vendelinek Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Marcel00:super krásne si to napísal,pekne si bábätka pokecali :potlesk Citovat
hipisko Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 crazybiker nic take ako dusa po smrti neexistuje, proste ked umres tak koncis, uplny koniec, ako ked vypnes spotrebic. Snad si nemyslis ze okolo nas tu poletuju nejaki duchovia ci co, nepozeraj tolko tie rozpravky :-) Citovat
crazybiker Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 :D:D mne to je uz fuk som bol prevetrat zlate auticko.... vsetky prevody prehrabalo a uz aj mne kompletne prehrabalo idem si pozriet film a spat Inac neco take ako dusa ma nezaujima, neverim ani v nabozenstve a neverim v nicom, verim len sebe a to co vidim... [upravil dne 6/2/12 19:25 od crazybiker] Citovat
Guest Honza™ Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 proč se do tohohle tématu nemá tahat víra? Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 crazybiker nic take ako dusa po smrti neexistuje, proste ked umres tak koncis, uplny koniec, ako ked vypnes spotrebic. Snad si nemyslis ze okolo nas tu poletuju nejaki duchovia ci co, nepozeraj tolko tie rozpravky :-) klidek.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Hele myslite že když nam zmrzla slepice že ted někde žije nasledným životem a že bude ještě někdy snášet vejce?? Nebo ted má ten život uplně jinej? Jen podotknu že jsme se ji pokusili rozmrazit v papiňáku ale potom už se ani nehla, ale psům šmakovala Citovat
m3t4L_m4n Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Určite sa meníme na energiu (niekto tomu hovorí duchovia) Celkom rád som pozeral Ghost Hunters a niečo by na tom mohlo byť.. Ale depky som z toho zatiaľ nemal Citovat
c.WO.k Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 lítejte za babama a takovýhle problémy řešit nebudete Citovat
olda Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Tak to jsem myslel,že nic horšího,než moje tchýně a její kamarádky dojnice s kyvadlem být nemůže,ale koukám,že v tom hrabání nejsou samy.:D:D Citovat
koblih69 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 K tomuto tématu doporučuju nastudovat následující příručku: http://www.kosmas.cz/knihy/136553/jak-odejit-na-vecnost/ vážným zájemcům můžu zapůjčit Citovat
punkac Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 crazybiker nic take ako dusa po smrti neexistuje, proste ked umres tak koncis, uplny koniec, ako ked vypnes spotrebic. Snad si nemyslis ze okolo nas tu poletuju nejaki duchovia ci co, nepozeraj tolko tie rozpravky :-) ? Jedině křemíkové nebe až pro tebe příjde zubatá, tak na ní musíš takhle! [upravil dne 7/2/12 00:02 od punkac] Citovat
punkac Odesláno 7. únor 2012 Odesláno 7. únor 2012 neznáš červenýho trpaslíka? To se nedivím, že máš tyhle myšlenky. Povinně zkouknout a budeš mít život veselejší Citovat
crazybiker Odesláno 7. únor 2012 Autor Odesláno 7. únor 2012 ja som prednedavnom spal a rozmyslam nad skuskou stvrtok skuska a zatim som sa do toho ani nepozrel... pak dnes idem domov mame pomoct je to vesele.... nevadi noc je mlada Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.