Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nebo se taky prodavaji tlustci dorazy pro to okno. Pripadne jeste dotahnout zamek okna, ale to je docela pakarna, ted v zimne bych to nedoporucoval delat, mohlo by ti tam neco prasknout. Jinak o okne je tu toho spousta napsano, staci jen hledat.

Odesláno

A nebo stačí nalepit na okno taková ta filcová samolepící kolečka (používají se třeba pod nohy židlí) v místech, kde to dosedá na gumové dorazy. Tím se také vymezí vůle a je to práce na dvě minuty.;)

Odesláno

Ahojte, no s tímto se potýkám od doby, co jsem auto koupil, tj. cca rok. Nalepil jsem ty filcové podložky na židle na ty gumové dorazy okna, potom jsem myslel, že to dělá zatahovací roleta, tam jsem to vše oblepil a polepil, jak to někdo z vás radí v jiném vláknu. ALE JE TO STÁLE K NIČEMU. Stále při přejíždění nerovností slyším ,,ze zadu,, nějaké zvuky vycházející z těch dveří. I jsem zkoušel vyndat všechno nářadí, které u sebe vozím. :(

Toto mě ale nenapadlo, tak to zítra zkusím.

Odesláno

Když jsem auto koupil tak to klepalo. Omotání toho \"U\"čka co zapadá do zámku to sicevelmi mírně zlepšilo, ale stále to klepalo. Pak jsem zjistil, že to přestane pokud se po otevření skla pustí zadní stěrač. Takže jsem vzal tenkostěnnou smršťovací bužírku a smrštil jí zapalovačem okolo toho kovového trnu teď už mám 3 měsíce klid :super

• O 1 rok později...
Odesláno

měl jsem problem že mi klepalo zadní okno docela hlasitě při jizdě.

celkově mě na tom zadnim oknu štvali 3 věci,

1.nefunkční stěrač i když se motorek točil

2.klepání

3.u brzdoveho světla praskly kryt

stěrač sem prostřikal konkorem,vyčistil a při otevřenem okně ručně rozhybal a znovu prostřikal.a ted krasně rychle celou plochu okna obtahuje!

klepaní jsem myslel že bude bud zámek nebo ten kryt brzdoveho,tak jsem slepil kryt od brzcoveho,dal jsem tam izolační pasku aby plast nenaražel na okno a rozebral jsem čalounění a zamek posunul dolu a dotahnul,no ted je to nádhera,při jizdě po velkych nerovnostech už žádne klepaní!

díky za tipy tady!

• O 9 měsíců později...
Odesláno

Dobry den, mam ten isty problem, s klepanim zadnych dvery. mohol by mi niekto poradit ako by som mal dat dole ten kryt od brzdoveho svetla aby som ho mohol oblepit? vdaka za rady. P407sw 2,0 hdi 100 kw 2006

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...