Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zde jsou fotografie z letiště na ostrově St. Marteen

Letadla udivují mnoho lidí na plážích, protože létají těsně nad hlavami několi sekund před tím, než se dotknou země na letišti Princess Juliana airport. Ráj pro milovníky slunce, kteří jezdí na nádhernou tropickou pláž a také pro letecké fanatiky, kteří tráví hodiny pozorováním velmi nízko létajících obrovských dopravních letadel...

Sn%C3%ADmek02.JPG

Sn%C3%ADmek03.JPG

Sn%C3%ADmek04.JPG

Sn%C3%ADmek05.JPG

Sn%C3%ADmek06.JPG

http://sweb.cz/Trunda.V/Sn%C3%ADmek07.JPG

Sn%C3%ADmek08.JPG

Sn%C3%ADmek09.JPG

Sn%C3%ADmek10.JPG

Odesláno
Napsán autorem Ferry

tak to teda musi byt hukot, na te plazi by se mi bez spuntu do usi asi moc nelibilo :D

Myslím, že 14-ti denní dovolenou bys přežil i bez špuntů. Jen první dva dny bys asi plival písek jak bys měl čelist u kolen při každym přistání. Vypadá to fakt bombasticky, když si to sedá.

Odesláno

Dotaz na technické typy přes letadla. Ještě před přistáním letadla vypouštěj zbytkové palivo? Jestli jo, tak to moře musí bejt fakt čistý moře! Mám kancelář tady na Ruzyni asi 200 metrů od začátku runwaye a občas je tu z těhle výparů pěknej smrad, zvláště v létě. Tak jak to pak asi musí smrdět tam!

A taky je mi dost divný, že je tam ta pláž přístupná bez ohledu na bezpečnostní podmínky. Ale musí to bejt dobrej hukot!!! :o:papa

Guest dtyrkas
Odesláno
Napsán autorem Operator

Dotaz na technické typy přes letadla. Ještě před přistáním letadla vypouštěj zbytkové palivo? Jestli jo, tak to moře musí bejt fakt čistý moře! Mám kancelář tady na Ruzyni asi 200 metrů od začátku runwaye a občas je tu z těhle výparů pěknej smrad, zvláště v létě. Tak jak to pak asi musí smrdět tam!

A taky je mi dost divný, že je tam ta pláž přístupná bez ohledu na bezpečnostní podmínky. Ale musí to bejt dobrej hukot!!! :o:papa

proc by vypousteli palivo jen tak? to se dela jen pri nouzovych pristanich, ne? nebo se mylim?

Odesláno
Napsán autorem Tazman

Tak to jsou super záběry. Chtěl bych tam bít když to přistává

------------------------------------------

Proboha, koho bys tam chtěl bít? Nebo bys tam chtěl bít do bubnů? Nebo bys tam chtěl prostě jen být?:o

Odesláno
Napsán autorem dtyrkas

Napsán autorem Operator

proc by vypousteli palivo jen tak? to se dela jen pri nouzovych pristanich, ne? nebo se mylim?

Prevence? Já nevim, někde jsem to slyšel, to je fuč... :papa:papa

Odesláno
Napsán autorem Holly

Napsán autorem Tazman

Tak to jsou super záběry. Chtěl bych tam bít když to přistává

------------------------------------------

Proboha, koho bys tam chtěl bít? Nebo bys tam chtěl bít do bubnů? Nebo bys tam chtěl prostě jen být?:o

Obojí :D

PS: Ta čeština

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Ten smrad je ze špatně spálenýho paliva, ne z jeho vypouštění před přistáním. Byla by to docela drahá sranda jednak z ekologickýho hlediska a druhak to není úplně nejlevnější (při spotřebě cca 400 l/hod u vrtulníku Mi-8 /což je prcek proti B737/ a ceně kolem 30 Kč/l).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...