babak Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Mam zjisteny rozdil ucinosti zadnich brzd 50 procent. Oblozeneni je pry v poradku, ale problem je pravdepodobne hydraulice. Nevite, zda je nutny k vymene stahovak a zda je nutno vymenit obe prasatka. Nevite kolik stoji? Dekuji Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Jo? A jak kdo zjistil, že je obložení \"prý\" v pořádku, když to neměl sundané? Stačí, aby teklo prasátko a obložení se tím namočilo, a můžeš jej vyhodit, správně už nikdy brzdit nebude. K výměně žádný stahovák potřeba není, a ceny se liší dle brzdného systému (o dost). Citovat
babak Odesláno 27. duben 2005 Autor Odesláno 27. duben 2005 Na testovacich valcich brzdily obe kola do urciteho momentu soumerne a az pri uplnem seslapnuti se rozdil projevil. Rucni brzda fungovala taky soumerne. Citovat
Marcel Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Napsán autorem oddie Jo? A jak kdo zjistil, že je obložení \"prý\" v pořádku, když to neměl sundané? Stačí, aby teklo prasátko a obložení se tím namočilo, a můžeš jej vyhodit, správně už nikdy brzdit nebude. K výměně žádný stahovák potřeba není, a ceny se liší dle brzdného systému (o dost). nemyslim si ze by oblozeni bylo na vyhozeni, pokud na nej natece kapalina... Podle me to staci vycistit treba sprejem na odmastovani kotoucu - kruta ziravina! Citovat
trollik Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 no doporucuju kazdopadne rozebrat a vycistit prasatka.Pripadne vnitrek zalestit pastou pres vrtacku. Citovat
graver Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Jo, ceny prasátek... Na novou 405 po mně v servisu chtějí 1700,- za jedno:D Citovat
sipka Odesláno 27. duben 2005 Odesláno 27. duben 2005 Já kupoval před rokem prasátko na novej model a stálo asi 4 stovky. vyměnil jsem si to doma sám a je to od tý doby v pohodě Citovat
graver Odesláno 28. duben 2005 Odesláno 28. duben 2005 Jo, to je fakt výhra:mad: Ale ne, už to tu tuším Oddie psal, že ty ceny prasátek se fakt takhle liší na 405 starý a nový model. V servisu mi to potvrdili. Otázka je, kde jsi to kupoval a co to bylo. Bohužel ani Oddie nevěděl, v čem se to liší a v servisu mi taky nebyli schopní říct, jestli je to záměnné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.