Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Změna statusu řádný člen na čestný člen

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den všem! Během dneška se budou měnit statusy řádného členství na členství čestné u těch členů, kteří do 28.2. 2012 nezaplatili poplatek (300,-) za prodloužení řádného členství.

připomínám bod stanov klubu-věnujte vyšší pozornost třetímu bodu.

 Řádné členství lze prodloužit na další rok zaplacením nového členského příspěvku, a to do

28. 2. daného kalendářního roku.

 V případě neuhrazení členského příspěvku do 28. 2. daného kalendářního roku je řádné

členství automaticky převedeno na členství registrované až do opětovného zaplacení

členského příspěvku.

 Členové, kteří své členství prodlužují a nestihli to do výše uvedeného data, mají celý březen

jako dobu hájení pro dodatečné uhrazení členství za částku pro prodloužení členství (300,-). Po

době hájení již platí částka členství jako pro nového člena (400).

Děkujeme Vám za projevenou přízeň i v dalších letech kdy pro Vás připravujeme další zvýhodnění.

S pozdravem

Pe.Tr

Předseda klubu

Odesláno

pocit je správný , ne všichni řádní členové chodí na forum a naopak ne všichni mají zaškrtnuto dostávat email od klubu. Ten zbytek má smůlu :D

Odesláno

Tento přístup se mi líbí. Myslím, že loni se tu řešilo, odkdy dělat z řádů zase neřády a vymýšlela se nějaká doba hájení ... jsem moc rád, že ta doba hájení byla jen do konce února, tedy do konce platnosti :super

Odesláno
Tento přístup se mi líbí. Myslím, že loni se tu řešilo, odkdy dělat z řádů zase neřády a vymýšlela se nějaká doba hájení ... jsem moc rád, že ta doba hájení byla jen do konce února, tedy do konce platnosti :super

Nevím, jak jsi na to přišel - já v třetím bodě Pe.Trova sdělení čtu, že Členové, kteří své členství prodlužují a nestihli to do výše uvedeného data, mají celý březen jako dobu hájení pro dodatečné uhrazení členství za částku pro prodloužení členství (300,-). Po době hájení již platí částka členství jako pro nového člena (400).. Tato praxe tu fungovala od vzniku placeného členství a je to jednoznačně dobře (Pe.Tra chválím za enormní snahu o upozornění na potřebu prodloužení všech, kterých se to může týkat :super)

[upravil dne 4/3/2012 13:49 od Medvěd]

Odesláno

Na rozdíl od Českých drah nebo Dopravního podniku klubu chybějící peníze na provoz nikdo nedá a tak je vedení rádo za každého, kdo klub zaplacením řádného členství podpoří. No a protože jsou lidé sklerotičtí a na platby s roční frekvencí se rádo zapomíná, je zmiňované přechodné období jednoznačně potřebné a je tedy dobře, že tu taková praxe funguje.

[upravil dne 4/3/2012 14:00 od Medvěd]

Odesláno

Cca 100 členů, kteří včas neprodlouží nebo už v řádném členství nepokračují je bohužel běžná realita - naštěstí se během roku najdou \"noví bojovníci\", kteří finanční deficit dorovnají. Poměr mezi řádnými a neřádnými členy je bohužel velice smutnou realitou, s kterou ale lze jen velice těžko něco udělat.

Odesláno

Je běžné, že tolik lidí \"zapomene\" nebo je něco špatně? Předpokládal jsem, že letošní plánovaný Kokořínský sraz s novými pravidly nové členy spíše přiláká a že výborná práce vedení (hlavně bleskové vytištění kartiček Přémou) bude členy klubu oceněna, ale opak zdá se býti pravdou :( Bývalí řádní členové co se děje?

Odesláno

vezmi si ale kolik je tu členů s jedním nebo žádným příspěvkem

na mým EEE901 mám ve firefoxu 709 stránek po 30 členech a když to dám vzestupně, tak plných 233 stránek nemá žádný příspěvek a pak teprve začínají členové s jedním příspěvkem.

To už mě nebavilo listovat.

Takže on ten poměr nebude tak zlej. Já bych udělal menší rozlišení ve foru na řádné členy (platící přispívající do fora nebo nepřispívající - to je jedno), čestný člen by byl ten, který vykazuje určitou aktivitu alespoň na fóru (1 příspěvek za měsíc vyjma inzerce). Ostatní by byli čekatelé :). Dle mého se nemá cenu chlubit mrtvýma dušema, teda pokud to není dobré třeba pro sponzory a tak

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...