Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Medvěd: S tebou jsem vůbec nepočítal. Ale rádi vás uvidíme, rezervace na oběd je 40 osob, takže akorát ... ale známe to, možná všichni stejně nedorazí nebo se zpozdí :D

Odesláno

To já původně taky ne. Nic neslibuju, jen nahlas uvažuju - ve skanzenu jsem byl ještě bez prcka, motomuzeum je taky hezký a prcek v něm nebyl, k obědu svíčkovou Pavlík může no a v Benátkách jsme byli na podzim a prckovi se tam dost líbilo - takže si říkám, že bychom se přidat mohli. Ale uvidíme, co mně napadne zítra - třeba se na Vás \"jen\" podíváme a pojedeme na jiný výlet - nenasbíraných TZek je ještě děsná spousta. :D

Odesláno
si ho umejes :D

Jedině až na místě, to nemá cenu mýt na 350km :D

to urcite nema, ale ja to umeju asi doma :D no dneska, priprava :D:D a zitra zaspim :mrk premyslim že si dneska zajdu jeste na dve :D;)

Odesláno
zpozdilek:moooooc ti děkiji:papa:super:super:super

edit:na šířku to má 20 cm jak si mi psal a kolik to má na výšku?

[upravil dne 20/4/12 11:14 od Gabriel 307]

velke pismeno ma 3cm na vysku a male pismeno 2.5cm na vysku.:D neboj je to videt

Odesláno

Jedině až na místě, to nemá cenu mýt na 350km :D[/rquote]

to urcite nema, ale ja to umeju asi doma :D no dneska, priprava :D:D a zitra zaspim :mrk premyslim že si dneska zajdu jeste na dve :D;)[/rquote]

Já ti dám zaspím :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...