Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no sehnat nekde rozstipanej naraznik z coupe, uriznout, pripasovat, privarit, prekitovat a striknout, nechal bych to na jaro ;)

Odesláno

bouzel nemam no... ale prave sem uvazoval jestli by to neslo s jineho plastu pac sehnat naraznik je docela problem za levno a tento naraznik je tam od srpna :grr ale furt uvazuju jestli se tam nemam vratit a ty kousky posbirat...jinak se to svari horkovzdusnou pistoli?

Odesláno

No s tím svářením opatrně, je toho kousek a pokud to neumíš tak to nech někomu kdo to umí, takovej kousek bude tak za 200,-

Pokud ty zbytky nemáš tak se to dotvaruje z nějakého zbytku jiného nárazníku.

Odesláno

ok no necham to na jaro ale spis teda vetsi strach mam z laku za nasplichani narazniku a kapoty sem dal 10 tisic skoda ze je to praskle nad tu hranu aby se nemusel splichat celej...

Odesláno

Kua proč je to tak křehký, je to jak pernik, ja dnes chytil hodiny, jel jsem pomalu, asi 20, najel jsem na cestu kde svitilo slunko a byl to led, auto se otočilo jak na pětníku do protisměru a přitom jsem škrtnul o sníh u kraje cesty, prasknul narazník, asi 5 - 10 cm na spodni hraně pod mlhovkou, zavaření mě taky nemine, ale stat se to s Fabií tak tam jsou ty narazníky nějaký gumový nebo co, prostě i v tyhle kose jsou pružný

Odesláno

jak sou na tom spreje je v tom asi velky rozdil nez s pistolu? prave ze ty preje se plniju za 500 a jeste namichaji podle vzorku ten stejny odstin...

Odesláno

Na tomhle kousku by ten sprej asi nebyl ani vidět. Ja mam kliku, ja koupim za 120 kč sprej Škoda Stříbrná a jen ten narazník přestřiknu a je to uplně stejná barva, už jsem to jednou dělal když jsem ho odřel

Odesláno
jak sou na tom spreje je v tom asi velky rozdil nez s pistolu? prave ze ty preje se plniju za 500 a jeste namichaji podle vzorku ten stejny odstin...

No myslím, že odpověď je jasná, za 500,- ti to lakýra i nalakuje... a bude to vypadat OK. Navíc potřebuješ čirý lak a rozstřikový sprej... to bys byl za chvíli na ceně přestříkání celého nárazníku ;)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...