Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravíčko,

tak jsem nedávno posedával v autě, s vypnutým motorem a poslouchal muziku...když ale skončila skladba a byla tam chvíle ticha, tak jsem si všiml že jde z beden šum, tak jsem CD zapauzoval a dal hlasitost na 30.. šum byl pořád stejně hlasitý, tak jsem nastavil hlasitost na 1, šum byl stejný jako při 30. Až když jsem nastavil 0, tak šum zmizel..takže hádám že při hlasitosti 0, se ten zesák komplet vypne... a teď otázka dne. Dělá vám to taky?? Vypadá to na vadu zesilovače? Pokud ano, tak nenapadá nějakého audiofila co by mohlo být špatně?

Díky

Odesláno

Sleduji to od té doby co jsem to slyšel prvně a lokací to není :-/ ... pokud je brum to co je slyšet když ti přes zdroj je slyšet 50 Hz, tak je to určitě jiné... podle mě je to určitě šum :/

Odesláno

problém bude nejspíš v propojení mezi zdrojem ( rádio ) a zesilovačem. Zkusil bych obojí ještě jednou uzemnit přímo na obal. Taky vyzkoušej odpojení signálu od zesilovače jestli šumí sám o sobě a nebo až o propojení s rádiem.

Odesláno

Ano, zkus jak píše koblih, ale jenom výstupy repro z rádia. Zesík by jsi bez problému zapnul. Akorát by to hrálo od počátku hrozně hlasitě a při zapnutí a vypnutí by se ozývaly rány do repro. Jo a hlavne stáhni hlasitost na rádiu na minimum. Ovšem podle, toho jak píšeš, když stáhneš hlasitost na 0, tak šum zmizí, moc bych neviděl že šumí zesík.

[upravil dne 9/3/12 22:14 od HonzaZ]

Odesláno

Já právě chtěl vědět jestli nepovyměňovat kondíky v zesáku, nebo celý zesák... když jsem ho tam montoval, tak jsem si všiml, že má uvnitř nějakou korozi... :myslim ... je pravda že na ten šum musí být vyplý motor a nesmí hrát žádná hudba aby šel pěkně slyšet... ale i tak.. nemyslím si že by to šlo od rádia, když hlasitost nemá vliv.. bude to nejspíš nějaký bordel na výstupní části zesíku :myslim

Odesláno

Nazdar, toto isté robí aj mne, vsimol som si to ked som stál na parkovisku a len sa hral s rádiom. Chvilu som bol z toho nervózny ale potom som to prestal riesit lebo pocas jazdy ten sum nepocujes

Odesláno

Zkoušel jsem plnou hlasitost na aux vstup bez signálu při volnoběhu a není to tak hrozné. Při normální hudbě nebo mluveném slovu jsem si šumu nikdy nevšiml. Ovšem mám rádio RD4.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...