Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Je tak snadné dát tempomat do peugeota jako do Škodovek?

Ve škodovce stačí aktivovat fci tempomatu a buď nabastlit ovládací tlačítka a nebo dokoupit za cca 1800 Kč ovládací páčku která je obsahuje.

Konkrétně se mi jedná o statší model Partnera 2.0 Hdi Nový už tempomat má.

Odesláno
Napsán autorem Trundik

A kdyby jste někdo měl tempomat do 405ky, tak bych ho bral (za rozumnej peníz)

Tak tak ..mě by se taky líbil ale pochybuju, že to někdo vyrábí. :(:(:(

Odesláno

tak jsem tak koukal do katalogu dilu, co by bylo potreba na 406ku a je toho vcelku hodne, domontovavat by se mi to asi nechtelo :D

Odesláno

Koukal jsem že ŽILA má dodělávanej tempomat. Ani to není origo. Má tam jakousi jednotku, která přes lanko ovládá klapku na váze vzduchu.

Odesláno
Napsán autorem Dave_k

Koukal jsem že ŽILA má dodělávanej tempomat. Ani to není origo. Má tam jakousi jednotku, která přes lanko ovládá klapku na váze vzduchu.

Hehe, David 106s16 se jednou TIbora ptal , kdyz nekde mel fotku jeho motoru, jestli nema dodelavanou i klimu :D

Odesláno

Jaké je elektrické zapojení páčky a kolik stojí celá nová?

Za 11 000Kč se dá sehnat chiptuning a při tom vám tempomat dají grátis ale jde to i levněji už jsem někde četl 6500Kč!

Odesláno

Elektrické schéma zapojení peugeotů by mělo obsahovat i zapojení tempomatu na řídící jednotku a pak už je to jen servisní zásah za pár korun který povolí tempomat.

Těch pár tlačítek a kabelů zvládne každý!

Odesláno

aj ked dodelane ale mam a hotovo :D:D:D

///jak chceš tempomat tak si nekam namontuj starou pačku z přehazovačky z favoritky a maš tempomat :D:D:D:D:D///

Odesláno

A jak je to tedy s tempomatem? Ta páčka je něco víc než kontakty a kabely? Není. Pokud jen stačí odblokovat fci tempomatu v jednotce tak je zcela jedno od jaké firmy se tam dají kabely a kontakty.

Odesláno
Napsán autorem JM

A jak je to tedy s tempomatem? Ta páčka je něco víc než kontakty a kabely? Není. Pokud jen stačí odblokovat fci tempomatu v jednotce tak je zcela jedno od jaké firmy se tam dají kabely a kontakty.

Primárně je třeba vědět, zda máte v motoru elektronické ovládání plynu a nebo mechanické. Taková 405ka rozhodně elektronické nemá :-)). Od toho se také odvíjí cena fejkovního tempomatu.

Odesláno

Je to do partnera 2.0 HDi a tam se do novějších verzí montuje a u těchto motorů by to neměl být problém, čekám až dorazí schéma elektriky, nějak se to vleče nemáte někdo zdroj, kde to pořídit na netu?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...