Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, na Peugeot clube som az odnedavna platny Peugeot club clen, nakolko som predal C4 a kupil 508SW. Aby som Vas zasvatil s mojou problematikou k NAVI. V C4 som si dorabal RT6 NAVI z C5 X7, a fungovala mi cestina. Presiel som si cele toto vlakno a vyrozumel som, ze jedine ako rozchodit CZ je navstivit oficialny servis. Tak som aj urobil. ECHO, resp. kalibracny subor zmakli bez problemu, len s tou cestinou som nepochodil. Nakolko Diagbox mam, napadlo ma zaplatit si tiket a nech to soudruzi vo Francuzku urobia sami. Chcem vas teda poprosit, co s tym urobit, resp.komu sa to podarilo tam dostat. Odpoved Peugeotu , ze do pred FL modelu CZ nejde je kokotina. Dakujem za info :)

Odesláno

Chlapi, vy co používáte "rtxagenda", nějak mi přestalo fungovat zadávání adres. Vždy, jak dám adresu a zároveň nechám přes google v programu zkontrolovat (geocode adress) , tak mi nenajde požadovanou adresu. Můžete to prosím zkontrolovat, zda agenda nejde jenom mi, nebo se něco přestalo spolupracovat s googlem? díky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Zdravím všechny, někde jsem to tady četl, ale zaboha to nemůžu najít. Jak jste řešili ukládání oblíbených míst v navi. Mě to píše, že paměť je nedostatečná. Co s tím? Díky

• O 3 týdny později...
Odesláno

Borci skusil som stiahnut tie nove mapy 2016. Nahral na USB, vygeneroval aktivacny kod, strcil do auta, vybral middle europe, prebehlo nahravanie, hodilo restart rt6ky, a po zapnuti tam ale ta mapa nebola. Bol som v peugeote nahrat novy 2.86 ku nemohli nejak zablokovat nahravanie map ? 

Odesláno

Baba hladal som mapu middle europe taky nazov mala ked som instaloval. No ale obchvat v BB stale na mape nieje tak neviem je to z roku 2014 myslim ze by to tam bolo uz

Odesláno

Dakujem len som to tam supol a este vacsi problem hodilo len zelenu plochu ked to doinstalovalo a pyta navi cd asi je to nefunkcne a budem potrebovat hodit spat starsiu verziu ale to ma zas nepusti pretoze tam mam novsiu. Potrebujem to asi vymazat a to je zas nad moje schopnosti asi

Odesláno

Zdravím, som čerstvým majitelom 508čky :) a mám iba jeden dotaz ohladne navigácie: dá sa nejakým sposobom nastaviť, ak som len v režime zobrazenia mapy, bez zadania adresy, aby sa mapa točila v smere jazdy? Lebo sa zobrazuje mám pocit tak že hore je sever, bez ohladu na smer jazdy, čo je dosť neprehladné :/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...