Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

plne suhlasim s Lubkom.

velmi dobry navrh na sekciu urob si sam... plus ostatne co spomenul :super

moj prispevok plnou vyskou a s radostou poskytujem na chod a prevadzku okolo cinnosti fora a jeho existencie,

pripadne nakladov spojenych s prevadzkou, alebo vybavovanim prospesnych veci pre clenov, ako su zlavy a ine vyhody z toho plynuce

Mrzelo by ma vsak platit z tychto penazi konanie zrazov (nehovorim o darcekoch a vyhrach)

sory za OT.

[upravil dne 7/3/12 18:52 od Marcel00]

Odesláno

Lubk0 takovy pristup do \"placene\" sekce mozna neni spatny napad, pak by ale mohl vzniknout velky tlak na to, aby tam prezentovane veci jako navody a fotodokumentace kdyz to tak reknu \"mely nejakou jakous takous uroven\" ... sam jsem take prispival tusim k navodu na vymenu silentbloku na 306 a do profesionalniho navodu na opravu auta to teda urcite melo HODNE daleko ..

Takze by musel byt nejaky jazykovy korektor (vsichni dobre vime proc), mozna by bylo potreba udelat navody v ceskem ale vedle i slovenskem provedeni (urcite by to u nekterych specifickych vyrazu ktere si tady musime navzajem prekladat melo smysl), nekdo by se o celou tu sekci musel starat aby to bylo utridene, prehledne atd ....

Pointa : KDO by na tohle mel cas ?

[upravil dne 7/3/12 18:39 od Stibto]

Odesláno

a pokud tady vznika narceni ze 300/400 kc poplatek \"jde\" na dotaci velkosrazu rad bych aby se k tomu vedeni vyjadrilo, rekl bych, ze by to mnohe vyjasnilo a pripadne utnulo proud nepravd ci polopravd o tom jak to je ..

Odesláno

Ja este doplnim jednu vychytavku z oneho klubu ...

Do ich zamknutych sekcii sa dostanu len ludia

1. ktory zaplatili

2. ktory su pre klub prospesny

3. alebo oboje

Urobili aj velmi jednoduchu vychytavku. Na to, aby si bol pre klub prospesny, stací aby sa ucastnili aspom 1 zrazu (robia myslim len 2 velke zrazy) ... Týmto spôsobom si aj nahánajú ludí na zraz. Nachádzajú sa tam totiž aj ludia, ktory do tych sekcii chcu, ale nechcu zaplatit, resp. nemaju byt ako pre klub prospesný. Týmto stací sa zúcastnit 3 dnoveho zrazu, a hned dostanu tzv. VIP clenstvo, a do sekcií ísť môžu.

Mýslím, že je to jednoduchší spôsob, ako lákať ludí preto, že je to zadarmo ... Berte to len ako inšpiráciu...

PS: Väčšina ludí, co tam má VIP clenstvo, je prospesna klubu, ale aj tak dobrovolne príspevok zaplatili ...

Odesláno

Pouhá úvaha: proč \"neutratit\" 400Kč, a, přes to bejt v klubu prímovejch lidí: nikam nejezdim, srazy jsou na mě\" moc daleko\", všechno se stejně dozvim, protože, na těchhle skvělejch stránkách jsou lidi, který, maj zájem, jinejm pomoct, a, rada, či, odkaz, nic nestojí, a, ušetří mi prachy. Lidi, zamysleme, se nad sebou, kterej politik, vám nabídne, za pár korun takovejhle komfort, poznání okolního světa (srazy), kamarádský prostředí, ranhojičství, v, rámci vašeho čtyřkolového miláčka, odpočet DPH (no, to si nejsem jistej), zkrátka za 1, 09589041 Kč /den , je investice, která, by sice, někoho mohla přivést na buben, úsměvná, a, to nepíšu, o, výhodách, kterejch je přehršel( pro náročnější přehršle). Zní to populisticky, a, je to tak . Stejně si to asi nikdo nepřečte, děkuji, za, pozornost, konec hlášení, v, ruském jazyce. :D:roker

Odesláno
Ja este doplnim jednu vychytavku z oneho klubu ...

Do ich zamknutych sekcii sa dostanu len ludia

1. ktory zaplatili

2. ktory su pre klub prospesny

3. alebo oboje

Urobili aj velmi jednoduchu vychytavku. Na to, aby si bol pre klub prospesny, stací aby sa ucastnili aspom 1 zrazu (robia myslim len 2 velke zrazy) ... Týmto spôsobom si aj nahánajú ludí na zraz. Nachádzajú sa tam totiž aj ludia, ktory do tych sekcii chcu, ale nechcu zaplatit, resp. nemaju byt ako pre klub prospesný. Týmto stací sa zúcastnit 3 dnoveho zrazu, a hned dostanu tzv. VIP clenstvo, a do sekcií ísť môžu.

