crazybiker Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Čo sa s človekom stane po smrti? Končí sa všetko smrťou? Potom si už človek nebude vedomý vôbec ničoho? Je smrť ako spánok, čierna temnota? Ak život v nejakej forme pokračuje, ako to vyzerá? Dá sa to vôbec zistiť? Dufam,ze sa nikomu nebudem zdat ako nejaky blazon, v detstve som raz premyslal nad tym, a moc dobre som nedopadol.... z hodou okolnosti mi to prebehlo cez rozum... pak som rozmyslal a rozmyslal.... az kym mi nezostalo velmi velmi zle . Prosim nabozenstvo sem nepiste.... skor nieco normalne Pak aky mate nazor na to cele? Citovat
gronholmm Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Nad tím přemýšlím pořád a dokud neumřu tak na to nepřijdu Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 nevim co chces abychom Ti na to napsali .. ...nikdo tam jeste nebyl ... Citovat
crazybiker Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Jo to je pravda, ale preco mam umriet? tak clovek sa snazi cely svoj zivot, spozna vybornych ludi s ktorymi chce byt nadalej v kontakte a pod. Jednoducho co ked zomrem? Neuvidim uz nikoho? Vsetko co bolo len bolo a uz je koniec? to cele nema zmysel.... do neba sa nedostanes :-D to asi vieme, pak kam? nejaka ina dimenzia? ci? gronhlomm- jo bol by osm rad ak by sa k tomu vyjadril... ja ked som mal nehodu tak sa len vsetko zrychlilo, ale chvalabohu som bol smrti daleko.... take nic som nezazil.... skolabovat som skolaboval a nadalej vnimal vsetko,ale to je este stale daleko od smrti... Necakam od nikoho nic.... len ma to zaujima ako s tym viete zit :-/ ten cas leti a ani sa nenazdam a je to koniec.... konci jak film, ze uz pokracovanie neni? [upravil dne 6/2/12 12:11 od crazybiker] Citovat
mathas Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Boha jeho.... Co chces slyset? Zajed si do Tibetu. Tam snad odpoved dostanes Citovat
wooody Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 LOL co ti na to asi má kdo říct, ten kdo to zažil? ten ti to asi už nemá jak povědět co je potom nikdo neví a nikdo bohužel nezjistí Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 jak s tim umime zit ? ... v poho ... stejne s tim nic neudelas,at se snazis sebevic vis ze jednou natahnes backory .. drive ci pozdeji .... nevim kolik Ti je ale jestli mas strach ze smrti uz ted zajdi si k psycholozce treba to pomuze Citovat
Haryk Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 nejlepší je ráno se probudit a zjistit ,že jsem mrtvej Citovat
gronholmm Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Myslíš tak jako říkal Medvěd? :D:D [upravil dne 6/2/12 13:43 od gronholmm] Citovat
Přema Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Pane bože , to jsou otázky.......:bojim:bojim Citovat
crazybiker Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Tak toto som cakal :-D ze budem za blazna Nemam akoze strach, ale je to taky blby pocit... ak nad tym nerozmyslam podrobne tak to je ok, ale ak \"preletim\" cez buducnost a zeby malo nekedy take dojst tak mi je blbo.... pak asi by som mal uz odreagovat od vsetkeho a trochen Citovat
vendelinek Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Hele,to neni dobrý o tomhle takhle přemejšlet,to už ti začíná pomalu hrabat.Dobrý by bylo,kdybys šel dělat něco,co by tě odreagovalo na takovýdle myslenky,jak už tady psal Stibto ,zajdi si k doktorovi,choď ven za každýho počasí aspoň na chvilku si vyvětrat mozek a vyčistit,todlento hrozí,že už brzo zjistíš jaký to je na svou kůži.Chodíš do práce?Zkus chodit pěšky,jestli to nemáš nějak daleko.Zkus dělat něco užitečnýho doma,neseď jen furt u počítače(jako já) V každym případě,čim víc o tom budeš přemejšlet,tim víc tě to bude hlodat a nakonec budeš zralej na chocholouška,přemejšlet se dá o všem možnym jinym,třeba o babách:D,to by bylo jiný téma:super:D Citovat
Přema Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Sezeň si nějakou literaturu \"život po životě\" nebo \"život před životem\" tam se toho dozvíš...... Citovat
Haryk Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 v druhém životě bych chtěl být sám u sebe psem, má se jak prase na výkrmu až na to,že mu nehrozí zabijačka Citovat
crazybiker Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 vendelinek-studujem mam to cca 80 km od domu,take pesi asi ne, moc za pocitacom nie som,stale robim neco, ted napr. som s jednym clenom vymienal motor :-D s cim sme zabili cely den a noc a aj tak nejde :-D pak to budem rozoberat.... nad babami rozmyslat nemozem :-D to by som dostal od mojej priatelky :-D( ale pravdu povediac co oci nevdiia srdce neboli :-D ) nemam nejak brutalne vela casu nad premyslanim tymto, ale neviem ako,ale vcera pred spanim mi to prebehlo hlavou.... a ak mam napisat pravdu ja by som sa nehambil pak aj s nejakou dobrou doktorkou(90/60/90) pokecat o tom :-D, len neviem co by mi mohla poradit :-D ,ale ak viete o nejakej takej tak dajte kontakt :-D Prema- co tak narychlo som ted prebehol na nete tak dost je o tom pisane.... nejake vynatky som precital z tych knih a je to zaujimave... pak ak si najdem cas si objednam knihu a precitam ... Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Po smrti sa z nááás stanú možno nejakééé astrálne bytosti a budeme sa ezotericky vznášať v nadzemských výšinách nebeského sveta, po prípade v podzemských dierach pekelného sveta. (sám neviem čo som napísal) To sú teda v poslednej dobe zaujímavé vlákna, tuná na P-C ktoré je zamerané na autá. Vyveštíte mi z gule? Ale áááno vyleštím vám gule. Citovat
marko306 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 v druhém životě bych chtěl být sám u sebe psem, má se jak prase na výkrmu až na to,že mu nehrozí zabijačka Čítal si Oniho vlákno o psoch. Dnes ti už nikto nič negarantuje. Citovat
Guest StibTo Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 doufam ze Tvuj nick nezavda brzo k paralelam typu \"hyena je hyena a nick ma hyena, crazybiker je crazy a tak ma nick crazybiker\" .... s temahle dotazama se tady musi proste opatrne, no Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.