Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

se hned nerozciluj :D

nicmene jak vidis, tak zkusenost tu nikdo nema, bo nikdo neni takovy blazen aby za to ty prachy vyhodil. Ale muzes byt prvni a pak nam poreferovat. :papa

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

MyP106: To je řeč chlapa :) jsme zvědaví... dej i graf před a po úpravě

Odesláno
PRO KOBLIH 69 A F3rd@:

Pánové nic proti vám, ale na takovýhle názory jsem se neptal, i kdyby mi to mělo přida i posranýho půl koně vám do toho může být úplný hovno za co já vyhodím 12t. já sem se ptal jestli má někdo s tímhle typem zkušenosti nebo ne. tak Vás prosím nechte si tyhle keci od cesty na jiný vlákna.

PS: nejde mi o přidání koní ale o sladění motoru a vytvoření optimální mapy dle úprav na motoru.

Nevím co maj všichni s těma pískajícíma turbama co se jen serou !!!

Chování máš vybrané, pravopis koukám taky :D

Odesláno
PRO KOBLIH 69 A F3rd@:

Pánové nic proti vám, ale na takovýhle názory jsem se neptal, i kdyby mi to mělo přida i posranýho půl koně vám do toho může být úplný hovno za co já vyhodím 12t. já sem se ptal jestli má někdo s tímhle typem zkušenosti nebo ne. tak Vás prosím nechte si tyhle keci od cesty na jiný vlákna.

PS: nejde mi o přidání koní ale o sladění motoru a vytvoření optimální mapy dle úprav na motoru.

Nevím co maj všichni s těma pískajícíma turbama co se jen serou !!!

Dam ti radu, BRZDI, jinak nedobrzdíš a tady na foru rychle skončíš. Takovýhle chování tu netrpíme. Děkiji za pochopení, moderátor
Odesláno

jen aby to nepresladili nebo naopak prilis \"nevosolili\"

Zadam o dodrzovani pravidel fora a vseobecne o dodrzovani pravidel slusnosti. Ze nam do toho muze byt hovno, to se tu nerika a nejsme tu na to zavedeni ani zvykli. Takze prvni varovani, jinak zamykam.

Odesláno

Chtěl sem vám sem něco napsat, ale nebudu ze sebe dělat ještě většího idoita než jsem, jak vyplývá z posledního příspěvku od člena koblih69.

Takže panové super modové klidně to tu zamkněte, vymažte, protože mě opravdu nebaví číst příspěvky, které píše například člen koblih69, které dovedou člověka jen odradit od počatého projektu.

Jinak všem co mi odpověděli nebo tady rozvinuli debatu ohledně přídavného PC ke stávající ŘJ děkuji.

a přiznávám z rodného jazyka českého jsem měl na vysvědčení vždy 4ku a jsem dislektik a disgrafik, tak pardón za to, že neumím psát.

[upravil dne 20/2/12 16:05 od MyP106]

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Co tady z toho udělat boxerskej koutek? :D docela to tu už vře ....

Tak to dopadá když někomu zkazíte ideu :papa

Odesláno

To ani ne já si ideu pokazit jen tak nenechám, jen mi vadí, když někdo neví, jaké jsou úpravy nic, a hned řekne že chipování atmosféry je hovadina, vždyť se ani nezeptá proč z jakýho důvodu j chci nechat ladit nic. To jako nikdo nikdy nejezdil třeba na rallye s atmosferickým motorem? To nikdy neladili ŘJ?

[upravil dne 20/2/12 13:57 od MyP106]

Odesláno
Nevím, co na ní bylo milého. Jen stručná otázka a odpověď opět žádná.

Odpověď jsi dostal myslím ( i s ohledem na způsob komunikace ) docela seriózní a obsáhlou. Nicméně uznávám, že to nebyla óda na UNCHIP a na chipování neturbo motorů. ;)

Odesláno

MyP106 nenech se odradit ;)

Chip u atmosfery smysl ma ale chce to vybirat mapu s rozumem a chce to jeste podporit dalsima upravama...hlavne sani a vyfuk.

Potom zajet na brzdu a doufat ze tam bude aspon priblize to co jsi chtel.

Prepinani map se mi libi, u Autochipu mi to nabizeli taky, chtel jsem jednu mapu originalni a jednu hodne ostrou na sprinty ale za strasny penize a stejnak bych to nevyuzil.

ja jsem si tu radsi ani nezalozil vlakno protoze jsem slysel jen mas zadni hnusny svetla a mel sis koupit trilitr :D

ale kazdopadne jsem na aute udelal vse podle sebe, auto je tvoje a jezdit v nem budes taky ty :P

Moderatori jsou v pohode ale tuning je moc nebere,ale to musis chapat jsou to starsi panove :D

pak jsou tu lidi jako straki co te vzdycky jen vyhlasi a neporadi ani kdybys je prosil

Skoda ze Tom406 sem uz moc nechodi :( ale porad je tu spoustu nadsencu do uprav :papa

Odesláno

dobře takle, úpravy provedený:

ostrý vačky, ventily, a tvrdší pružinky, výfuk komplet supersprint od svodů bez katu se zadním tlumičem, spojka odpružená sportovní, tenhle nebo příští týden se bude na auto montovat 4klapkové sání vzduchu, sportovní filtr K&N a kvůli doladění to chci odvést k někomu kdo tomu rozumí. vím šetřit se nad tím nemá, ale ten unichip je jedinej koho jsem našel, když vynechám strakiho.

Guest Chozeluizskuner
Odesláno
dobře takle, úpravy provedený:

ostrý vačky, ventily, a tvrdší pružinky, výfuk komplet supersprint od svodů bez katu se zadním tlumičem, spojka odpružená sportovní, tenhle nebo příští týden se bude na auto montovat 4klapkové sání vzduchu, sportovní filtr K&N a kvůli doladění to chci odvést k někomu kdo tomu rozumí. vím šetřit se nad tím nemá, ale ten unichip je jedinej koho jsem našel, když vynechám strakiho.

Tohle jsi sem podle mě měl napsat hned.z prva to vypadalo že chceš sladit serii

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...