ondra.410 Odesláno 25. únor 2012 Odesláno 25. únor 2012 Zdravím všechny, příští týden jedu jako technický poradce :m: přihlížet a radit při koupi Peugeota 306 1,4 55KW, je to 97 rok výroby, naběháno údajně 159tis. Máte někdo s tímto vozem zkušenosti a cené rady kam se podívat a co zkontrolovat, nebo jaké jsou slabé místa... Dik za rady. Jo a že se mám dívat na zadní nápravu, a takově běžné věci vim :smich: , spíš nějaké specialitky ....... Citovat
Guest StibTo Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 rada 1 : precti si po sobe co napises rada 2 : smajliky co funguji jinde nemusi fungovat tady Citovat
marko306 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 A ešte strč ruku do blatníka nad zadné ľavé koleso. Zvykne to tam hrdzavieť až tak, že je tam diera v okolí uchytenia navijáku zadného pásu. Citovat
koblih69 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Asi budu hnusnej, ale možná by byla tvoje nejlepší rada budoucímu majiteli, aby vzal někoho kdo tohle auto zná Citovat
P607Olda Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Aut je moc, takže tlačit na cenu. Když je nízká cena, tak následá investice tolik nebolí. Celkový dojem z auta, útulný interiér, stopy rzi porůznu po karoserii a nedokonalé opravy typu \"gypsové koleno\". Citovat
ondra.410 Odesláno 26. únor 2012 Autor Odesláno 26. únor 2012 Dik za rady. Asi jste mě blbě pochopily, pár peugeotů jsem už prolezl, když pujdu kupovat 205ku, nebo 405ku vím kam se přesně podívat a znám slabá místa. Rada s tou korozí v zadním levém blatníku je dobrá, to jsem nevěděl. V jiné diskuzi mi poradili že brzdové trubkly kolem rezervy rády hnijou. Jinak takové řeči mimo téma sem nejspíš nepatří...... Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. únor 2012 Odesláno 26. únor 2012 Tak u toho zadneho kolesa hniju len tie, ktore tam nemaju plastovy podblatnik. Napriklad ja ho tam mam y vyrovy, a ani stopka hrdze... O tych brzdovych trubkach som nepocul ... Problem tu hrdzu, zadna naprava, prechodky elektricke do prednych dveri, inak ano 1.4 trpi na tesneni pod hlavou ... Citovat
309GT Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Klasika,jak zde psali kluci,koroze v zadní části,stav zadní nápravy,zkusil bych každopádně stahnout přední okna jestli jsou v elektrice (97rok asi jo),hnijou tam kabely v průchodce mezi kastlí a dveřma,ale můžou bejt jen přesekaný.Pak jestli má klimu,tak ověřit funkčnost,když jsme kupovali tohle auto mámě tak jsem byl na tři inzeráty a až na té co máme doma byla (a stále je) funkční.Jinak je to auto jako každý jiný,pořádně projet a kouknul bych se do chladiče jestli není ve vodě olejová emulze....Tak šťastnou ruku při výběru Citovat
Vvitty Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 309GT: jestli ma klimu, tak lepe pocitat s tim ze uz davno nefunguje... Citovat
309GT Odesláno 27. únor 2012 Odesláno 27. únor 2012 Nám jede jak nová,asi o ní bylo staráno předchozím majitelem v německu Ale jak říkáš,no.Neni to nový auto a je třeba k tomu tak přistupovat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.