307 to šlo dokoupit

post-17276-0-83479000-1424624333_thumb.j

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...