Miku Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Včera jsem zažil nemilé překvapení . Večer po odpolední jsem nastartoval a po ujetí cca kilometru mi auto začlo škubat a strašný smrad z benzínu.Po zastavení jsem zjistil , že vypadla benzínová hadice pro rampu a celý motor s kapotou zalitý benzínem.Ta zk....ná koncovka prostě vyskočila a nešla nasadit. Nakonec jsem ji přidrátoval a domů dojel na plyn. Takže ti co mají starší vůz si raději tyto koncovky preventivně vyměnte. Citovat
Ferry Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 stalo se mi v Italii u C5 s novejsim motorem 2.0 16V, jedu po dalnici za cisternou, smrdi benzin, rikam si, hmmm, asi to z nej nekde tece, radsi ho predjedu, predjel jsem, uz jsem 500m pred cisternou a smrad benzinu stale silil, ujel jsem jeste asi necely kilometr a to uz jsem si rikal, ze je to fakt divny, tak zastaveni na takovem odstavnem bezpecnostnim placku, otevreni kapoty a benzinovy mrak z odhlucneni kapoty tekl benzin curkama na rozpaleny vyfuk, no supr Taky vyskocila hadicka z rampy, jenze C5tka byla na LPG, takze motor nezacal cukat, projevilo se to az tim smradem. Hodinu jsem pak na blizke benzince susil tu deku kapoty na slunicku a cekal, nez pojedu dal Citovat
Miku Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Mi se to naštěstí stalo po nastartování a ujetí pár metrů a začlo to škubat v místech , kde mi pravidelně přepíná na plyn - proto jsem hned nereagoval - asi u plynařů je ta koncovka více namáhána , jelikož tlak benzínu je i když se jede na plyn Ale byla to docela romantika , tma jak v pr..li a já celý smradlavý od benzínu - jako za starých časů Citovat
Ferry Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 ja mam podezreni, ze spis pri demontazi sani, kdy se montovaly vstriky LPG, to pak hosi spatne nasadili a ta spona se vyklepala (u te C5 se to stalo tusim mesic po montazi LPG), stejne tak se podobna vec stala MJSyticovi, kdyz mel kvuli oprave auta motor venku. Takze ona ta spona je vcelku spolehliva, jen se musi po jeji demontazi poradne zamacknout zpet a zkontrolovat, zda pekne sedla Citovat
krtek 2 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 nestastna spona aj na paliv filtru je ,nespominam ani jak blbo sa stahuje zlate klasicke eskapasky Citovat
MJSytic Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Ano - vzpomínané téma zde: Teď už se tomu směju Citovat
skywalker.l Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Přesně toto se mi stalo převčírem. Jedu po dálnici, najednou smradu jako v hradu a po kontrole motorového prostoru jsem zjistil, že vypadla benzínová hadice. Původně jsem myslel, že jí tam nenarvu zpět, ale při troše větší síly se povedlo, tak jsem odjel. Kontroloval jsem ji, drží tam hodně na fest, není mi tedy dost dobře jasné, jak mohla vyskočit... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 taky mám tu zkušenost, naštěstí s naftou, taky jsem hadičku zpět nastrčil až po zacvaknutí a potom byl klid Citovat
Miku Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Po důkladné kontrole jsem zjistil , že ta spona u lišty už měla slabé ty zpětné držáčky a moc nedržela (nic není navěky) , ta strana u karosérie držela fest. Místo ní jsem dal klasickou benzínovou hadici - na sponu už v žádném případě nespoléhám. ovšem se zase objevila \"stará\" závada s nepravidelným volnoběhem , kterou jsem nedávno řešil ( naivně , myslíc že už bude klid) Citovat
martin.holub Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 stalo se mi v Italii u C5 s novejsim motorem 2.0 16V, jedu po dalnici za cisternou, smrdi benzin, rikam si, hmmm, asi to z nej nekde tece, radsi ho predjedu, predjel jsem, uz jsem 500m pred cisternou a smrad benzinu stale silil, ujel jsem jeste asi necely kilometr a to uz jsem si rikal, ze je to fakt divny, tak zastaveni na takovem odstavnem bezpecnostnim placku, otevreni kapoty a benzinovy mrak z odhlucneni kapoty tekl benzin curkama na rozpaleny vyfuk, no supr Taky vyskocila hadicka z rampy, jenze C5tka byla na LPG, takze motor nezacal cukat, projevilo se to az tim smradem. Hodinu jsem pak na blizke benzince susil tu deku kapoty na slunicku a cekal, nez pojedu dal Prosím tě, mám podobný problém na 406, děravá hadička a benzín z ní stříká dírkou na hlavu motoru. Dá se tahle hadička koupit v mototechně, nebo nějaká vhodná náhrada ??? ... Já už tm totiž měl náhradu, ale ta byla tlakem benzínu nafouklá jako soudek ..... no a teď asi praskla .... Předem díky. Citovat
Ferry Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 to Martin.Holub to je motor LFY? jedna se asi o tu kratkou hadicku na levy strane u rozvodu, ze jo, no kup normalne kousek benzinovy hadice, ta je dvoustenna s textilni vyztuzi, takze se nenafukuje, prumer z hlavy nereknu, asi 6mm, ale radeji si to premer na aute Citovat
martin.holub Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 to Martin.Holub to je motor LFY? jedna se asi o tu kratkou hadicku na levy strane u rozvodu, ze jo, no kup normalne kousek benzinovy hadice, ta je dvoustenna s textilni vyztuzi, takze se nenafukuje, prumer z hlavy nereknu, asi 6mm, ale radeji si to premer na aute takže by neměl být problém ji koupit v mototechně jako běžnou benzinovou hadičku ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.