Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jaky vyrobek preferujete ?

uz sem zkusil kde co, ale bud to nevoni.. a kdyz jo, tak jen chvilku..

-stromecek.. fajn, ale neminim kupovat kazdej tejden novej

-ruzne AmbiPur, tekute vune.. ne zrovna moc prakticke, nestesti kdyz se to vyleje na palubku ..

- strasnou chvalu sem slysel na vune v plechovce - California Scents, nekdo to dovazi a nabizi na ruznych forech .. ( viz. http://forum.cars.cz/hyundai/viewtopic.php?f=53&t=21836 )

a co voni v aute vam ? :P

Odesláno

Je mi zle jen když si představím, že bych měl sedět v autě s nějakým smradítkem, asi poprvé použiju blicí smajlík :blicismajlik Jediné čím může auto vonět je autkosmetika kterou používám (cocpit spray). Nejúchylnější je HardWax, který voní dost intenzivně, ale to je zvenku ;)

Odesláno

Ty California Scents jsou fakt dost intenzivní ale dá se to regulovat. Takže je možný, že jsi fakt narazil na nějákej špatnej kus ale někdy stačí ty kravinu vevnitř otočit a nebo tam kápnout trochu teplý vody a voní to zase :)

Odesláno

Ja som tiez mal vselijake stromceky, a ambipur, ale najviac sa mi osvedcili AREON vone, v takych drievkach, vonia to krasne, neboli z toho hlava, neni mi z toho zle a stoji to urcite menej ako ambipur a vydrzi to v klude aj 2 mesiace ... Aj viac :) najradsej mam vanilku a jahodu prip nejaku exotiku :P

Odesláno

California v osobáku

Areon na větrák v kamionu ( Areon Man ) a spokojenost,nevtíravá,lehká vůně....

Stromečky fakt ne,v létě je to na :blicismajlik a vydrží to chvíli....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...