Raiser Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Připadám si na Shelce jako blb.Už podruhé mi nejde natankovat.Vrazím pistoli do nádrže a máčknu a hned vypne.Opakuji to a udělá se mi hladinka nafty ve výčku a najednou to zabublá a zmyzí.Víc jak tři litry tam nedostanu a mám třetinu nádrže za chvilku mi dojde a co dál :o:o:o Co s tím přátelé.Dosud vše OK naftu to chlemtalo do nádrže v pohodě.Auto stojí venku na mrazu a starty jsou v pohodě.Nemám kde ho ohřát.Myslel jsem,že cestou do Budějovic a zpět to povolí a zase nic. Tankoval jsem naposledy naftu na Shell plus zimni VIF a tím nešetřím. HELP [upravil dne 12/2/12 17:14 od Raiser] Citovat
Jitka+Jirka Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 přesně to se mě stávalo když jsem tankoval z kanystru, pak jsem dal trychtyr s dlouhou nálevkou a v poho. Myslim že to bude nějaká klapka z kraje hrdla.. Citovat
Judes Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Predpokladám že mohlo natiecť do potrubia na odvetranie nádrže alebo ho niečo upchalo, že vraj by tam mal byť aj nejaký odvetrávací ventil možno bude primrznutý. Citovat
Raiser Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 Ztrátu nafty jsem nepostřehnul,ani při tankování nebyla louže pod autem.Prostě tam nemohu tu naftu dostat. Citovat
vasek407 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 já jednou našel v hrdle hadici po noční návštěvě byla celkem zapadlá Citovat
Raiser Odesláno 12. únor 2012 Autor Odesláno 12. únor 2012 Noční návštěva nehrozí.Pažoutek stojí u baráku pod přístřeškem a je monitorován kamerovým systémem :D:D Citovat
Marcel00 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 a davas do hrdla spravnu pistol ? napr. benzinova hadica je sirsia a neotvori zaklapku. to by vysvetlovalo pricinu vypinania pistole Citovat
vasek407 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Marcel00 : hodně dobrá otázka při dnešních cenách nafty Citovat
Jooooose-1 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Mne raz nešlo natankovať ked som zastrčil hadicu a skúmam, skúmam a kukám že stojím pri stojane pre kamióny Aj to sa občas poštastí Citovat
koblih69 Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 To je jasný, auto cítí špatnou naftu tak se jí brání Omlouvám se, za OT, ale nemůžu si pomoct Citovat
JanoRS Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Kamarat mal podobny problem na octavii, ale v nadrži to urobilo už taký podtlak, že ked v servise povolili otvor kde je plavak, tak bol stoho strasny rachot a všade sa valil prach ak je tam nejaka klapka tak ju hadicou nepovoliš V servise mu chceli vymeniť celú nadrž auto bolo služobné a čakal na nové takže pokyn od majitela bol: nech to povolia natankuj a takto dookola pokial nedostanes nove auto (trvalo to 2 týždne) Citovat
baffy Odesláno 12. únor 2012 Odesláno 12. únor 2012 Si děláš prdel :D:D:D Jasné že ano.Tú benzínovú tam v pohode dostaneš:DMinulú nedelu som to odskúšal a úspešne.No a potom som už len špekuloval ako dostať tých 20l benzínu von z nádrže:mad::mad: Citovat
alternativ Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Ja v nedeli prijel na Shellku s prazdnou nadrzi, zasunul pistoli a asi po nacerpani 15 litru se mi pistole vypla a konec, kdyz jsem mackal znovu, tak nic. Zkousel sem i vytahnout pistoli a dat zpatky a porad nic. Typek z benzinky to vyhodnotil, jako zamrznuty stojan a hotovo. U dalsiho stojanu uz pak bylo vse ok. Citovat
Raiser Odesláno 13. únor 2012 Autor Odesláno 13. únor 2012 Pažouta jsem odstavil a provozuji manželky benzínové Mondeo.Ještě skusím dát naftu do kanystru a trychtýř s dlouhou hadicí jestli půjde nalejt. Citovat
Marcel00 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Jasné že ano.Tú benzínovú tam v pohode dostaneš... benzinovu do naftoveho hrdla??? to sa neda... osobne som odskusal... Citovat
merlin99 Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 ja to poznam tak ze naftova je hrubsia, a benzinova uzsia. Citovat
pyrone Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Marcel, teraz maju naozaj pravdu ;-) benzinova je uzsia... Citovat
bart.lbc Odesláno 13. únor 2012 Odesláno 13. únor 2012 Marcell: pokud to byl special 91 tak byla silná pokud to byl natural 95 tak je slabá aby tam nešel strčit speciál nebo nafta Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.