Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čo sa s človekom stane po smrti? Končí sa všetko smrťou? Potom si už človek nebude vedomý vôbec ničoho? Je smrť ako spánok, čierna temnota? Ak život v nejakej forme pokračuje, ako to vyzerá? Dá sa to vôbec zistiť?

Dufam,ze sa nikomu nebudem zdat ako nejaky blazon, v detstve som raz premyslal nad tym, a moc dobre som nedopadol.... z hodou okolnosti mi to prebehlo cez rozum... pak som rozmyslal a rozmyslal.... az kym mi nezostalo velmi velmi zle :bojim.

Prosim nabozenstvo sem nepiste.... skor nieco normalne ;) Pak aky mate nazor na to cele?

Odesláno

nevim co chces abychom Ti na to napsali .. :) ...nikdo tam jeste nebyl ... :)

Odesláno

:myslim Jo to je pravda, ale preco mam umriet? tak clovek sa snazi cely svoj zivot, spozna vybornych ludi s ktorymi chce byt nadalej v kontakte a pod.

Jednoducho co ked zomrem? Neuvidim uz nikoho? Vsetko co bolo len bolo a uz je koniec? to cele nema zmysel.... do neba sa nedostanes :-D to asi vieme, pak kam? nejaka ina dimenzia? ci?

gronhlomm- jo bol by osm rad ak by sa k tomu vyjadril... ja ked som mal nehodu tak sa len vsetko zrychlilo, ale chvalabohu som bol smrti daleko.... take nic som nezazil.... skolabovat som skolaboval a nadalej vnimal vsetko,ale to je este stale daleko od smrti...

Necakam od nikoho nic.... len ma to zaujima ako s tym viete zit :-/ ten cas leti a ani sa nenazdam a je to koniec.... konci jak film, ze uz pokracovanie neni?

[upravil dne 6/2/12 12:11 od crazybiker]

Odesláno

jak s tim umime zit ? ... v poho ... stejne s tim nic neudelas,at se snazis sebevic vis ze jednou natahnes backory .. drive ci pozdeji .... nevim kolik Ti je ale jestli mas strach ze smrti uz ted zajdi si k psycholozce treba to pomuze :)

Odesláno

Tak toto som cakal :-D ze budem za blazna :D Nemam akoze strach, ale je to taky blby pocit... ak nad tym nerozmyslam podrobne tak to je ok, ale ak \"preletim\" cez buducnost a zeby malo nekedy take dojst tak mi je blbo....

pak asi by som mal uz odreagovat od vsetkeho a trochen drink.gif

Odesláno

Hele,to neni dobrý o tomhle takhle přemejšlet,to už ti začíná pomalu hrabat.Dobrý by bylo,kdybys šel dělat něco,co by tě odreagovalo na takovýdle myslenky,jak už tady psal Stibto ,zajdi si k doktorovi,choď ven za každýho počasí aspoň na chvilku si vyvětrat mozek a vyčistit,todlento hrozí,že už brzo zjistíš jaký to je na svou kůži.Chodíš do práce?Zkus chodit pěšky,jestli to nemáš nějak daleko.Zkus dělat něco užitečnýho doma,neseď jen furt u počítače(jako já:D)

V každym případě,čim víc o tom budeš přemejšlet,tim víc tě to bude hlodat a nakonec budeš zralej na chocholouška,přemejšlet se dá o všem možnym jinym,třeba o babách:D,to by bylo jiný téma:super:D

Odesláno

vendelinek-studujem mam to cca 80 km od domu,take pesi asi ne, moc za pocitacom nie som,stale robim neco, ted napr. som s jednym clenom vymienal motor :-D s cim sme zabili cely den a noc a aj tak nejde :-D pak to budem rozoberat.... nad babami rozmyslat nemozem :-D to by som dostal od mojej priatelky :-D( ale pravdu povediac co oci nevdiia srdce neboli :-D ) nemam nejak brutalne vela casu nad premyslanim tymto, ale neviem ako,ale vcera pred spanim mi to prebehlo hlavou.... a ak mam napisat pravdu ja by som sa nehambil pak aj s nejakou dobrou doktorkou(90/60/90) pokecat o tom :-D, len neviem co by mi mohla poradit :-D ,ale ak viete o nejakej takej tak dajte kontakt :-D

Prema- co tak narychlo som ted prebehol na nete tak dost je o tom pisane.... nejake vynatky som precital z tych knih a je to zaujimave... pak ak si najdem cas si objednam knihu a precitam :D...

Odesláno

Po smrti sa z nááás stanú možno nejakééé astrálne bytosti a budeme sa ezotericky vznášať v nadzemských výšinách nebeského sveta, po prípade v podzemských dierach pekelného sveta. :D (sám neviem čo som napísal)

To sú teda v poslednej dobe zaujímavé vlákna, tuná na P-C ktoré je zamerané na autá.

Vyveštíte mi z gule? Ale áááno vyleštím vám gule. :aut

Odesláno
v druhém životě bych chtěl být sám u sebe psem, má se jak prase na výkrmu až na to,že mu nehrozí zabijačka :D
Čítal si Oniho vlákno o psoch. Dnes ti už nikto nič negarantuje.
Odesláno

doufam ze Tvuj nick nezavda brzo k paralelam typu \"hyena je hyena a nick ma hyena, crazybiker je crazy a tak ma nick crazybiker\" .... s temahle dotazama se tady musi proste opatrne, no :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...