Mýslím, že je to jednoduchší spôsob, ako lákať ludí preto, že je to zadarmo ... Berte to len ako inšpiráciu...

PS: Väčšina ludí, co tam má VIP clenstvo, je prospesna klubu, ale aj tak dobrovolne príspevok zaplatili ...

Jen pro zajímavost kolik v tom clubu stojí VIP?

Odesláno

Lubko, Marceli, vám vadí, že ten sraz je v Čechách? Nevím, do Lednice jsem dorazil a to s pohledu, kde bydlím, bylo fakt daleko. Teďka na zimní klouzání jsem přifrčel vlakem a taky mi to nevadilo. Přema taky jezdí snad na všechny srazy, ať jsou kdekoliv.

Ono, že je na SK jen Autokelly na klubovou slevu? Asi to není tak jednoduché někoho sehnat. Viz poměr 300 ku 50 (cca) řádných členů. Mě pro 50 slovenských členů toto přijde dobré. Prostě až bude SK řádných členů jako CZ, pak můžeme mít sraz ve středobodě obou republik (pokud je to tam alespoň něčím zajímavé) Takhle to je, aby to vyhovovalo většině.

Nechci se nikoho dotknout, ani to tak nebylo myšleno

Odesláno

Stibto: uzavřená placená sekce se měla udělat v počátku klubu, teď už je to blbost

Oddie a ostatní určitě přispívali zadax a jako takoví mají, myslím, právo rozhodnout o svých příspěvcích, jestli budou placený nebo ne. Ne že potom vedení (které se pořád mění) bude někde něco zamykat (ani si nemyslím, že by to nynější to mělo v plánu). Třeba moje příspěvky ohledně všech možnejch udělátek do 406 2.1TD budou vždycky zadarmo, nedával jsem je sem proto, aby někdo (byť klub) na tom vydělával. Někdo někde psal, že jsou to členové, kteří dělají fórum. Když to někde zamkneš, bude to znamenat jenom odliv členů

Zkrátka beru příspěvek jako podporu srazů a těhle stránek. Nějaká kartička na slevy je pro mě jen třešnička na dortu, byť pro drtivou platící část, je to to, proč platí. Ale to je pak většina těch, co příští rok nezaplatí - auto opravili a jdou cestou snižování nákladů :D

Odesláno

punkac : ja placenou sekci nevolim ani nevitam jako reseni, ja jen polemizoval o jiz vyrcenem :)

Odesláno

placena sekce je nesmyls,

nicmene vsichni klidne prispejte a stante se radnymi cleny! jen za slevu na nahradnich dilech na aute pro me a pro zenu se to nekolikrat vrati.... :potlesk

[upravil dne 7/3/12 19:22 od f3Rd@]

Odesláno

1. Nikde som nenapisal, ze mi vadi, ze je zraz v cechac :) Napisal som, iba ze sa na nom nezucastnujem. To je vsetko, dalej si si to uz domyslel ty ...

2. VIP členstvo na onem klube je o dobrovolnej výške príspevku, priemer je tak 10 Eur, ale keď dáš 5 Eur (cca 120 kč) tak ťa tam nikto za to neodsúdi.

3. Mildík, tvá úvaha je s časti správna. Já však navštevujem i 3 dalšie rôzne kluby, vždy podla aut ktore mam, vlastnim, alebo s ktorými prichádzam do styku, a skoro na každom jednom fore, je žiadosť o prispevok, na chod onoho klubu. Dalje navštevujem i jiná všeobecná fora, kde si chodim pre radu, navštevujem forum o elektronickych cigaretach, a ono skoro všade je nejaka obdobna tema, prispejte na chod klubu ... Tam je to často \"bytelné\" a hraničí to s tým, že majitel dané stránky platí funkci ze svého ... A keby som si položil túto otazku, prečo neprispieť na každý s tých klubo, tak už sa nebudeme baviť o o čiastke 400 alebo 300 kč na rok ...

