Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To viacerí... Jednoducho keď odíde, musí sa vymeniť. S tým nič nespravíš... ;) Buď sa s touto skutočnosťou zmieriš, alebo budeš ďalej drať česko-slovenský hatchback... ;)

Odesláno

Auto planujem na dlhsiu dobu bo v momentalnej ponuke ziadne auto nenachadza ktore by ma az tak zaujala... A aj pocitam stym ze my moze odist spojka ci turbo alebo daco podobne co stoji zato... ale ked uz dam za taku suciastku tolko penazi tak uz ocakavam od nej aby to daco vydrzalo... Napriklad by ste si kupily do auta suciastku za pomaly taku cenu jak auto stoji a pritom viete ze to vam vydrzi len docasne dakolko km??? Napr100tkm? Asi nie... ale uz to nechcem riesit ... len tolko ma zaujima kolko vydrzia zhruba nove spojky... nie tie co od vyroby

Odesláno

Já opravdu nevím o čem píšeš, Spojková sada dle dnešní ceny od Godzily je 17x nižší než byla na podzim cena mého auta. Nebo pokud víš kde jsou nějaké 407 za 400 Euro tak mi prosím dej typ. Vzla bych si jich cca 10 ks.

Odesláno
Já opravdu nevím o čem píšeš, Spojková sada dle dnešní ceny od Godzily je 17x nižší než byla na podzim cena mého auta. Nebo pokud víš kde jsou nějaké 407 za 400 Euro tak mi prosím dej typ. Vzla bych si jich cca 10 ks.

nepochopil som tvoj prispevok... teda kolko stoji sada? Dajaka kvalitnejsia

Odesláno

No hej teraz som pozeral na auto kelly a len zotrvacnik sa pohybuje medzi 400€ plus lamela,pritlany,lozisko... tak dokopi 900€uprav ma ked sa mylim...

Odesláno
:D ci boha to az take rozdiely su na cenach... tak toto som si vobec nemyslel... uz pokojne z kludnym srdcom pojdem asi uz zajtra vybavyt uver a tak buduci tyzden pre auto... diky pekne :-)
Odesláno

tybyt: Dnešní auta jsou tak komplikovaná a složitá, že koupě každé ojetiny je sázkou do loterie, jak už tu psali přede mnou. Už dávno se nevyrábí s ohledem na vysokou životnost, ale na co nejnižší náklady. Navíc to musíš brát tak, že automobilky berou životnost auta tak kolem nějakýh 200 tisíc kilometrů a to rozhodně většina spojek vydrží. Nevím, jak jsi došel k tomu, že spojka vydrží zrovna jen 150 tisíc. Prosím tě spočítej si, kolik lidí tu psalo, že už měnili spojku. A ještě si od nich odečti ty, kteří mají např. chip, protože zvýšením kroutícího momentu se samozřejmě spojka opravdu víc namáhá. Nezdá se ti, že jich zas tak moc není, když si vezmeš kolik lidí se na tomto fóru pohybuje? Navíc tohle přece není žádná poměřitelná statistika. Spojka je prostě spotřební materiál, který se provozem opotřebovává, stejně jako třeba brzdové destičky. Někomu vydrží destičky třeba 20 tisíc kilometrů, jinému 40 tisíc, podle toho, jak kdo jezdí. A také řekneš, že jsou ty destičky špatné, protože někomu vydrží jen 20 tisíc?:mrk

Odesláno

Tak som sa mal lepsie ucit ;-) je pravda ze \"vsetki\" mi uniklo ani neviem ako ale zo to \"pital\" sa original hanbim :mad:

Dobre ze tu niekto kontroluje pravopis ;-)

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Tak mám za sebou taky výměnu spojky a setrváku ( mimochodem i s prací a novou baterkou za 22.500 ) a mechanik odhalil další \"drobnosti\", na jednu se právě chci poptat a v hledání jsem k tomu nic nenašel. Je potřeba vyměnit ložisko na zadní pravé poloose a chci se zeptat, jestli se dá sehnat samostatně, nebo se musí koupit celá poloosa? Díky!

Odesláno

Ale no tak, pánové, každý není odborník přes automobilovou techniku;). Luboši, určitě potřebuješ ložisko zadního kola. Obj. č. v peu je 374887 a cena 3116,10. Je to, jak píše Sagic, celá sestava náboje. Nechá se koupit i v druhovýrobě.

[upravil dne 29/8/12 18:35 od HonzaZ]

Odesláno
Tak mám za sebou taky výměnu spojky a setrváku ( mimochodem i s prací a novou baterkou za 22.500 ) a mechanik odhalil další \"drobnosti\", na jednu se právě chci poptat a v hledání jsem k tomu nic nenašel. Je potřeba vyměnit ložisko na zadní pravé poloose a chci se zeptat, jestli se dá sehnat samostatně, nebo se musí koupit celá poloosa? Díky!

Nedávno jsem ho měnil...stačí jen náboj...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...