Trundik Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen Letadla udivují mnoho lidí na plážích, protože létají těsně nad hlavami několi sekund před tím, než se dotknou země na letišti Princess Juliana airport. Ráj pro milovníky slunce, kteří jezdí na nádhernou tropickou pláž a také pro letecké fanatiky, kteří tráví hodiny pozorováním velmi nízko létajících obrovských dopravních letadel... http://sweb.cz/Trunda.V/Sn%C3%ADmek07.JPG Citovat
Dundee Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Airliners.net jsou skvělý stránky. Mají tam dokonce i obrázky některých letadel z naší základny. Letadýlka, to je moje!!! :D:D Citovat
Ferry Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 tak to teda musi byt hukot, na te plazi by se mi bez spuntu do usi asi moc nelibilo Citovat
John Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Ty fotky nemají chybu...tam bydlet to musí bejt něco... :D Citovat
Dundee Odesláno 23. duben 2005 Odesláno 23. duben 2005 Napsán autorem Ferry tak to teda musi byt hukot, na te plazi by se mi bez spuntu do usi asi moc nelibilo Myslím, že 14-ti denní dovolenou bys přežil i bez špuntů. Jen první dva dny bys asi plival písek jak bys měl čelist u kolen při každym přistání. Vypadá to fakt bombasticky, když si to sedá. Citovat
Fx Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Podobne to vypada na letistich Herakleion (Kreta) nebo Preveza (Lefkas) v Recku:o:papa Citovat
merkurek Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 To je husty tedy lezet na pláži a nad tebou letadla no hruza .. ale byl jsem na ostrově Corfu a tam to bylo taky podobne Citovat
vix Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 Hmm, a představte si se tam opalovat.... vždy? ta letadla vrhaj takovej stín, že byste byli stále sejratí.... Citovat
rimmer Odesláno 24. duben 2005 Odesláno 24. duben 2005 co ti zastini, to ti vrati motorem opali te az do bela Citovat
Operator Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Dotaz na technické typy přes letadla. Ještě před přistáním letadla vypouštěj zbytkové palivo? Jestli jo, tak to moře musí bejt fakt čistý moře! Mám kancelář tady na Ruzyni asi 200 metrů od začátku runwaye a občas je tu z těhle výparů pěknej smrad, zvláště v létě. Tak jak to pak asi musí smrdět tam! A taky je mi dost divný, že je tam ta pláž přístupná bez ohledu na bezpečnostní podmínky. Ale musí to bejt dobrej hukot!!! :papa Citovat
Tazman Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Tak to jsou super záběry. Chtěl bych tam bít když to přistává Citovat
Guest dtyrkas Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Operator Dotaz na technické typy přes letadla. Ještě před přistáním letadla vypouštěj zbytkové palivo? Jestli jo, tak to moře musí bejt fakt čistý moře! Mám kancelář tady na Ruzyni asi 200 metrů od začátku runwaye a občas je tu z těhle výparů pěknej smrad, zvláště v létě. Tak jak to pak asi musí smrdět tam! A taky je mi dost divný, že je tam ta pláž přístupná bez ohledu na bezpečnostní podmínky. Ale musí to bejt dobrej hukot!!! :papa proc by vypousteli palivo jen tak? to se dela jen pri nouzovych pristanich, ne? nebo se mylim? Citovat
Holly Odesláno 25. duben 2005 Odesláno 25. duben 2005 Napsán autorem Tazman Tak to jsou super záběry. Chtěl bych tam bít když to přistává ------------------------------------------ Proboha, koho bys tam chtěl bít? Nebo bys tam chtěl bít do bubnů? Nebo bys tam chtěl prostě jen být? Citovat
Operator Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem dtyrkas Napsán autorem Operator Dotaz na technické typy přes letadla. Ještě před přistáním letadla vypouštěj zbytkové palivo? Jestli jo, tak to moře musí bejt fakt čistý moře! Mám kancelář tady na Ruzyni asi 200 metrů od začátku runwaye a občas je tu z těhle výparů pěknej smrad, zvláště v létě. Tak jak to pak asi musí smrdět tam! A taky je mi dost divný, že je tam ta pláž přístupná bez ohledu na bezpečnostní podmínky. Ale musí to bejt dobrej hukot!!! :papa proc by vypousteli palivo jen tak? to se dela jen pri nouzovych pristanich, ne? nebo se mylim? Prevence? Já nevim, někde jsem to slyšel, to je fuč... :papa Citovat
Tazman Odesláno 26. duben 2005 Odesláno 26. duben 2005 Napsán autorem Holly Napsán autorem Tazman Tak to jsou super záběry. Chtěl bych tam bít když to přistává ------------------------------------------ Proboha, koho bys tam chtěl bít? Nebo bys tam chtěl bít do bubnů? Nebo bys tam chtěl prostě jen být? Obojí PS: Ta čeština Citovat
Rotorhead Odesláno 7. květen 2005 Odesláno 7. květen 2005 zdravím, koho tady berou létající stroje a zvláště pak vrtulníky tak doporučuji na příští sobotu... http://www.helicoptershow.cz/ Citovat
Trundik Odesláno 3. červenec 2005 Autor Odesláno 3. červenec 2005 http://www.rajsmichu.cz/show_media.php?t=6&cPath=6_0&id=29841&pozice=3 Citovat
Dundee Odesláno 4. červenec 2005 Odesláno 4. červenec 2005 Ten smrad je ze špatně spálenýho paliva, ne z jeho vypouštění před přistáním. Byla by to docela drahá sranda jednak z ekologickýho hlediska a druhak to není úplně nejlevnější (při spotřebě cca 400 l/hod u vrtulníku Mi-8 /což je prcek proti B737/ a ceně kolem 30 Kč/l). Citovat
kveton Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 taky nejaky obrazky letadla, ale trosku z jinyho pohledu Citovat
Operator Odesláno 8. červenec 2005 Odesláno 8. červenec 2005 Super kapesní manuál na té přístrojovce!!! :D:D:aut:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.