4. Takisto nekritizujem, že na slovesnku je len jeden partner na zlavy :) Ale keď už by som mal ísť pomerom, aký tu dávaš ty, že 300 platiacich v ČR a 50 v SR, tak je to aj tak nepomer, ked si vezmem počet možných zľav. Ale o tu naozaj nejde, a ani tý partnery klubu netazia vyhody len od riadnych členov, majú minimálne reklamu u neriadnych :)

5. Stibto = ano, je treba ich \"korektne\" upravit. I tam nie su stopercentne, ale admini sa o nich staraju. Mozno je to vyzva, na dalsieho clena do vykonneho vyboru klubu, ktory bude mat danú sekciu na starosti ... V posledných volbách sa hlásilo na činnosť klubu viac ludí, ako bolo treba, netusím o kolko, ale viem ze tusím o 2. Tý sa tam hlásili zadarmo, nevidím problém v tom zobrať ešte niekoho zadarmo, kto by sa o to staral ... Takisto nevidím problém v prekladoch s ČR do SR. Všetky knihy JAK NA TO, mám v českém jazyku, a nikdy som nepotreboval preklad. A keby uz by som jednemu slovicku nerozumel, tak nech sa páči

translate.google.com

Odesláno

No a kdyz uz je rec o te sleve ... v Ak treba .. ja nevim zda to vsichni vedi a sleduji vlakno, kde se to obcas probira ALE na tuhle slevu lze v AK na karticku Peugeot-Clubu zakoupit i dily na jine znacky ;)

Tzn i kdybych zmenil znacku je tohle pro me jeden z duvodu klub neopoustet, samozrejme krom toho hlavniho a to ze jsou tady fajn lidi a taky klubove forum patri k tomu nejlepsimu, co se da najit ;)

Odesláno

5. Stibto = ano, je treba ich \"korektne\" upravit. I tam nie su stopercentne, ale admini sa o nich staraju. Mozno je to vyzva, na dalsieho clena do vykonneho vyboru klubu, ktory bude mat danú sekciu na starosti ... V posledných volbách sa hlásilo na činnosť klubu viac ludí, ako bolo treba, netusím o kolko, ale viem ze tusím o 2. Tý sa tam hlásili zadarmo, nevidím problém v tom zobrať ešte niekoho zadarmo, kto by sa o to staral ... Takisto nevidím problém v prekladoch s ČR do SR. Všetky knihy JAK NA TO, mám v českém jazyku, a nikdy som nepotreboval preklad. A keby uz by som jednemu slovicku nerozumel, tak nech sa páči

translate.google.com

Nj nj, neni kazdej tak dobrej jako ty .. A ono hlavne opacne tzn SK->CR je to jak jiste vis potreba mnohem vice, nez CJ->SK. Proste vy nam rozumite lepe nez my vam. Tak to je a neni to zadne tajemstvi.

Odesláno
Stibto: uzavřená placená sekce se měla udělat v počátku klubu, teď už je to blbost

Oddie a ostatní určitě přispívali zadax a jako takoví mají, myslím, právo rozhodnout o svých příspěvcích, jestli budou placený nebo ne. Ne že potom vedení (které se pořád mění) bude někde něco zamykat (ani si nemyslím, že by to nynější to mělo v plánu). Třeba moje příspěvky ohledně všech možnejch udělátek do 406 2.1TD budou vždycky zadarmo, nedával jsem je sem proto, aby někdo (byť klub) na tom vydělával. Někdo někde psal, že jsou to členové, kteří dělají fórum. Když to někde zamkneš, bude to znamenat jenom odliv členů

Zkrátka beru příspěvek jako podporu srazů a těhle stránek. Nějaká kartička na slevy je pro mě jen třešnička na dortu, byť pro drtivou platící část, je to to, proč platí. Ale to je pak většina těch, co příští rok nezaplatí - auto opravili a jdou cestou snižování nákladů :D

prečo by si to mal zamykať ?

O tom tu tiež nebola reč :) Admin pokial nájde takéto \"udelátko\" alebo taký návod, ho dá do nejakej formy, ja neviem, do nejakej prezentace, pdf, alebo na nejaký obrázkový dokument, ucelý to, doplní prípadne fotky a obširnejšie rozvedie pokec, a zaradí to do témy ...

Uz dnes je najvecsim problemom, ze ludia \"nevedia\" hladať ! Už vidím nováčka na foru, kterej si to tady bude hledat v historii ... Ale bude mat moznost sekcie, kde to bude pekne a celistvo uhladene a usporiadane.

Navyse hovoris, ze nechceš, aby niekto na tvojich radách \"zarábal\" = sorry, ale není to trochu sorry za výraz \"sraní do huby\" ???? Lebo členský príspevek mozeme povazovať bud za dobru vec, alebo formu akou klub zarába.

