Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z Ostravy do Prahy? To by musela být voňafka...

Tak napiš, o které auto máš zájem, možná se tam někdo zastaví omrknout.

S kupováním z daleka mám ty nejhorší zkušenosti.

[upravil dne 13.3.2012 12:54 od P607Olda]

Odesláno

znam jen prislovi Karlinu a Libni, zdaleka se vyhni :D je to komplex bazaru na libenskym ostrove, jeden jako druhej, zadny zazraky bych tam necekal ( a co jsem tam kdy byl, tak ani nevidel :D )

Odesláno

Jen jestli můžu upozornit, tak popis auta nic moc, např. uvádějí 1 airbag a v dalších informacích uvádějí deaktivaci airbagu spolujezdce, což dohromady nějak nesedí. A ještě bych si dovolil upozornit na ten světlý interiér. Kolega v práci měl velice podobného Superba a na ty světlý koberečky strašně nadával, jsou děsně nepraktický.

Edit:

No když na to teď znovu koukám, tak je ten nárazník možná trochu tmavší. Ale na fotkách těžko říct.

Hele to nikde blíž neseženeš Superbéčko? :myslim

[upravil dne 15/3/12 09:38 od Bigbadjohn]

Odesláno

Takže u toho Superbu km na 85% sedí. Měl celkem tři pojistné události. Jednu do dneška neuplatnili, druhá byla ukradená navi. A třetí nevím, ta byla u Slavie, ale tam se vyplácelo jen 18000,- :papa

Odesláno

farbu naraznika posudit neviem,

ale predne svetlomety su posunute.

ja by som sa na to vyrdnul, hladaj si nieco kam mozes ist pozriet osobne.

to je totalny nezmysel chciet po niekom aby ti isiel auto kuknut...

Co sa moze pacit niekomu inemu sa nemusi pacit tebe.

Odesláno

Marcel: podle toho co jsem si tu zjistil, bych o něm silně uvažoval. Superb v TDi a v automatu s nejspíš reálnýma kilomtrama se jen tak dobře neshání ;) A opravdu špatně nevypadá

Odesláno

Díky Gronholmme.Právě že se mi ta kůže líbí,a dobrá vybava v kombinaci s aut.převodovkou a dobrým motorem mě hodně láka.Gronholmme nechceš mi to omrknout?Za nějakou odměnu.Akorat jsem si zjištoval přímo ve škodovce vin a celkem tam nic není jen pořád nějaká montáž a demontáž kola.

Odesláno
Jen jestli můžu upozornit, tak popis auta nic moc, např. uvádějí 1 airbag a v dalších informacích uvádějí deaktivaci airbagu spolujezdce, což dohromady nějak nesedí. A ještě bych si dovolil upozornit na ten světlý interiér. Kolega v práci měl velice podobného Superba a na ty světlý koberečky strašně nadával, jsou děsně nepraktický.

Edit:

No když na to teď znovu koukám, tak je ten nárazník možná trochu tmavší. Ale na fotkách těžko říct.

Hele to nikde blíž neseženeš Superbéčko? :myslim

[upravil dne 15/3/12 09:38 od Bigbadjohn]

Když mrkneš najejich stránku tak tam mají 6xairbag.

Odesláno
Díky Gronholmme.Právě že se mi ta kůže líbí,a dobrá vybava v kombinaci s aut.převodovkou a dobrým motorem mě hodně láka.Gronholmme nechceš mi to omrknout?Za nějakou odměnu.Akorat jsem si zjištoval přímo ve škodovce vin a celkem tam nic není jen pořád nějaká montáž a demontáž kola.

Bohužel nejsem tak znalý. Já neumím takhle ohledávat vozidla :( Já jsem schopný vyhledat záznamy přes pojišťovnu a PČR, ale to je tak všechno :roll

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...