macik.83 Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Tyy jo, kolik by na to bylo treba kamionu. Citovat
davidekcz Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 Chtělo by to ještě jednu mašinku dopředu Citovat
elton Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 To je jak tenkrát převáželi ten radioaktivní odpad z Francie do Německa, že:myslim :D:D Citovat
Medvěd Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 moc jich nebylo,jen130:D Tak to je asi 20 kamionů Citovat
parolla Odesláno 10. březen 2012 Odesláno 10. březen 2012 ,,Makali,, sme na železničnej trati pri Tepličke nad Váhom.Znalci vedia, že tam stojí závod Kie.Tiež odtial každú chvílu odchádzal plne naložený vlak.Kolegovia sa snažili vyrátať, v akej hodnote vezie náklad,vyšlo im zaujímavé číslo. Taktiež každú chvíľu závod opúštali naložené náklad.autá.Až ked to človek vidí naživo,vie si predstaviť,aké množstvo vozov fabrika vychrli:o Citovat
ZoSo Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 to mi připomíná jak mi sestra říkala že je v Německu nová móda střílet na vlaky převážející nové vozy. Pravidelně prej musí řešit průstřely skel, dveří...nový auta a prošpikovaný olovem. Citovat
Roman Bazi Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Vendelinek --- Ty jsi to počítal? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 No chlapi, tak jestli jsem dobře koukal tak Peugeotů je \"jen\" 129, protože minimálně jeden je Citroen. Ve 41 vteřině v horní řadě jede černej Citroen. Přesně takhle u nás ve Vrchlabí vozí (nebo aspoň vozili když jsme se na to chodili koukat se synem) Octavie a Roomstery. Taky jich je vždycky hafo vagónů a některý houkaj (alarm), asi jak se to na těch našich úžasných kolejích klátí Udivuje mě, že denně jezděj kamiony naložený autama, když po kolejích to snad vyjde levněji. No ale to bude to Just In Time. Pak se člověk diví, kolik takový auto stojí [upravil dne 11/3/12 20:58 od Bigbadjohn] Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Když jsem do Horelabí vozil knížky, pravidelně jsem obědval v Kufru na nádraží a to, co jsem v rámci oběda vídal z okna, to se určitě nedá nazvat jinak než prasárna na n-tou. Syrový auto z fabriky na plnej knedlík přihnat k nádraží, tam se téměř smykem stočit na rampu, vylítnout na vagon, chcípnout ho, skočit do dvanástettrosky a za pár minut jsem tu zase s celou skupinkou. Asi je to běžné ve všech automobilkách, ale naživo mi těch škodáren bylo fakt líto. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Jo Medvěde, máš pravdu, dělaj to tak dodnes, jen místo dvanáctsettrosky jezděj VW Transporterem. Taky mi těch aut je líto, člověk se snaží s autem (ne jen s novým, ale třeba i se studeným) jezdit opatrně a oni tomu novýmu studenýmu naložej až hrůza. Teď mají v automobilce takový malý testovací okruh, kde jsou různý druhy povrchů vozovek (asfalt, kostky, koleje ...), ale jak tam těm autům nakládaj, tak to je fakt děs, v zatáčkách hvízdaj kola, při rozjezdu taky, když couvaj proti překážce (asi kontrola couvacích senzorů) tak to kolikrát fakt myslím, že to nemůžou ubrzdit. Chápu, že musej zkontrolovat všechno včetně ABS, ASR, ESP a to je potřeba tomu trochu naložit, ale je mi těch aut líto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.