Takže vlastne nechceš svojimi príspevkami podporiť dobrú vec ? Lebo možno práve týmto spôsobom, pokial by si spravil 10 návodov, by si práve pre klub možno urobil viacej, resp získal by si viac financií pre klub, ako keby si len ty platil členské ...

Odesláno
No a kdyz uz je rec o te sleve ... v Ak treba .. ja nevim zda to vsichni vedi a sleduji vlakno, kde se to obcas probira ALE na tuhle slevu lze v AK na karticku Peugeot-Clubu zakoupit i dily na jine znacky ;)

Tzn i kdybych zmenil znacku je tohle pro me jeden z duvodu klub neopoustet, samozrejme krom toho hlavniho a to ze jsou tady fajn lidi a taky klubove forum patri k tomu nejlepsimu, co se da najit ;)

Autokelly maju jeden \"problem\" ... A to je to, ze robia objemove akcie ... Tj ak v mesiaci tom a tom urobite nakup dielov za tolko a tolko, dostane skuter, štvorkolku, sud piva, grill, naradie, atd atd atd atd ... Preto tam predajca sam ponukne, ze kludne mozem brat na firmu z väčšou zľavou ... Ani nevie ako, a má dome nie 2 skútre za obrat, ale 3 :) Takto mi to vysvetlil chalan spoza pultu ...

Čo sa týka jazykových prekladov. Pokial by to teda bol taký velký problém, otvorene som ochotný dané texty prekladať sám do čistej slovenčiny bez gramatických chýb :)

Odesláno

placene sekce určitě ne

-sraz \"zadarmo\" je proto že je výroční po deseti letech a mohl by i posloužit jako lakadlo - už lokalitou a snad i programem.

-jsme neziskovou organizaci - pro představu ve zkratce , za clenske prispevky jede chod klubu v podstate bez debat , rocne i kdyz posledni dobou uz se to tak nedari mame prijem z reklamy cca 45-50 000,- . za tu dobu co jsem ve vedeni jsme usetrily penize napr na adminovi , coz je 18 rocne za osobu a kdysi tu byli dva .ukoncil jsem s jednim spolupraci- v dobrem, a prevzal funkci admina ikdyz oproti kurtovi a toho co dela, je to prd. Rocni najem skladu eshopu a klubu byl 28000,- ročně +vyuctovani sluzeb +/-1500,- přičemž se na te častce 12000,- podilel Medveduv bratr ktery měl větší část skladu k dispozici.kdyby se nekdo ptal tak veskere klubove veci a eshop jsou u mne doma v byte.uz sem odbocil...

...proste předpokladaný výdaj na sraz bude pokryt z prijmu za reklamu a jeste se snazim sehnat konkretni sponzory.

-Lubk0 není to jen Autokelly.

Odesláno

Nedá se délka příspěvků nějak omezit ? :D:D:D

Nakoupit v Kelly, v Elitu ...za lepší ceny než na klubovou slevu dokáže v podstatě každej kdo se tam zeptá.

Takže shrnuto, podtženo, klubová karta pro mě nemá žádný smysl, chci vystoupit. Prosím vrátit poměrnou část :papa

....a teď vážně, na srazy nejezdím - rád bych ale jsem na tom časově opravdu hrozně, ale jsem rád, že se pořádají a věřím, že to brzy vyjde. Dárky neočekávám, obejdu se bez nich.Sekce prosím nezamykejte nemá to smysl - ti kdo platí tyhle věci z velké části podle mě umějí ;)

Platím protože to považuju za korektní, pokud chci být členem nějaké komunity tak je pro mě samozřejmé že přispěju na dobrou věc.

Pokud někdo vnímá členství pouze jako \"platím, jen pokud za to něco dostanu\" tak si o něm myslím své :bojim

Odesláno

Pokud chcete postavit fórum tohoto typu na komerční bázi, zamyslete se nad tímto:

1) Jaký počet platících členů udrží doménu nad vodou a při jaké ceně členství?

2) Jaký bude mít odliv/pouhé nakouknutí neplatících členů vliv na počet příspěvků/den?

4) Kolik by

3) Jak chcete ošetřit autorská práva?

4) Kolik by stáli admini + korektoři u placeného fóra? Dokázali by přinést komerčnímu fóru dostatek prostředků ve zvýšení kvality?

5) Jaké by byly požadavky na kvalitu fóra?

6) Za jakých podmínek by bylo komerční fórum zajímavé pro sponzory/poskytovatele slev?

... a dalo by se pokračovat.

P.S.: Udělat sekci \"placené návody\" už od počátku fóra je hodně úsměvné. Už třeba proto, že na začátku bylo jedno vlákno do které se psalo všechno :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...