Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

příští týden jedu jako technický poradce :m: přihlížet a radit při koupi Peugeota 306 1,4 55KW, je to 97 rok výroby, naběháno údajně 159tis.

Máte někdo s tímto vozem zkušenosti a cené rady kam se podívat a co zkontrolovat, nebo jaké jsou slabé místa...

Dik za rady.

Jo a že se mám dívat na zadní nápravu, a takově běžné věci vim :smich: , spíš nějaké specialitky .......

Odesláno

rada 1 : precti si po sobe co napises

rada 2 : smajliky co funguji jinde nemusi fungovat tady

Odesláno

Aut je moc, takže tlačit na cenu. Když je nízká cena, tak následá investice tolik nebolí.

Celkový dojem z auta, útulný interiér, stopy rzi porůznu po karoserii a nedokonalé opravy typu \"gypsové koleno\".

Odesláno

Dik za rady. Asi jste mě blbě pochopily, pár peugeotů jsem už prolezl, když pujdu kupovat 205ku, nebo 405ku vím kam se přesně podívat a znám slabá místa.

Rada s tou korozí v zadním levém blatníku je dobrá, to jsem nevěděl. V jiné diskuzi mi poradili že brzdové trubkly kolem rezervy rády hnijou.

Jinak takové řeči mimo téma sem nejspíš nepatří......:blablabla

Odesláno

Tak u toho zadneho kolesa hniju len tie, ktore tam nemaju plastovy podblatnik.

Napriklad ja ho tam mam y vyrovy, a ani stopka hrdze...

O tych brzdovych trubkach som nepocul ... Problem tu hrdzu, zadna naprava, prechodky elektricke do prednych dveri, inak ano 1.4 trpi na tesneni pod hlavou ...

Odesláno

Klasika,jak zde psali kluci,koroze v zadní části,stav zadní nápravy,zkusil bych každopádně stahnout přední okna jestli jsou v elektrice (97rok asi jo),hnijou tam kabely v průchodce mezi kastlí a dveřma,ale můžou bejt jen přesekaný.Pak jestli má klimu,tak ověřit funkčnost,když jsme kupovali tohle auto mámě tak jsem byl na tři inzeráty a až na té co máme doma byla (a stále je) funkční.Jinak je to auto jako každý jiný,pořádně projet a kouknul bych se do chladiče jestli není ve vodě olejová emulze....Tak šťastnou ruku při výběru ;)

Odesláno

Nám jede jak nová,asi o ní bylo staráno předchozím majitelem v německu ;) Ale jak říkáš,no.Neni to nový auto a je třeba k tomu tak přistupovat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...