Machy_CZ Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 Ahoj, chtěl jsem si na 106ce předělatt přední nápravu na GTIčkouvou, tužší ramena, lepší stabilizátor atd... Samozřejmě s mojí smůlou těhlice nepasují, je v nich jiný náboj, takže jsem to po rozdělání celého auta vzdal. Ale napadlo mě, uříznout z GTi těhlice ten držák stabilizátoru a navařit ho na tu obyč. těhlici. Je to vůbec možné, udrží ten svár ty síly, kterými pusobí stabilizátor? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 7. březen 2012 Odesláno 7. březen 2012 nedělej to, všechno chce svoje, buď to vyměn za origo, nebo to nech tak jak je Citovat
Machy_CZ Odesláno 7. březen 2012 Autor Odesláno 7. březen 2012 Vyměnit mi to nejde, liší se nábojem. Poloosa nedosedne tak jak má a celý náboj se i po dotažení středové matky viklá. Takže výměna bez výměny náboje nejde. Citovat
marko306 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 A čo chceš poradiť, odpoveď si dostal od Ozzyho. Nič nenaváraj. Originál je to myslím v jednom kuse odliate a nie navarené. Citovat
Capy Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 není to náhodou litina to ti stejně nikdo nesvaří se zárukou pokud nebude vědět jaká je to přesně. Tak vyměn i náboj udělaj to prostě komplet a pořádně Citovat
F.I.K Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Neni tahle část železná? Ale i kdyby, tak vnitřek tlumiče by z toho vaření taky asi neměl moc radost. A přelisovat náboje neni takový problém. Citovat
mxmen Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 jak píše F.I.K ta část na kterou to chceš vařit je železná a dobře svařitelná, vůbec bych se toho nebál,jen je potřeba sundat pero,povolit převlečnou matku a vyndat tlumič, je jako vložka v té trubce na kterou by se vařilo.Originál držák tyčky stabilizátoru je taky vařený. Citovat
Machy_CZ Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Tak jeden říká nevařit, druhý vařit. Přelisovat náboje mi nemá kdo, zatímco vyříznou z těchlice ten uchyt zvládnu a v servisu mi ho navaří, tlumič samozřejmě půjde ven. Třeba alespon dočasně, než tu seženu těhlice s tím správným nábojem. Citovat
F.I.K Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Jak nemá kdo, v servisu to snad udělaj ne? Jestli je to železný, tak bych v tom navaření problém neviděl. Citovat
mxmen Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 kdyžtak tu nějaký těhlice mám ale bez držáků, kdyby jsi potřeboval Citovat
Dave_GTI Odesláno 18. březen 2012 Odesláno 18. březen 2012 pokud chytněš dobře uložení, tak bych se zavaření nebál . Zase takové síly tam nejsou (na stabíku) Citovat
Machy_CZ Odesláno 19. březen 2012 Autor Odesláno 19. březen 2012 Jak nemá kdo, v servisu to snad udělaj ne? Jestli je to železný, tak bych v tom navaření problém neviděl. Tak v servisu, ale to bych musel koupit nové náboje ne ? Staré mi nepřehodí... ? Zkusím to navařit a uvidíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.