Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dík za vysvětlení. Takže to je \"lepší\" než \"jezdit na cizí kartu\" jak se říká? :myslim

Vůbec se v tom neorientuju, tak se omlouvám za hloupý dotaz :-)

Odesláno

přiznám se, ža taky občas magnet použiju k najetí a odjetí od rampy, hlavně na celnici, když přijedeš ve 3 ráno a v 8 muíš najet na rampu, ale to je asi tak vše, na silnici bych s tim nevjel..... ale ano jde mi spíš o to že se to veřejně prodává

Odesláno

Jo to ja mam taky jednu prihodu, kterou jsem nepochopil, proste znamyho znamy ma nas cesky vyrobek a to cernou krabicku nekdo v electroinstalaci, v D ho chytli a vedeli ze to tam ma,tak ho poslali na nemeckej TUV DAF a oni to nenasli, ja to doted nemuzu pochopit.

Odesláno

U Scanie se magnet bral ze šuflíku v palubce :D Ale já tohle nedělám,mám automatickou převodovku,tak že by asi brzo dořadila.Jsou to strašný šlupky.Navíc nevím jak s tím můžou jezdit,na magnet to auto absolutně nejede....

Odesláno

Jo...věřím, že jsou idioti, co to koupí...

Dneska jsem například narazila na člověka (!prodejce autodílů!), co si myslel, že vyhřívání zrcátka jsou ty nakreslené čárečky co rozdělují normální a sférické. Celkem jsem valila oči!!!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...