Pefox Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Zdravým všetkých odborníkov na P406. Chcem sa spýtať, čo je potrebné na prerobenie manualnej klímy na automatickú. Stačí len vymeniť ten ovládací panel na prístrojovej doske, alebo sa musia vymeniť aj nejaké iné súčiastky-nastavenia. Ďakujem za rady. Citovat
Durii Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 potrebujes myslim aj iny kompresor aj dotiahnut kable do stropu kde sa nachadza teplomer , radsej predat auto a kupit s klimou Citovat
Stuchy Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 souhlasím to to radši prodej protože by to bylo neskutečně dílů(panely,kompresor,řídící jednotky,motůrky atd.) Citovat
stajgrpavel Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 uz to tu par lidi delalo . tusim ze menili panel klimatizace a misto tahel davali servo motorky na klapky. zkus pohledat na 100% to tu nekde je. Citovat
Pefox Odesláno 12. březen 2012 Autor Odesláno 12. březen 2012 Takže to bude zložitejšie ako som si myslel:(. Asi mi bude musieť stačit manual. Auto len kvôli klíme predávať nebudem. Ďakujem za info. Citovat
koblih69 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Jiný kompresor? No to teda nevím Jinka to považuju za nesmysl, zrovna z 406 jsem měl auto klimu a akorát mě to štvalo. Citovat
Ferry Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 asi si spletli kompresor s kabinovym ventilatorem, ten totiz musi mit navic jeden konekturek pro pripojeni kostry, da se snadno modifikovat stavajici kabelovy svazek, aby se dal stavajici ventilator z manualni klimatizace pouzit i pro automatickou jinak je treba vymenit cely svazek kabelu namotany na skrini vzduchotechniky pod palubkou a primontovat dve ovladaci serva klapek (maji sve spesl drzaky a nahradi se jimi to stavajici lankove ovladani) dale je treba vymenit servo klapky vnitrni cirkulace vzduchu, natahnout asi 3 draty ke stropnimu svetlu a tam osadit a zapojit cidlo teploty. Do klimatizeru je treba vyriznout diru a osadit cidlo teploty radiatoru topeni, dale je pak potreba osadit cidlo slunecniho svitu (uprostred palubni desky pod prednim sklem - mezi vydechy vzduchu na predni sklo) a propojit kabelovy svazek klima s draty od cidla vnejsi teploty v zrcatku spolujezdce (pokud v aute neni pritomny ukazatel vnejsi teploty, je treba doplnit cidlo do vnejsiho zpetneho zrcatka u spolujezdce a natahnout draty ze dveri, pruchodkou v A-sloupku k tomu konektoru svazku klimy) Ve finale se osadi ovladaci panel a melo by vse fungovat, neni to slozite, ale par veci to je, vyzaduje to docela dost dodatecnych dilu. Psal jsem ted o starem modelu, u novejsiho modelu s neMUX palubni siti a MUX palubni siti to bude jeste trochu jinak a bude tam potreba povolit a nakonfigurovat nekolik veci pres diagnostiku secteno podtrzeno asi se to ne uplne vyplati Citovat
sarkimi Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Zdravim a jak by vypadala ta modifikace kabeloveho svazku pro ten ventilator? Dotahnout jeden vodic na kostreni ventilatoru? Diky Citovat
Marcel00 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 to je zivy nezmysel prekopat auto na autoklimu. Ludia dajte si povedat, to Vam nestacil Ferryho popis potrebneho ??? Citovat
koblih69 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 A pro ty, které to ještě nevyděsilo přikládám odkaz i když po opravě klimy ve 407 mě ta vyhndaná palubka už tolik neděsí. Citovat
P607Olda Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Chce to vzít rozum do hrsti při koupi, stanovit si požadavky. Citovat
stajgrpavel Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 mit na to cas tak do toho jdu :-) ted se chystam dodelat cidlo steracu :-) elektricka zrcatka jsem uz udelal ... ale teke to vypadalo docela desive, kdyz jsem rozdelal cast palobovky a mel z kabelu pavucinu :-) a je lepsi se hrabat v aute nez chlastat v hospode ;-) tot muj nazor. Citovat
stajgrpavel Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 tak pro me to tak desive nebylo ... ale kdyz to vydela moje mama tak malem spadla na zem :-) a kdyz jsem mel dole oba predni blatniky tak z toho mela babca malem infarkt :-) ze to uz nikdy jezdit nebude :-) je to prpste jen o tom se toho nebat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.