Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Celorepubliková stávka 15.března  

1. 1. Celorepubliková stávka 15.března

• Půjdu stávkovat.
      1
    • Nepůjdu stávkovat.
      11

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Aniž bych zde musel debatovat o původním záměru této akce či přibalujících se vyžírek, hodně známých plánuje přímou účast na náměstí. Prosím o pokud možno pravdivou anketu, zda se fyzicky svou přítomností zúčastníte. :)

Odesláno

Možná jsem to měl nazvat správnějším termínem - demonstrace.

Jinak tato akce asi původně vznikla kvůli možnosti stávek či nějakému omezení stávkovat, ale nějak se to začíná zvrtat v celonárodní demonstraci proti stávajícím parlamentním stranám. Aspoň já to takhle zatím beru, ale klidně mě přesvědčte o opaku. Sám o tom moc nevím, neangažuji se v tom, vyčkávám dalších informací. Aspoň tedy doufám, že se to v demonstraci změní. O výsledku si nedělám žádné ambice, ale nicnedělání mě už vadí.

Zřejmě to kromě Prahy nijak organizované nebude. Ostatně je nutno to nějak organizovat? Ale jestli se někomu líbí jednotné 20 % DPH , nákup F-16 a odklony do Lichtenštejnska, tak chápu že ho to nezaujme a bude sedět doma.

Odesláno

Jo já mám raději \"korunní prince\", ten bral standardně za každou zakázku 3% a pěkně střídal firmy aby se nikdo nenaštval :D.

Možná by bylo lepší něco dělat než na všechno remcat :papa

Odesláno
Jak stávkovat, pokud jsem v pracovní neschopnosti?

Edisone to je jasný, stávka na neschopence znamená, že přerušíš a půjdeš natruc do práce

Odesláno
No já jedu na Slovač tak že bych ten den nelyžoval? :D:D:D

Tuhle ošklivou buržoazní zábavu pro zbohatlíky by měli taky zakázat :P

Odesláno

Nejak se to u me miji ucinkem, asi tuto srandu vynecham. Ale moc mne pobavilo ze to mame v sekci Cirkus - to je docela trefne .. :)

Odesláno
Asi zrovna nebudu mít čas, budu zřejmě v práci popíjet kafíčko;)

Zrovna jsem si vzpomněl, že bych potřeboval udělat nějaké skříňky, ale od kafe tě tahat nemůžu :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...