Roman Bazi Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Ahoj, mám otázečku. Mám SE Xperia Mini Pro a chtěl bych se zbavit aplikací, které tam jsou od koupi a nejdou odinstalovat, (facebook, hry, atd). Trošku jsem o tom četl, něco někdo poradil (RH:papa), tak se ptám ještě tu. Měl bych udělat Root, pak jdou aplikace odinstalovat, ale přijdu o záruku. Jakou s tím máte zkušenost. Jaké jsou možnosti. Myslím, že tímhle pravidlo č.8 neporušuji. Citovat
Péťa Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Pravidlo neporušuješ. Ano, nejlepší je root, koupit a nainstalovat Titanium Backup Pro! a pomocí něj odinstalovat (nebo lépe zmrazit) aplikace, které nechceš. Tím získáš i jeden z nejlepších nástrojů na zálohování telefonu, za ty peníze určitě stojí. Citovat
kujon106 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Buďto tak a nebo nainstalovat přímo jinou ROM, bez balastu :-) Citovat
bubakkaja Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 No jenomze to by musel udelat Recovery menu.Mam xperii Ray a jak bylo psano Root,a bud pres Titanium backup nebo az budes trosku otrlejsi tak treba pres Root explorer primo v systemovych aplikacich. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. březen 2012 Autor Odesláno 4. březen 2012 A co říkáte na ztrátu záruky. Má cenu ho předělávat, nebo se s těmi aplikacemi naučit žít. Když kouknu na spuštěné aplikace, tak jich dost jede zbytečně. Některé jdou zastavit, ale stejně se časem zase rozjedou, a jiné se po zastavení hned spustí. Myslím, že výdrž baterie by byla větší, kdyby jelo jen to důležité. Citovat
ZoSo Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 stáhni si nějakej taskkiller a nastav aby určitý aplikace zabijel...já na HTC Desire HD používá Open Advanced Task Killer a mam ho nastavenej tak že zabije všechno - krom toho co nechci- vždy když vypnu displej. Sá se nastavit i autokill etc... Citovat
shark734 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 straty zaruky sa neboj....ak ti sa ti mobil pokazi tak ze nejde ani zapnut tak ho len natvrdo preflashuju...ked ti nejde napriklad sluchadlo tak origo firmware tam das jednoducho...nikto nebude zistivat co si tam mal, nemaju na to cas Citovat
kujon106 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Však ano. Na zastavení aplikací jsem na Androidu používal AutoStart killer, nyní se to ale jmenuje takto: http://www.appbrain.com/app/autorun-manager/com.rs.autorun Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Ja použivam tohle - https://market.android.com/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&hl=cs Ale bacha, umí vypnout i systemový aplikace, takže nerozumným povypínáním muže škodit. A samozřejmě bez Rootu to nejde Hlavně je potom nemusí zabijet žadnej task killer atd, prostě se ty aplikace po startu founu vubec nerozjedou;) [upravil dne 4/3/12 21:44 od Radek Hurvajz] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 4. březen 2012 Odesláno 4. březen 2012 Pokial sa zameriavas na rýchlosť telefonu a vydrz baterie, tak by som tam dal jednoznačne inu rom ... Na XDA developers je toho hafo, vybral by som nejakou rom jako Clear Droid a podobne. Najdes tam uplne hole verzie, bez ničoho, s uplne minimalnymi narokmi na telefon ... Pokial sa ti telefon nerozbije uplne, ze nejde ani zapnut, tak tam kedykolvek vies vratit povodnu ROM od vyrobcu, a nikto nič nebude vidiet Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen 2012 Autor Odesláno 5. březen 2012 Tož děkuji všem za cenné rady. Ještě o tom něco přečtu a pustím se do toho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.