Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Podla mňa pito.za nebude daleko od pravdy.Myslím si,že snímače sa načítajú po zapnutí klúča / v podstate to či sú napárované a aktívne/ ale hodnoty až počas jazdy.

Odesláno

nie nie...

hodnota tlaku pneu ak je nizka nacita ihned po zapnuti klucika zapalovania...

mam to odskusane... na displayi mi hned naskoci hlaska a blika konkretne koleso

a este sa ani z miesta nepohnem... ;)

Odesláno

Marcel to máš pravdu, hlási to aj na mieste bez pohnutia.

U mňa to zahlásilo až keď som vypustil tlak pod 2.0bar, dá sa tá hodnota nastaviť aby to hlásilo skôr aspoň pri poklese pod 2.3bar.

Odesláno

přema: konečně odpověď :D

macel00: to jsem zažil, nižší tlak= otravná červená stopka a symbol defektu. Bohužel jsem nepostřehnul úvodní sekvenci.

pito.za: ano. Pokud máš RT3 a aktivovanou doplňkovou obrazovku, tak vidíš vadné kolo trvale.

Odesláno

Otazne je ako sa pyta koblih co napise po zapnuti zapalovania,lebo moze byt aj taky stav ze v klude nevysielaju,ale pri poklese tlaku pod 2.0 baru zacne vysielat a preto ohlasi chybu po zapnuti.Ale to su len moje dohady

Odesláno

No je to rozhodně velmi srandovní systém, proto se tak blbě ptám..., když máš defekt tak to píše hned když se to podělá a nebo je tam jiný kolo za za půl hodiny :D

Navrhuju to trochu vytunit - dodat snímač i do rezervy a pak zvýšit dosah tak aby to bralo i disky co máš v garáži. Prostě abych věděl, že když jedu někam po ČR tak jsou v gařáži v pohotovosti.

Odesláno

to pisalo aj mne, ale poc urcitom case/km to napise ze niesu monitorovane... je to iny stav ked snimac nenajde,

lebo RJ ocakava ze do urciteho casu sa snimac prihlasi. Ak snimacu su na aute tak sa prihlasia hned, ak sa hned

neprihlasia tak RJ caka urcity cas (koblih 30 minut) a v tedy napise ze tlak neni monitorvany...

uz to nekomplikujte a kaslite nato :D

dobre je ako to je a hlavne ze netreba vynucovaci krabicku... cago belo :D

Odesláno

Koblih69: Za každou cenu nechtěl. Mám rád otázky a odpovědi :D

pito.za: Další otázka :myslim

Marcel00: moje řeč :D

[upravil dne 25/2/12 00:13 od Agrafik]

Odesláno

CITUJEM:

3. Činnost

3.1. Režim parkování

Funkční režim, ve kterém se vysílací modul kola nachází, když není detekován pohyb (Vozidlo stojí).

V tomto režimu vysílá vysílací modul kola jednu datovou zprávu každých 13 h nebo při delta tlaku (>60mb).

3.2. Režim jízda

Funkční režim, ve kterém vysílací modul kola pracuje, když vozidlo jede.

Odstředivá síla, způsobovaná otáčením pneumatiky, umožňuje snímači detekce pohybu zjistit, zda vozidlo stojí, nebo jede.

Minimální rychlost, při které je možná detekce pohybu vozidla, je 20 km/h.

V režimu jízdy vysílací modul kola vysílá datovou zprávu každou minutu nebo každých 5 sekund v případě detekce poklesu tlaku.

Poznámka : K přechodu z režimu jízdy do režimu parkování dojde, když není signalizována žádná detekce pohybu po dobu 10 min.

No a v prílohe sa dočítaš že rezerva je bez detekcie.Je to síce pre novú C5,ale asi to bude rovnaké

detekcia poklesu.pdf

• O 2 týdny později...
Odesláno

trochu :xvul

da sa zistit ci su senzory funkcne ked ich mam z kolies von? napriklad nastavit v dia cisla a potom sa vsetky ohlasia ako podhustene kolesa?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...