Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Odstraňování nálepek (dálničních známek) z aut (oken)

Recommended Posts

Odesláno
zrovna včera jsem lepil novou a sundával starou, dělám to tak už třetí rok, novou odlepím z toho papíru a nalepím ji na rifle, odlepim a zase přilepim, tohle opakuju tak 3x-5x a poté nalepím na sklo, když ji sundávám stačí mít zahřátý okno a krásně ji odlepíš celou v jednom kuse a na okně nic nezůstane:mrk

podobně to dělal kamarád, jen s rozdílem že si to lepil na zpocenou vlastní pleš, nálepka pak šla sundat perfektně :mrk

Odesláno
Nechával jsem je na skle i několik let (byť se to nemá) a nikdy jsem za to pokutu neplatil (kecy ale občas poliši měli, to jo).

[upravil dne 5/2/2012 12:57 od Medvěd]

No kamarád to měl zrovna za 500,- že měl i starou nálepku na skle.Jinak nehtem odlepím starou a čistím co je zrovna doma,aceton,isopropanol,technický benzín.Když jsem ji měnil na konci ledna tak jsem starou jenom odlepil a na staré lepidlo nalepil novou známku-zrovna jsem neměl nic na čištění-byl jsem na parkovišti.;)

Odesláno

Edison, punkac: Já než abych musel oddělávat dál. známku, a nebo sklo, tak to auto radši rozsekám celý:D:aut

Jinak zbytky lepidla jsem vždycky oddělával chloracetylenem a super, stačílo nanýst na hadýrku a trošku přetřít;)

Edison, pálku používám na zlobivý lidi, na auto jedině cihlu:D

[upravil dne 5/2/12 18:37 od Šalda]

Odesláno

letos mam v planu prilepit ji na elektrostaticky prilnavou pruhlednou folii ( pouziva se treba pro malovani obrazku, ktere se pak \"lepi\" na ruzne povrchy)

folie pak drzi na hladkem povrchu jen svou prilnavosti, bez lepidla a da se opakovane odlepit a prilepit (treba pri vymene skla), to samy chci provest s nemeckou ekologickou plaketou :)

Odesláno

taky se mi to moc nezdá, ledaže bys to měl přes celé čelní sklo, kdyby to náhodou nešlo pak sundat, Šalda ti rád vypomůže

Odesláno

Já ked som robil v Coca Cole, tak som vyfasoval taky odstranovac nalepiek s chladničiek ... Často sa totiž stavalo, že do našich prevadzok na CoCa Cola chladničku nalepila reklamu konkurencia :D

Je to uplne super, ma to na konci pevnou ziletku, a date s tym dole behom sekundy zo sklad hocičo. Neostane tam absolutne nič :) V pripade zaujmu hodim foto ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...