Radek Hurvajz Odesláno 5. únor 2012 Autor Odesláno 5. únor 2012 Ale jinak tu krční páteř mam na kaši taky velice slušně, měl jsem jit na operaci ale prozatim z toho sešlo Citovat
vendelinek Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 ,tady někdo zlobí tak to se ti povedlo:D Citovat
Edison Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 Radek tak aspoň ví, že mu už fak táhne na nějaký ten rok a jednak že se tu snažíme, aby tu s námi ještě nějaký ten pátek vydržel. Máme ho všici rádi, žejo... :-D Citovat
punkac Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 jj, vendelínek je fakt strašný, takový infantilní připomíná mi to jednu hospodu (teda hospůdečku) v Ústí.... Na výloze maj úchvatná vodička, lahodné pivíčko a slaďoučká kávička. Vůbec nikdo tam nechodí, páč by si musel připadat jako úchvatně lahodně slaďoušek brrrrrrrrrrrrrrrr Citovat
vendelinek Odesláno 5. únor 2012 Odesláno 5. únor 2012 důvod ,proč bych měl? mě se to líbí změna je život:D koblih69 koukej to opravit:grr jakej Vendy:bacha:D [upravil dne 5.2.2012 18:08 od vendelinek] Citovat
Krupo Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Psychika vplyva na krcne svalstvo, stahuju sa, mozu tlacit na krcne cievy, nervstvo a od toho sa ti mota hlava. Odporucam dychove cvicenia na uvolnenie (hlboky nadych do brucha, zadrzat na chvilu dych a potom pomaly vydychnut) a cvicit kazdy den aspon 2x 5tibetanov (http://5tibetanu.webzdarma.cz/PetTibetanu6.html#remote). Mne to pomohlo a to som s tym uz mal sakra problemy. Ano, kazdy si mysli, ze je silny psychicky, ale kolki si mozu movedat, ze si aj psychicky vyrovnani. Navyse, podvedomie je kurva a vzdy narobi nevedomu neplechu. Vela stastia Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 6. únor 2012 Autor Odesláno 6. únor 2012 Jo jenže když já to psal tak mi do hlavy tlačilo tak akorát tech 7 hvězdiček z ty lahve:D:D:D Citovat
Péťa Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 Krupo: Stačí, když přestane chlastat :D :P Edit: A nejhorší na tom je, že to za chvíli bude svádět na mě [upravil dne 6.2.2012 09:56 od Peta] Citovat
Guest Scratch Odesláno 6. únor 2012 Odesláno 6. únor 2012 ja to vcera presoulozil s manzelkou pak se pry tocila hlava ji jinak doporucuju radegast a kozla, na to nic jineho nepomaha a kdyz bude nejhur, tak projimadlo, to se ti prestane tocit hlava a zacne se ti tocit neco uplne jineho Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.