Dančák Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ono čerpadlo tou dírou vyndat jde, ale musíš mít čerpadlo bosch, ty ostatní jako VDO atd. jsou větší tudíž neprolezou.... taky se mi do toho nechtělo sundávat nádrž, ale nic jinýho mi nezbejvalo, protože když mi v servisu měnily ještě ve Francii čerpadlo tak mi tam skřípli těsnění a nádrž mi tekla, tudíž jsem to potřeboval udělat pořádně a to přes tu díru snad ani nejde, takže na to těsnění bacha, a tu nádrž jsem sundával sám a ještě jen na heveru, ale když ti jdou povolit všechny šrouby tak je nádrž dole hned Citovat
Leo Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Inženýr navrhl karosérii i s dírou pro čerpadlo, ale potom mu tam někdo u některých motorů změnil typ čerpadla a bylo to. Taky jsem chtěl nejdřív sundat nádrž, ale hned první šroub se začal protáčet při povolování, tak jsem toho nechal a sáhl po nůžkách. Zvětšení díry je jen trochu (když tak to mohu vyfotit). Navíc teď není problém čerpadlo kdykoliv vyndat a vyčistit sítko. Citovat
Bjukemen Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 uz som to vybral pakaren, najtazsie je zatocit nazad ten uzaver, zatial sa mi to nepodarilo, tak mam pauzu to modre gumene tesnenie je nejake velke Citovat
ozzy56 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Bjukemen připrav se i na to, že budeš muset popustit nádrž trochu dolů--někdy tu původní matku zpátky našroubovat prostě nejde, řešil jsem to fungl novou matkou a ten O kroužek musí dobře sedět, jinak poteče nafta ven... Citovat
BV406 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 jj, s tim o krouzkem jsme se s kolegou srali asi hodinu, ruce dorezane od toho plechu, i kdyz jsme to trochu nastrihli a udelali vetsi diru, nicmene, po zkusebnim tankovani do plna to stejne zacalo chcat znovu, ale uz nemam silu se s tim znovu srat ... Citovat
Bjukemen Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 poskladal som to ale mam dojem ze to tecie kupim nove tesnenie aj matku, i tak som to ledva zatiahol, busil som do nej kladivon aj som ju namazal vazelinou a i tak ledva ledva Citovat
Bjukemen Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 kazdopadne vela nahrad za VDO som nenasiel da sa kupit iba vlozka.?. podla origo cisla ako nahrada nieje ani ta,tak asi to vymenim ako celok aj tak mi plavak ukazuje zle, rezerva svieti a v nadrzi je 15L paliva Citovat
ozzy56 Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 nemusíš kupovat celý komplet čerpadla, stačí jen samotné čerpadlo http://www.palivove-cerpadla.cz/ asi budeš mít ohnutý drát, co drží plovák palivoměru:myslim Citovat
Bjukemen Odesláno 12. květen 2013 Odesláno 12. květen 2013 aj u nas jesto taka stranka par kmodo mna je predajna ale borec miodpisal ze priama nahrada za vdo nieje, ze mam zmerat rozmer ceerpadla, lenze ja to zbytocne zase nechcem vyberat a cakat kym pride nove, ono mi ist ide len uz zacinaju ist piliny z komutatora tak to chcem cim skorej vymenit Citovat
Leo Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 Takže budeš nádrž znovu sundávat? Zlaté nůžky. Když jsem se kdysi díval jestli vyměnit jenom čerpadlo nebo celý koš tak bych měl asi problém s nasazením těch hadic na čerpadlo tak, aby těsnily (nevím jestli na to neexistuje nějaká finta, ale mně to bez použití násilí nešlo sundat). S plovákem kvůli ukazování nafty v nádrži problém nebude. Dělalo mi to taky před výměnou koše i potom. Jde o to, že si to spotřebu počítá samo a podle toho ukazuje budík. Plovák je jenom orientační a když se to moc liší tak se to opraví. Jednoduše to vyzkoušíš tak, že odpojíš baterku a po zapojení by to mělo ukazovat aktuální stav nádrže (někde se tu o tom taky psalo a navíc ještě tu byl návod na kalibraci ukazování stavu paliva v nádrži, ale nevím jak moc to funguje). Podle mne to ukazuje špatně hlavně, když se jezdí krátké trasy po městě. Citovat
Bjukemen Odesláno 15. květen 2013 Odesláno 15. květen 2013 nadrz nebudem davat dole, ani pred tym som ju dole nedaval, troska som to nastrihol a vyrval von da sa sundat ta hadicka ked ju riadne nahrejes, uz som nejake v minulosti rozoberal ale tak daco riesit musim kedze je zodraty komutator.. ..hej jazdim po meste, a malo by to ukazovat pekne su auta kde to nieje takto odflaknute a vtip je v tom ze je stvrt nadrze a ukazuje tu rezervu rucka uplne opreta.. to sa potom tazko jazdi ked si clovek nieje isty kolko je tam paliva... je to bordel Citovat
zzipCZ Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 oživím todle téma.začalo mě blbnou čerpadlo v nádrži a chci měnit jen samotný čerpadlo ale pré to není tak jednoduchý že musí dávat určité tlak.náte stím někdo zkušenosti?? dííík Citovat
limar Odesláno 16. červenec 2013 Odesláno 16. červenec 2013 Obidva motory v popisu máš rovnaké, ja ho mám v 306-ke. Menil som ho komplet, má dávať tlak 3,2 bar. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.