Bobo.KH Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Čus nevíte náhodou o někom,kdo by mi udál likvidaci auta. Ale potřebuji ji tak aby mi auto zůstalo doma? A kolik by byla cena? Citovat
Dundee Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 A co na čestný prohlášení? Uvedeš, že auto stojí na tý a tý adrese a je využívaný jako sklad dřeva nebo nářadí a máš to. Já takhle zlikvidoval už dvě auta (majitel napsal prohlášení a já auto rozebral)... Citovat
davidekcz Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Čus nevíte náhodou o někom,kdo by mi udál likvidaci auta. Ale potřebuji ji tak aby mi auto zůstalo doma? A kolik by byla cena? Tak, tak likvidace není otřeba stačí čestný prohlášení vše ok Citovat
Bobo.KH Odesláno 9. únor 2012 Autor Odesláno 9. únor 2012 A s tím prohlášením pak za jít kam? A aby pak někoho nenapadlo se dojít kouknout jestli tam to auto bude? Příde mi to strašně jednoduchý? Citovat
crazybiker Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 To by ma zaujimalo tiez, ci je niekto na SR kto by vedle vybavit papieriky.... Citovat
shamann22 Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 no u nas v SR ta isto bolo mozne odhlasit auto len na cestne prehlasenie, ze stoji tam a tam, a bude pouzite na nahradne diely...... teraz jedine s papierom o likvidacii vozidla firmou, ktora ma na to opravnenie, robil som to v decembri, niekde chcu cele auto, niekde staci len karoseria.... Citovat
Stifler Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 Ano, kontroly na to, zda je s autem naloženo tak, jak se píše v čestném prohlášení, se dělají...ale vzhledem k míře korupce bych se ani nedivil, kdyby se úředník provádějící kontrolu nechal něčím uplatit. Citovat
Mik.e Odesláno 9. únor 2012 Odesláno 9. únor 2012 v tom prohlášení napíšeš že vozidlo není nadále používáno k provozu na pozemních komunikacích, tím pádem pokud ho nikdo neuvidí jezdit, asi to moc kontrolovat nebudou Citovat
Dano406 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Kolega z práce něco spomínal o SDH v jejich dědině,že takové potvrzení můžou vypsat.Nevím co je na tom pravdy a jak se to dělá. Citovat
wooody Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 vyřízni vinka, vem velkejch techničák a tak 3 tis, zajed do nejblíží ekolikvidace aut dej jim vinko a 3 tis a oni ti to na 80% zlikvidujou fiktivně a daj ti papír Citovat
kveton Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 přesně tak, na čestný prohlášení bych to osobně nedával, přijde ti kontrola a co pak, když ti někdo dá lejstro o eko likvidaci, máš pokoj Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Na SK to tiez ide, na cestne prehlasenie. Ale musíš tiež uviesť, kde auto stojí, a jak je využívané ... Tj búda pre psa, a podobne ... Problém je, že viem, že na to chodili kontroly ... Oni môžu prísť aj po 3 rokoch, a chcieť to auto vidiet. Ci sa to este robi, neviem, ale dakedy to určite šlo, a nevidim dôvod, prečo by ta štát musel nútiť aby si svoj majetok dal zlikvidovať To snáď nie je ani zákonne možné, aby ta k tomu nútili. Citovat
shamann22 Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Lubk0, ja mam skusenost ze na SK to nejde na cestne prehlasenie, uz som to tu pisal, jedine na doklad o likvidacii........ robil som to v decembri Citovat
PACHO Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 a čo stojí takýto doklad, keď auto neodovzdám? (SK) Citovat
crazybiker Odesláno 10. únor 2012 Odesláno 10. únor 2012 Lubk0- ina moznost jak odhlasit auto neni! Len ekologicky dat zlikvidovat,kde ti daju symbolicke 1 euro!!!! pak ti zostava podplatit likvidatora,alebo ho mat ako velmi dobreho znameho,alebo doniest auto a rozlucit sa.... pak potom este ostava jedna moznost, co tu nebudem pisat,lebo to neni 100% normalny sposob :-D Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Dovolím si jeden dotaz, Máme starou Felicii rok výroby 97 a už stojí na dvoře od podzima, jezdila do poslední chvíle a teď nevím co s ní. Prodejné to asi už není k vůli poplatku za přepis a tak asi likvidace. Jak se to teď dělá a co to stojí? Nevíte někdo? Díky za rady. Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 To je EuroII? Pokud není shnilá, klidně se ještě prodá... Pokud to chceš zlikvidovat, stačí si vybrat firmu, co si to odveze, nebo tam dokonce dojet, některé za to i něco dají. Seznam firem s příslušným razítkem (oprávněním) je na stránkách ministerstva. Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 No nevím jakou to má ekologickou značku, ale asi to bude ta dvojka. Myslíš, že to někdo s tím poplatkem bude ještě chtít? Teď to má KO baterku. Ale zkusím to nabídnout na Aukro.cz, třeba to ještě někomu poslouží na díly. Děkuji Citovat
oddie Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 No na díly těžko, to by dotyčný také musel řešit ekolikvidaci. Spíš na ježdění, pokud to ještě je. Baterka je ten nejmenší problém... Pokud to budeš inzerovat, zdůrazni, že trváš na přepisu a že eko není zaplaceno. Na Aukro bych s autem asi neměl nervy... Citovat
MotoMoto Odesláno 10. červen 2015 Odesláno 10. červen 2015 Tak já tam už prodal dvě a v pohodě. Od koruny a je to. Děkuji za rady.Přepis musí být protože to je firemní auto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.