Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
me se utrhnul a poskrabal disk, takze jsem ho vyhodil... a zadnej problem s vodou a spinou na kotoucich... takze to neres...

maš krásne AUTO nádhera ta fotka stoji za to

Odesláno

Servisak mi hovoril, ze uhnil, dal to prec. Chcel som to tam dat prave kvoli bordelu, ktory by sa tam mohol dostavat. Samo, jazdi to aj bez toho :-)

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Ahoj,

nechcem zakladať nové vlákno, tak sa spýtam tu:

PP mi hlási opotrebovanie brdzových doštičiek. Samozrejme ich vymením, ale poradíte mi niekto za aké? - nápady - skúsenosti.

A tiež už pri tom vymením aj lanká ručnej brzdy, len na nete som našiel niekoľko druhov a dĺžok. Aké tam majú byť?

Dík

Odesláno

Dělal jsem brzdy v servisu, kam jezdím dlouhodobě s různými auto potížemi. Doporučili mi několik značek, ale sám majitel používá FERODO, je s nimi spokojen, tak jsem je tam nechal dát taky. Dělali mi kotouče i destičky, mám je už tři měsíce. Vše brzdí jak má a já věřím, že už na to nesáhnu :), lankovody netuším

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ani nie z plastu, ale iné uchytenie na to mali dať. Štít držia tuším dva alebo tri šróbiky na uzučkých uškách. Keby bolo uchytenie širšie vydžali by to viac.

[upravil dne 13/4/13 22:51 od marko306]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem taky vyhodil štít na pravej straně prasknul a drnčel. Nejprve jsem měl v plánu ho svařit natřít a vrátit zpátky ale když jsem zjistil že nějakej blb to udělal tak že se ten třetí šroubek dá vyndat jen po sundání náboje tak jsem se na to vykašlal :bojim:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 18/5/13 23:34 od bajza206 SW]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...