Guest MMMMM Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Uz jsem nestastny z toho, ze mi vrzou zadni dvere. O to vic to dela po zime a oboje, uz jsem promazal panty, sundal calouneni a namazal zevnitr, strikl silikon do pantu, a vzdy se to na par dni uklidni a a¨pak opet. Nemel jste s tim nekdo problem, kde to namazat aby to prestalo, uz jsem z toho nestastny. Citovat
Ferry Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach, taky to delaly vzadu, hlavne za ridicem, protoze byly malo pouzivane Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Po omezovaci tyčce jezdí takovej váleček. Já ho měl za řidičem totálně zatuhle.Prostříknuto Wdéčkem a pohoda. Citovat
Kurt Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Ferry me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach To mi dělalo u Schade taky - tam jsem to opravil kladivem!:D:D (dřely se o rám dveří - kov na kov) Citovat
Ferry Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem Ferry me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach To mi dělalo u Schade taky - tam jsem to opravil kladivem!:D:D (dřely se o rám dveří - kov na kov) Probuh 406ka neni schade, co to sem motas takovehle metody oprav Citovat
Pinďa Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Po omezovaci tyčce jezdí takovej váleček, který většinou u zadních dveří je zarezlý. Prostříknutí Wdéčkem pomůže na chvíli, proto po rozhýbání je nutné ještě promazat vaselinou. Loni napodzim jsem to nastříkal WD a rozhýbal, ale nedávno (na jaře) jsem to musel provést znovu (za zimu znovu zatuhlo). Citovat
Biker Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Mě vrzaly taky dveře a pořád jsem to mazal a nic, potom jsem dotáhl matky a přestalo to, byly sice dotažený, ale ta tíha s nimi dokázala malinko pohnout zkus to... Citovat
Guest MMMMM Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Staci pouze odkryt calouneni? Uz jsem tam dal vazelinu ale na valecek jsem see nedivall.Ty srouby jsi myslel dotahnout? A ktery? Citovat
Ferry Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem MMMMM Staci pouze odkryt calouneni? Uz jsem tam dal vazelinu ale na valecek jsem see nedivall.Ty srouby jsi myslel dotahnout? A ktery? tak ten valecek asi bude prave vrzat. Jinak srouby bych predpokladal ty kterymi jsou prisroubovany panty ke kastli, jiny tam snad ani nejsou Citovat
lukr Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Proti vrzání se mi víc jak WDečko nebo Silikon osvěčil Konkor 101. Citovat
Pinďa Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 WD a konkor 101 mají obdobné vlastnosti - uvolňují (částečně rozpouští) rez. Nevýhoda konkoru 101 je, že hodně přitahuje prach (naproti tomu WD částečně odpuzuje prach). Zjištěno vlastní praxí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.