Moby89 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 stan, nebo auto, to je mi jedno, ale každopádně chci ve stanovym městečku místo jako loni,(hned za hospodou na tom písku:D:roker Citovat
Pavel T. Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Rezervační poplatek za chatku zaplacen! Citovat
Schreek Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Prozatím jsou veškeré rezervace pozastaveny do odvolání, děkujeme za pochopení.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 ja jsem vzdycky jako dite bral spani ve stanu jako strasny dobrodruzo, i jako male dite, v jugoslavii jsem takhle strávil 14 dní a to mi byly teprve dva roky (bohuzel si to nepamatuju). Kdyz se ale prihlasi dalsi rodiny s malemy detmi, tak se nejake chatku uvolni, to je snad vsem jasne Organizatorum pak navrhuju losovat Citovat
Lví-ček Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Taky mám za sebou hodně skautských táborů pod stanem na 2-3 týdny, takže žádný problém. Chápu rodiny s dětmi. Jen nevím, kde bych sehnal stan:) Citovat
Lví-ček Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 V nejhorším se vyspím v autě. Já už se tak těšííííím. [upravil dne 20/3/12 15:28 od Lví-ček] Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Předesílám, že chceme chatku, jinak nejedeme. Oželíme i ubytování s někým jiným, pokud by Stibto chtěl po stan. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 To jste si mládenci pro pořádání tak vyjímečného srazu vybrali nějakej malej kemp...? Citovat
punkac Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 nebo můžou bejt matky s capartama v chatce dohromady a chlapi pod širákem Citovat
Guest StibTo Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 tve polovičce vyřid ať mi pošle mejl co mi dluží To bylo na me Petre ? Musis mi asi neco pripomenout, nejak si ted nevybavuju jj na tebe porad nejak nevim kdyztak posli SZ jak jsi to myslel ju ? dik Citovat
Lví-ček Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 MilanF1: Sakra snad by tě to nerozhodilo. Dřív lidi spali i ve studené jeskyni, když přišli o oheň Citovat
MilanF1 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Dneska se ale v jeskyni nespí. Chci trochu kulturnější spaní, navíc stan nemáme, ani spacáky. V autě se spát dá, ale tak jeden člověk na zadních sedačkách, jsou dostatečně měkké, ty dvě noci se to ve zkroucené podobě dá ještě vydržet. V kufru to je horší, podlaha hodně tvrdá, musí se někam hodit plato a ve dvou to není ono, taky se nejde plně natáhnout. Prostě pro nás dva platí - Chatka nebo nic. Případně bychom dovalili v sobotu ráno a odjeli v sobotu večer (já stejně nepiju). Citovat
Lví-ček Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 MilanF1: Nemyslel jsem to nijak zle. Rád vás zase uvidím. Minulé setkání bylo fajn. Citovat
Miss Scratch Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Ale ale, koukam, ze o ty chtaky bude jeste boj. No no, nikdo preci nejsme z cukru.-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 No, myslim si, ze hazet tady slovy bud a nebo, je docela husty. Prijde mi to jako v materske skolce..... Uz dvakrat jsem konkretne ja se zenou z naseho ubytovani slevili kvuli jinym, kteri to potrebovali vice, proto tvou reakci Milane, proste nechapu. Bylo jasne napsano, ze chatky primarne budou poskytnuty rodinam. Nacpala se tam spousta lidi (i treba s odrostlyma detma), ale i normalni lidi jako my. A protoze tato situace nastala, tak proto jsem se snazil predchazet tomu mym prispevkem, ze by se pak kdyztak melo nejak losovat, at je to proste spravedlive. Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 Plně souhlasím se Scratchem My máme prozatím kačku malou ale příští rok už bude mít necelé dva roky a chtěli bychom rozjet stanování a pak by to nemusel bejt problém spát ve stanu na sraze se skoro dvouletým prckem...... Letos bychom ale radši chatku Citovat
Gabriel 307 Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 taky souhlasím se Scratchem jsem na tom stejně jako JJEENNDDAA:D malej prcek v tý době 20 měsíců tak bychom taky raději chatku,zarezervována je no uvidíme jak to s chatkami dopadne :bacha:bacha:aut:aut:aut:aut:D:D:D [upravil dne 20/3/12 20:56 od Gabriel 307] Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 20. březen 2012 Odesláno 20. březen 2012 jsem rád že jsme se s Gabriel 307 tak rychle domluvili Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.