punkac Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 zrovna včera jsem lepil novou a sundával starou, dělám to tak už třetí rok, novou odlepím z toho papíru a nalepím ji na rifle, odlepim a zase přilepim, tohle opakuju tak 3x-5x a poté nalepím na sklo, když ji sundávám stačí mít zahřátý okno a krásně ji odlepíš celou v jednom kuse a na okně nic nezůstane:mrk podobně to dělal kamarád, jen s rozdílem že si to lepil na zpocenou vlastní pleš, nálepka pak šla sundat perfektně Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Není lepší vyměnit celý sklo:myslim Než se s tím zbytečně crcat;) Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Co by se od Tebe, Šaldo, dalo čekat jinýho, než výměna dálniční známky bejzbolkou, žejo... :-DDD Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 agresor se nezapře i v případě vlastního vozu Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Nechával jsem je na skle i několik let (byť se to nemá) a nikdy jsem za to pokutu neplatil (kecy ale občas poliši měli, to jo). [upravil dne 5/2/2012 12:57 od Medvěd] No kamarád to měl zrovna za 500,- že měl i starou nálepku na skle.Jinak nehtem odlepím starou a čistím co je zrovna doma,aceton,isopropanol,technický benzín.Když jsem ji měnil na konci ledna tak jsem starou jenom odlepil a na staré lepidlo nalepil novou známku-zrovna jsem neměl nic na čištění-byl jsem na parkovišti. Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Tak aceton asi rozhodně ne... Někam to kápne a hnus je na světě... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 hlídám že nekápne:D lehce na hadřík a sleze to perfektně Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Není lepší použít něco méně agresivního? Proč si dávat pozor, když nemusím, žáno... Citovat
Šalda Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Edison, punkac: Já než abych musel oddělávat dál. známku, a nebo sklo, tak to auto radši rozsekám celý:aut Jinak zbytky lepidla jsem vždycky oddělával chloracetylenem a super, stačílo nanýst na hadýrku a trošku přetřít;) Edison, pálku používám na zlobivý lidi, na auto jedině cihlu:D [upravil dne 5/2/12 18:37 od Šalda] Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Jooo... jasný, Šaldo.. Místo výměny okna vyměnit rovnou karoserii... :-) Nebo dokonce auto??? :-DDD Citovat
Ferry Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 letos mam v planu prilepit ji na elektrostaticky prilnavou pruhlednou folii ( pouziva se treba pro malovani obrazku, ktere se pak \"lepi\" na ruzne povrchy) folie pak drzi na hladkem povrchu jen svou prilnavosti, bez lepidla a da se opakovane odlepit a prilepit (treba pri vymene skla), to samy chci provest s nemeckou ekologickou plaketou Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Tyjo.. nevim, nevim... Občas na to poliši šáhnou, jak to drží... Měl bych z toho strach... Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 taky se mi to moc nezdá, ledaže bys to měl přes celé čelní sklo, kdyby to náhodou nešlo pak sundat, Šalda ti rád vypomůže Citovat
h4wk3y Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Ceskou mi sundala pritelkyne nehtem i ted v mrazu a i kdyz zbylo lepidlo, tak jsem pres to nalepil novou a jezdi se dal :-D Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Já ked som robil v Coca Cole, tak som vyfasoval taky odstranovac nalepiek s chladničiek ... Často sa totiž stavalo, že do našich prevadzok na CoCa Cola chladničku nalepila reklamu konkurencia Je to uplne super, ma to na konci pevnou ziletku, a date s tym dole behom sekundy zo sklad hocičo. Neostane tam absolutne nič V pripade zaujmu hodim foto ... Citovat
pipistrel Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 odlepim znamku a zbytky lepidla odstranim tou starou znamkou. ziadna chemia nic. za 5 minut hotovo. Citovat
Marcel00 Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 mat Vase problemy ale dobre a neunavne citanie hned z rana :roker Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.