Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Za mě Michelin - co připlatíš na ceně to se ti bohatě vrátí na životnosti a úspoře za přezouvání...

Pokud ti vypadla středová poklička tak by se jistě dala sehnat.

Goodride považuju ( třeba na předku u 406 ) za hazard, naštěstí vydržely tak málo, že mě dlouho netrápily.

Odesláno

Barum Bravuris 2 - prumer - osobne nebrat

Sava Intensa HP

Matador MP44 Elite 3

Falken ZIEX ZE-912 - dobry ale ne na vahu naseho auta... to je na auta do 900kg. jsou hodne meky

Fulda Carat Progresso

ber

Dunlop sport ci Misaky

Odesláno

Vím, že se to tu už někde řešilo, ale zeptám se znovu:

Máte někdo z majitelů 807 v TP rozměr pneumatik 215/60 R16 s indexem 95H, popřípadě nechával jste si to někdo dopisovat do TP ???

Byl jsem se zeptat minulý týden v Peugeotu a řekli mi, že s tímto váhovým indexem to nejde.

Odesláno

Máte někdo z majitelů 807 v TP rozměr pneumatik 215/60 R16 s indexem 95H, popřípadě nechával jste si to někdo dopisovat do TP ???

Byl jsem se zeptat minulý týden v Peugeotu a řekli mi, že s tímto váhovým indexem to nejde.

jo jde to já to mam v TP.

Odesláno

\"f.ii.l.ii.p: Nezbavuje se nekdo pneu na 407 R17 ? :D jinak me ceka asi taky docela cenova bomba jak sem na to tak koukal :( \"

Já to řešil loni, moc peněz nebylo a jedna guma na autě na dráty (nevědomky jsem s tím jel skoro 200 :D), tak jsem na rychlo koupil Goodride za 1300,- kus. Čekal jsem hučení, nebo, že budou klouzat nebo budou házet a ani jedno, na vodě OK, na suchu OK, jsou tichý a co se týče sjíždění tak ještě nevim, lae to neřešim za ty peníze. A co se týče ušetření za přezutí, tak přezouvám za 400,- s tím, že si sundám a nandám kola (s bulikem a hydr. heverem). Ty energy saver jsem sjel 5 mm za 20 000km, takže děs.

Odesláno

Já mám psáno pro 16\" 95H nebo 99H - takhle doslova

a pro 15\" 96H :o

Odesláno
Barum Bravuris 2 - prumer - osobne nebrat

Sava Intensa HP

Matador MP44 Elite 3

Falken ZIEX ZE-912 - dobry ale ne na vahu naseho auta... to je na auta do 900kg. jsou hodne meky

Fulda Carat Progresso

ber

Dunlop sport ci Misaky

Jak jsi přišel na to že ty Falkeny jsou na auto do 900kg já je mam a je na nich normálně index 99:blablabla

http://levnepneu.cz/falken-ze912-215-60-r16-99h-xl/cd-279319/

[upravil dne 1/3/12 20:37 od bajza206 SW]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...