Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

crazybiker nic take ako dusa po smrti neexistuje, proste ked umres tak koncis, uplny koniec, ako ked vypnes spotrebic. Snad si nemyslis ze okolo nas tu poletuju nejaki duchovia ci co, nepozeraj tolko tie rozpravky :-)

Odesláno

:D:D:D mne to je uz fuk :D som bol prevetrat zlate auticko.... vsetky prevody prehrabalo a uz aj mne kompletne prehrabalo :D idem si pozriet film a spat :D

Inac neco take ako dusa ma nezaujima, neverim ani v nabozenstve a neverim v nicom, verim len sebe a to co vidim...:roll

[upravil dne 6/2/12 19:25 od crazybiker]

Odesláno
crazybiker nic take ako dusa po smrti neexistuje, proste ked umres tak koncis, uplny koniec, ako ked vypnes spotrebic. Snad si nemyslis ze okolo nas tu poletuju nejaki duchovia ci co, nepozeraj tolko tie rozpravky :-)

klidek.... ;)

Odesláno

Hele myslite že když nam zmrzla slepice že ted někde žije nasledným životem a že bude ještě někdy snášet vejce?? Nebo ted má ten život uplně jinej?

Jen podotknu že jsme se ji pokusili rozmrazit v papiňáku ale potom už se ani nehla, ale psům šmakovala

Odesláno

Tak to jsem myslel,že nic horšího,než moje tchýně a její kamarádky dojnice s kyvadlem být nemůže,ale koukám,že v tom hrabání nejsou samy.:D:D:D

Odesláno

?

Jedině křemíkové nebe :mrk

až pro tebe příjde zubatá, tak na ní musíš takhle!

[upravil dne 7/2/12 00:02 od punkac]

Odesláno

neznáš červenýho trpaslíka? To se nedivím, že máš tyhle myšlenky. Povinně zkouknout a budeš mít život veselejší :papa

Odesláno

ja som prednedavnom spal a rozmyslam nad skuskou :D stvrtok skuska a zatim som sa do toho ani nepozrel... pak dnes idem domov mame pomoct :D je to vesele.... nevadi noc je mlada :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...