Přejít na obsah

Tomi11

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 807
  • Rok výroby
    2008

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Jihlava
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Tomi11's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Ahoj, mám prosbu, máme doma 807, absolutní spokojenost mimochodem, a chceme, teda já , koupit ještě jedno auto, které bych používal hlavně já soukromě i pracovně. Je to parťák, původem prý z Rakouska. Jednoho parťáka máme v práci a líbí se mi, co zvládne, tak jsem chtěl jít do podobného. Jenže bych potřeboval trochu potvrdit to, co mi říká prodejce. Mohl by mi, prosím, kdokoliv, kdo může ověřit VIN, jestli je to čisté a eventuálně nějakou historii auta, případně, co by to mělo obsahovat za výbavu? VIN VF37S9HP0BJ633086 Děkuji za pomoc Tom
  2. Ahoj, poradili byste mi, prosím, kde by se dal sehnat ověřený Parťák od prvního majitele, koupený v ČR, stáří max 3-4 roky, s možností odpisu DPH. Byl jsem v jihlavském Peugeot servisu a tam mě tak odradili, že se tam snad už nikdy neukážu. Děkuji předem za odkazy.
  3. Tomi11

    Štít zadnej brzdy

    Dělal jsem brzdy v servisu, kam jezdím dlouhodobě s různými auto potížemi. Doporučili mi několik značek, ale sám majitel používá FERODO, je s nimi spokojen, tak jsem je tam nechal dát taky. Dělali mi kotouče i destičky, mám je už tři měsíce. Vše brzdí jak má a já věřím, že už na to nesáhnu , lankovody netuším
  4. , tak s tím můžu jen souhlasit. Jakmile trochu povolilo, prostříkal jsem to sprejem s olejem a zatím klid i přes velké mrazy. Hlavně jsem se mrknul na ten mechanismus, abych příště nebyl tak překvapený. Dveře občas cukají, i když jsem to taky promazával, tam na to nemůžu přijít. Mimochodem, jakou má asi tak životnost originál baterka - rv 06/2008? Když teď v zimě chvíli stojíme - přes dva dni a více, máme trochu problém nastartovat - tak na třikrát. Pak jak se jezdí, je to zase v pohodě. Tak jsem usoudil, že asi baterka pomalu odchází.
  5. Ahoj, prosím o radu, pakliže se s tím někdo setkal a bude ochoten se podělit;) Začlo mrznout, já chtěl dolít ostřikovače a nic. Nemohl jsem otevřít kapotu. Odjistil jsem jí u řidiče, ona odskočila, ale když jsem ji chtěl zepředu zvednout, tak nic. Pojistka pod víkem se ani nehne, nedá se zmáčknout. Co s tím, pomůžu si sám? Navíc mne začaly trochu zlobit levé boční dveře, otevřou se normálně, ale když je zavírám, tak jakoby poskakují a někdy se vůbec nezavřou a sjedou opět do zadní polohy. Zkoušel jsem na přední hraně dveří lehce tlačit rukou, malý odpor, a šly zavřít normálně plynule. Má s tím někdo zkušenost? A malá perlička ohledně čidla tlaku na pneumatice. V mrazech mi začlo hlásit buď proraženou pneumatiku, nebo občas nízký tlak v pneumatice. Před mrazy ( a solením silnic ) to bylo v pohodě. Pneu je normálně nahuštěná, dvakrát jsem kontroloval. Je to normální, stává se vám to taky? Předem děkuji za rady, zkušenosti a případné návrhy ke všemu
  6. Tomi11

    zimní pneu

    Kamarád má na Multivanovi Nokiany a je s nimi velmi spokojený. Při pátrání po informacích ohledně zimáků a zkouknutí D-testu jsem hledal na netu a dnes objednal Nokiany WR D3. Dobré vlastnosti a za dobré peníze. Tak uvidíme při zimních podmínkách.
  7. Děkuji, zkusíme ještě vrakáč, snad budeme mít štěstí. Na aukru to není to pravé ořechové. V servisu si za dvě mřížky řekli moc velké peníze, což nejsem schopný teď akceptovat
  8. Ahoj všem, prosím o radu a eventuelní pomoc. Žena večer trefila srnku, která jí nečekaně skočila ze šábí před auto. Srnka se střetla s pravým rohem auta:grr. Rodinka se jen vylekala, naštěstí to odnesly jen některé plasty, ale nevím, kam se obrátit, abychom byli zase pojízdní. Vypadly nám malá světýlka, mřížky na pravé straně jsou ko, lehce prasklý nárazníky, nadkolí je rozštípané na cucky, nádržka na ostřikovač je taky trochu prasklá Něoc se dá opravit a něco musí jít nové. Sháním pravé přední plastové nadkolí, pak přední horní a spodní mřížku. Spodní mřížka musí mít otvory pro parkovací senzory. Děkuji za případné rady, kam se obrátit, nebo nabídky na díly . Máme P807, 2.0 HDi, rv 2008.
  9. Koupil jsem je od Kirkize, který je tady nabízí. Rychlé a vstřícné jednání, osobní odběr spojený se spoustou užitečných rad. Jsem spokojený a můžu doporučit všem. Jediné malé mínus je u pásu gumy u řidiče, které slouží na \"odkládání\" levé nohy. Ten gumový jazyk se mi občas připlete k pedálu. Řešil to již někdo, třeba nalepeným suchým zipem, nebo jinak?
  10. Tomi11

    vin ověřit!!!

    Moc ti děkuji za info, prodejce tyhle informace sliboval, ale údajně se mu někde zatoulaly ...
  11. Tomi11

    vin ověřit!!!

    Ahoj, rád bych poprosil o prověření VIN kódu u 807. Zajímalo by mne vybavení a stav vozu, původ, eventelně servisní záznamy. VIN VF3EBRHRH13378346. Děkuji moc, Tom.
×
×
  • Vytvořit...