Driver Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 Nemátě někdo zájem změnit zaměstnání? Nějaká cedule by se možná ještě našla..... Citovat
destiny Odesláno 29. duben 2005 Odesláno 29. duben 2005 je mi těchto lidí líto. Každý toho jen zneužívá, že tihle jedinci udělají pro pár korun cokoli. Takhle je ponižovat! Citovat
Tazman Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Co dodat? Snad jen top že Destiny to vystihl zcela přesně!!! Je to smutné kam až člověk se musí snížit Citovat
Uďa Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 jsem jel před chvilkou kolem a je tam pořád.Neuvěřitelný. Citovat
Jirkap Odesláno 2. květen 2005 Odesláno 2. květen 2005 Jezdím tam pravidelně a je tam už delší dobu... dělá 45 minut, pak 15 minut volno a pak zase Pravidelně mezi 45-60 minutou tam není… ale divím se že s tím ještě nikdo nic neudělal… Policie měří hned naproti Citovat
Driver Odesláno 2. květen 2005 Autor Odesláno 2. květen 2005 Já bych řekl že policie s tím asi nic moc dělat nemůže, navíc dopravákům to je fuk. Citovat
Návštěvník Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 Napsán autorem Jirkap Jezdím tam pravidelně a je tam už delší dobu... dělá 45 minut, pak 15 minut volno a pak zase Pravidelně mezi 45-60 minutou tam není… ale divím se že s tím ještě nikdo nic neudělal… Policie měří hned naproti Neptal ses ho, kolik to hodi? Citovat
Jirkap Odesláno 8. květen 2005 Odesláno 8. květen 2005 Napsán autorem Fr@nkie Napsán autorem Jirkap Jezdím tam pravidelně a je tam už delší dobu... dělá 45 minut, pak 15 minut volno a pak zase Pravidelně mezi 45-60 minutou tam není… ale divím se že s tím ještě nikdo nic neudělal… Policie měří hned naproti Neptal ses ho, kolik to hodi? To jsem se ho opravdu neptal, ale dělá i o víkendu . Včera jsem tam jel okolo 12 hodiny a opět stál příště se ho zkusím zeptat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.