Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Lze nějakým způsobem vyresetovat Webasto, které se zablokovalo kvůli opakované závadě? Vím, že pouhé vytažení pojistky na přívodu nic nevyřeší.

Odesláno
To sice nevím, ale možná se tu trochu rozepiš o tom co to bylo za závadu.

Lexia mi napsala \"Zkrat oběhového (vodního) čerpadla na kostru!. Po vymazání závady Webasto nějaký čas běhalo, ale nyní se opět zablokovalo a Lexii pro vyresetování už k dispozici nemám.

Odesláno

Myslim že by to pomohl diagnostikovat a smazat chyby ten K+Can kabel a soft od webasta.

Nenakupuje někdo na dealextrem že by jsme těch kabelů vzali víc najednou?

Odesláno

ja budem objednavat odtial v blizkej dobe. Adresu dorucenia mozem uviest Vasu, avsak vidim problem s peniazmi ako mi ich dorucit na moj ucet.

na paypal mam zriadeny ucet v mbank. mozno z ceskeho mbank na SK mbank su bez poplatkov, neviem, treba zistit. :papa

Odesláno
Hej. Stoji to par drobnych v autorizovanom servise. Zvlast ak tam niekoho poznas. :D

Do značkového servisu mně už nikdy nedostanou. Tam nic nestojí pár drobných a o kvalifikovanosti mechaniků a jejich znalostech od jisté doby pochybuji. Věřím tomu že kdybych tam s tímto problémem zajel tak by tam auto stálo dva dny, nechal bych tam tak dvojku a závěrem by mi řekli že se musí koupit nové webasto a vyměnit.

Odesláno
Lze nějakým způsobem vyresetovat Webasto, které se zablokovalo kvůli opakované závadě? Vím, že pouhé vytažení pojistky na přívodu nic nevyřeší.

To vytažení pojistky pomáhá pouze pokud máš přestavbovou sadu na nezávislé a ta pojistka je v tom přídavném svazku.

Odesláno
Myslim že by to pomohl diagnostikovat a smazat chyby ten K+Can kabel a soft od webasta.

Z Dealextreme je to lepší objednávat po jednom kuse! Poštovné je zdarma. Když si objednáte více kusů, cena vyleze a budete doplácet DPH!

Odesláno

Z Dealextreme je to lepší objednávat po jednom kuse! Poštovné je zdarma. Když si objednáte více kusů, cena vyleze a budete doplácet DPH!

Jo taky jsem se dneska k tomu dopídil a objednal přes známýho jeden kousek. Tak uvidíme až to přijde.

Od pátku mám namontovaný nový-starší webasto a taky se to mělo snahu rozjet a po nějakých pokusech to zase nejde. Tak až to přijde tak budu pátrat.

Odesláno

Tak počítej, že ti to přijde tak za 3 neděle až měsíc. Nedávno jsem tam objednával nějaké nabíječky a baterku k mobilu a taky to tak trvalo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...