Bigbadjohn Odesláno 17. květen 2012 Autor Odesláno 17. květen 2012 Odkaz na prohlédnutí videa i na jeho stažení byl právě přidán do prvního příspěvku. Tímto děkuji MatrixArwen za natočení, sestříhání a uploadnutí Citovat
OldasII Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Minuly tyden byl v Jicine sraz trabantu. Bylo jich tam trochu vic nez nas. Citovat
Medvěd Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Srazy Trabantů nebo třeba Velorexů jsou samozřejmě mnohem zajímavější a tudíž i navštěvovanější než srazy tuctovek, které na silnici potkáš 1000x denně, mezi něž ty naše piškoty prostě patří. Citovat
Lihous Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Kolegove toto je spis o nadseni se sejit. Pokecat nekam zajet ..... Proste stravit pekny den odpoledne ..... Video pekne a verim ze i sraz byl super. Citovat
Stifler Odesláno 20. květen 2012 Odesláno 20. květen 2012 Po hóóódně dlouhé době jsem se dostal k tomu, abych z mobilu vytahal staré fotky a narazil jsem při tom na fotky z Jičínského srazíku. Uložil jsem je na uložto.cz sem: http://www.ulozto.cz/xZ9MGhS/jicinsky-sraz-zip a heslo ke stažení je \"BigBadJohn\" (pozor - je potřeba dodržet velká a malá písmena ). Jinak fotky ostatních i Míšino video jsou Citovat
Bigbadjohn Odesláno 20. květen 2012 Autor Odesláno 20. květen 2012 Fotky přidány do 1. příspěvku. Díky Stiflere Citovat
Stifler Odesláno 21. květen 2012 Odesláno 21. květen 2012 Pavle, ještě tam do toho prvního příspěvku radši připiš i to heslo, aby i ti, kdo nechtějí listovat až na konec vlákna, měli šanci si to stáhnout. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.