Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A co na čestný prohlášení? Uvedeš, že auto stojí na tý a tý adrese a je využívaný jako sklad dřeva nebo nářadí a máš to. Já takhle zlikvidoval už dvě auta (majitel napsal prohlášení a já auto rozebral)...

Odesláno
Čus nevíte náhodou o někom,kdo by mi udál likvidaci auta.

Ale potřebuji ji tak aby mi auto zůstalo doma?:(

A kolik by byla cena?

Tak, tak likvidace není otřeba stačí čestný prohlášení vše ok :papa

Odesláno

A s tím prohlášením pak za jít kam?

A aby pak někoho nenapadlo se dojít kouknout jestli tam to auto bude?

Příde mi to strašně jednoduchý? :D

Odesláno

no u nas v SR ta isto bolo mozne odhlasit auto len na cestne prehlasenie, ze stoji tam a tam, a bude pouzite na nahradne diely...... teraz jedine s papierom o likvidacii vozidla firmou, ktora ma na to opravnenie, robil som to v decembri, niekde chcu cele auto, niekde staci len karoseria....;)

Odesláno

Ano, kontroly na to, zda je s autem naloženo tak, jak se píše v čestném prohlášení, se dělají...ale vzhledem k míře korupce bych se ani nedivil, kdyby se úředník provádějící kontrolu nechal něčím uplatit. :roll

Odesláno

v tom prohlášení napíšeš že vozidlo není nadále používáno k provozu na pozemních komunikacích, tím pádem pokud ho nikdo neuvidí jezdit, asi to moc kontrolovat nebudou ;)

Odesláno

vyřízni vinka, vem velkejch techničák a tak 3 tis, zajed do nejblíží ekolikvidace aut dej jim vinko a 3 tis a oni ti to na 80% zlikvidujou fiktivně a daj ti papír

Odesláno

přesně tak, na čestný prohlášení bych to osobně nedával, přijde ti kontrola a co pak, když ti někdo dá lejstro o eko likvidaci, máš pokoj

Odesláno

Na SK to tiez ide, na cestne prehlasenie. Ale musíš tiež uviesť, kde auto stojí, a jak je využívané ... Tj búda pre psa, a podobne ...

Problém je, že viem, že na to chodili kontroly ... Oni môžu prísť aj po 3 rokoch, a chcieť to auto vidiet. Ci sa to este robi, neviem, ale dakedy to určite šlo, a nevidim dôvod, prečo by ta štát musel nútiť aby si svoj majetok dal zlikvidovať :)

To snáď nie je ani zákonne možné, aby ta k tomu nútili.

Odesláno

Lubk0- ina moznost jak odhlasit auto neni! Len ekologicky dat zlikvidovat,kde ti daju symbolicke 1 euro!!!! pak ti zostava podplatit likvidatora,alebo ho mat ako velmi dobreho znameho,alebo doniest auto a rozlucit sa.... pak potom este ostava jedna moznost, co tu nebudem pisat,lebo to neni 100% normalny sposob :-D ;)

• O 3 roky později...
Odesláno

Dovolím si jeden dotaz, Máme starou Felicii rok výroby 97 a už stojí na dvoře od podzima, jezdila do poslední chvíle a teď nevím co s ní. Prodejné to asi už není k vůli poplatku za přepis a tak asi likvidace. Jak se to teď dělá a co to stojí? Nevíte někdo? Díky za rady.

Odesláno

To je EuroII? Pokud není shnilá, klidně se ještě prodá... Pokud to chceš zlikvidovat, stačí si vybrat firmu, co si to odveze, nebo tam dokonce dojet, některé za to i něco dají. Seznam firem s příslušným razítkem (oprávněním) je na stránkách ministerstva.

Odesláno

No nevím jakou to má ekologickou značku, ale asi to bude ta dvojka. Myslíš, že to někdo s tím poplatkem bude ještě chtít? Teď to má KO baterku. Ale zkusím to nabídnout na Aukro.cz, třeba to ještě někomu poslouží na díly. Děkuji

Odesláno

No na díly těžko, to by dotyčný také musel řešit ekolikvidaci. Spíš na ježdění, pokud to ještě je. Baterka je ten nejmenší problém... Pokud to budeš inzerovat, zdůrazni, že trváš na přepisu a že eko není zaplaceno. Na Aukro bych s autem asi neměl nervy...

Odesláno

Tak já tam už prodal dvě a v pohodě. Od koruny a je to. Děkuji za rady.Přepis musí být protože to je firemní auto.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...