Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ledky jsem zkousel, ale lepsi to rozhodne nebylo, bez toho kloboucku jsem normalni zarovku nezkousel.

svetlo pod naraznik... no to by to vypadalo a je otazka jak dlouho by tam vydrzelo

uz jsem se nejak smiril s tim, ze toho moc nevidim, kdyz hodne potrebuju, tak pomuzou varovny blinkry a taky rozsviceny jen parkovacky

Odesláno

Na 306ku jsem objednal tohle,,šajní to jako blázen,jelikož chodím na noční,tak jsem to včera zkoušel,krásně jsem osvítil celý vjezd do firmy,zkusím to objednat taky na 308 a uvidím,co to přinese.:myslim

Odesláno

Kdybych to byl věděl,tak bych to byl vyfotil:)ale měnit to zpátky nebudu.6árovku jsem objednal,tak uvidíme,bohužel má 308 jen jednu couvačku,takže úspěch poloviční:(

Odesláno

Vymen jednu, bude videt rozdil a muzes ji hned zkusit v te 308 :D

Jinak ja objednal http://www.ebay.com/itm/290888478765?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 a http://www.ebay.com/itm/280991934630?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 , bral jsem od toho prodejce jeste parkovaci senzory, tak proc tech par kacek navic za pokus neobetovat :)

[upravil dne 26/6/13 20:47 od romannovak]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska dorazily ty žárovky,tak jsem je hned vyměnil,je to teda o dost lepší,vyndal jsem z lampy i ten zelenej nesmysl,tady fotka před a po:

post-984-14109632254849_thumb.jpg post-984-14109632255213_thumb.jpg

Odesláno

Moc nevidno zlepsenie mozno kvoli osvetleniu a lesklej bielej ploche. Ja viem,ze su to tazke auta,ale nie natolko aby gravitaciou zakrivili svetlo aj na druhu stranu. Na svoju stranu sa nepotrebujem pozerat? Aby to usvietila 1 ziarovka aj aspon trochu druhu stranu,aj ked nema moc ako,by musela mat 300W.

Asi len ako aj iny pisu namontovat dodatocne osvetlenie.

Dnes som nasiel cas a rozobral som obe svetla.V lavom som vybral cervene tienidlo na hmlovku a pripevnil som tam ziarovku21W tak aby sa nedotykala stien a bolo okolo nej dost miesta.Povodne som chcel H1,ale je o cosi dlhsia,aj ked som ohol stredny napajaci konektor na nej. Zasunul som cervene tienidlo hmlovky odskusal na trafaku.Svieti presne tak isto ako spiatockla bez toho zeleneho tienidla na druhej strane. Od spiatocky na pravo som natiahol kabel a vyskusal.Nesvieti,respektive zasvieti a vypne. Dorovnal som ohmy odporovym drotom a nic.Jednoducho velky odber. Ked odpojim dorabane svetlo, prave normalne svieti. Rozmyslam zobrat len signal z praveho a lave spinat vykonovym tranzistorom,alebo ho spinat cez 2-3 tranzistory relatkom. Je to nahovno ked nemam schemu auta. Mozno by to utiahlo 2 tie diodove ziarovky,neskusis,ak mas este 1 dat ju paralalene k hentej na aute ci budu spolu svietit?

c541e3c91a.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...