Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kde promazat dvere

Recommended Posts

Odesláno

Uz jsem nestastny z toho, ze mi vrzou zadni dvere. O to vic to dela po zime a oboje, uz jsem promazal panty, sundal calouneni a namazal zevnitr, strikl silikon do pantu, a vzdy se to na par dni uklidni a a¨pak opet. Nemel jste s tim nekdo problem, kde to namazat aby to prestalo, uz jsem z toho nestastny.

Odesláno

me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach, taky to delaly vzadu, hlavne za ridicem, protoze byly malo pouzivane

Odesláno
Napsán autorem Ferry

me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach

To mi dělalo u Schade taky - tam jsem to opravil kladivem!:D:D:D

(dřely se o rám dveří - kov na kov):papa

Odesláno
Napsán autorem Kurt

Napsán autorem Ferry

me vrzaly ty omezovaci tycky, ktere omezuji uhel otevreni a soucasne brani jejich zavreni v urcitych polohach

To mi dělalo u Schade taky - tam jsem to opravil kladivem!:D:D:D

(dřely se o rám dveří - kov na kov):papa

Probuh 406ka neni schade, co to sem motas takovehle metody oprav :bojim:D

Odesláno

Po omezovaci tyčce jezdí takovej váleček, který většinou u zadních dveří je zarezlý. Prostříknutí Wdéčkem pomůže na chvíli, proto po rozhýbání je nutné ještě promazat vaselinou. Loni napodzim jsem to nastříkal WD a rozhýbal, ale nedávno (na jaře) jsem to musel provést znovu (za zimu znovu zatuhlo).

:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim:papa:bojim

Odesláno

Mě vrzaly taky dveře a pořád jsem to mazal a nic, potom jsem dotáhl matky a přestalo to, byly sice dotažený, ale ta tíha s nimi dokázala malinko pohnout zkus to...

Odesláno

Staci pouze odkryt calouneni? Uz jsem tam dal vazelinu ale na valecek jsem see nedivall.Ty srouby jsi myslel dotahnout? A ktery?

Odesláno
Napsán autorem MMMMM

Staci pouze odkryt calouneni? Uz jsem tam dal vazelinu ale na valecek jsem see nedivall.Ty srouby jsi myslel dotahnout? A ktery?

tak ten valecek asi bude prave vrzat. Jinak srouby bych predpokladal ty kterymi jsou prisroubovany panty ke kastli, jiny tam snad ani nejsou :D

Odesláno

WD a konkor 101 mají obdobné vlastnosti - uvolňují (částečně rozpouští) rez. Nevýhoda konkoru 101 je, že hodně přitahuje prach (naproti tomu WD částečně odpuzuje prach). Zjištěno vlastní praxí.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...