Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Připadám si na Shelce jako blb.Už podruhé mi nejde natankovat.Vrazím pistoli do nádrže a máčknu a hned vypne.Opakuji to a udělá se mi hladinka nafty ve výčku a najednou to zabublá a zmyzí.Víc jak tři litry tam nedostanu a mám třetinu nádrže :myslim za chvilku mi dojde a co dál :o:o:o:o Co s tím přátelé.Dosud vše OK naftu to chlemtalo do nádrže v pohodě.Auto stojí venku na mrazu a starty jsou v pohodě.Nemám kde ho ohřát.Myslel jsem,že cestou do Budějovic a zpět to povolí a zase nic.

Tankoval jsem naposledy naftu na Shell plus zimni VIF a tím nešetřím.

HELP

[upravil dne 12/2/12 17:14 od Raiser]

Odesláno

Predpokladám že mohlo natiecť do potrubia na odvetranie nádrže alebo ho niečo upchalo, že vraj by tam mal byť aj nejaký odvetrávací ventil možno bude primrznutý.

post-27076-14109622277127_thumb.jpg

Odesláno

Kamarat mal podobny problem na octavii, ale v nadrži to urobilo už taký podtlak, že ked v servise povolili otvor kde je plavak, tak bol stoho strasny rachot a všade sa valil prach ak je tam nejaka klapka tak ju hadicou nepovoliš :bojim V servise mu chceli vymeniť celú nadrž :myslim auto bolo služobné a čakal na nové takže pokyn od majitela bol: nech to povolia natankuj a takto dookola pokial nedostanes nove auto (trvalo to 2 týždne)

Odesláno
Si děláš prdel :D:D:D:D

Jasné že ano.Tú benzínovú tam v pohode dostaneš:DMinulú nedelu som to odskúšal a úspešne.No a potom som už len špekuloval ako dostať tých 20l benzínu von z nádrže:mad::mad::mad:

Odesláno

Ja v nedeli prijel na Shellku s prazdnou nadrzi, zasunul pistoli a asi po nacerpani 15 litru se mi pistole vypla a konec, kdyz jsem mackal znovu, tak nic. Zkousel sem i vytahnout pistoli a dat zpatky a porad nic. Typek z benzinky to vyhodnotil, jako zamrznuty stojan a hotovo. U dalsiho stojanu uz pak bylo vse ok.

Odesláno

Pažouta jsem odstavil a provozuji manželky benzínové Mondeo.Ještě skusím dát naftu do kanystru a trychtýř s dlouhou hadicí jestli půjde nalejt.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...