Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím chata 8 - rezervace - Lvi z Blanska 5 kusů

Uctivé díky

PEAVEY

HOTMEN

VRISKOT

KOBRA

DJ GENIUS

ještě poprosím o instrukce k platně zálohy 500 Kč

na email

kobra205@centrum.cz

odešlu v pondělí

P.S.

Není někde něco blíž hospodě??

Třeba chata č. 15 ????

[upravil dne 17/3/12 19:22 od kobra]

Odesláno

My poprosíme chajdu Neon + Áďa + 2 děti spolu s PetrGTI6 + Jana + 1 dítě...

Přihlašovadlo na hlavní sajtě doplním co nevidět a prachy pošílám hned v pondělí.

Díkys

Odesláno

Tak už jsme také přihlášení ;) nesleduju to tu moc ale .... je nějaká šance že klapne ta chatka s MilanemF1 ? Díky

Odesláno

Stibto - při prostém pohledu do prvního příspěvku tohoto vlákna vidím u chatky č. 10 červeně MilanF1 a černě Stibto + 1. Z toho mi vyplývá, že pokud co nejrychleji pošleš kačky, tak bys chajdu měl mít téměř jistou (tedy pokud se na poslední chvíli nepřihlásí nějaká rodinka s dětmi a nebudete požádáni o vyklizení chajdy z důvodu prostě lidských).

Odesláno

jinak doufám že spaní ve stanu či v autě není pro vás bráno jako něco podřadného.

mimochodem já spím ve stanu . V organizátorské chatce budu mít jen eshop a veci potrebne pro sraz.

takže kdo se přidá ke mně do stanového městečka?

Odesláno

sry no posila mi to upozorneniá na mail kdyz sem nekdo prispeje ze jo a to me hodi link vzdycky na posledni stranku... no nevim kdy poslu kacky no .. ale tak stan mi nevadi mam neco najezdeno letnich festivalu kde se ve stanu spi furt .. a i ma polovicka draha se vyjadrila ze spani ve stanu by \"byla sranda\" :)

Odesláno
tve polovičce vyřid ať mi pošle mejl co mi dluží:aut

To bylo na me Petre ? :) Musis mi asi neco pripomenout, nejak si ted nevybavuju :)

Odesláno

Já nejsem moc ochoten spát v autě či stanu, proto jsem si chtěl co nejdříve zarezervoat chajdu včetně včasného zaslání těch čísel, které si banky předávají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...