D o D o Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Lze nějakým způsobem vyresetovat Webasto, které se zablokovalo kvůli opakované závadě? Vím, že pouhé vytažení pojistky na přívodu nic nevyřeší. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 To sice nevím, ale možná se tu trochu rozepiš o tom co to bylo za závadu. Citovat
D o D o Odesláno 3. únor 2012 Autor Odesláno 3. únor 2012 To sice nevím, ale možná se tu trochu rozepiš o tom co to bylo za závadu. Lexia mi napsala \"Zkrat oběhového (vodního) čerpadla na kostru!. Po vymazání závady Webasto nějaký čas běhalo, ale nyní se opět zablokovalo a Lexii pro vyresetování už k dispozici nemám. Citovat
Wensdy Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Myslim že by to pomohl diagnostikovat a smazat chyby ten K+Can kabel a soft od webasta. Nenakupuje někdo na dealextrem že by jsme těch kabelů vzali víc najednou? Citovat
Bigbadjohn Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Na DX je poštovné zdarma, takže je jedno jestli vezmeš jeden neo 10, ale asi to myslíš tak, že nemáš Paypall. Já zatím taky ne, ale už na tom pracuju Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 ja budem objednavat odtial v blizkej dobe. Adresu dorucenia mozem uviest Vasu, avsak vidim problem s peniazmi ako mi ich dorucit na moj ucet. na paypal mam zriadeny ucet v mbank. mozno z ceskeho mbank na SK mbank su bez poplatkov, neviem, treba zistit. Citovat
dusan2 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Pokial viem niektore typy Webasta sa po niekolkych neuspesnych pokusoch nastartovat zablokuju . Citovat
Wensdy Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Jo to už víme. Proto by se hodil ten kabel a ten soft aby se dalo přesně zjistit proč webasto nenastartovalo. Potom se už lépe opravuje. Citovat
dusan2 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Hej. Stoji to par drobnych v autorizovanom servise. Zvlast ak tam niekoho poznas. Citovat
Wensdy Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Hej. Stoji to par drobnych v autorizovanom servise. Zvlast ak tam niekoho poznas. Do značkového servisu mně už nikdy nedostanou. Tam nic nestojí pár drobných a o kvalifikovanosti mechaniků a jejich znalostech od jisté doby pochybuji. Věřím tomu že kdybych tam s tímto problémem zajel tak by tam auto stálo dva dny, nechal bych tam tak dvojku a závěrem by mi řekli že se musí koupit nové webasto a vyměnit. Citovat
Milan+ Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Lze nějakým způsobem vyresetovat Webasto, které se zablokovalo kvůli opakované závadě? Vím, že pouhé vytažení pojistky na přívodu nic nevyřeší. To vytažení pojistky pomáhá pouze pokud máš přestavbovou sadu na nezávislé a ta pojistka je v tom přídavném svazku. Citovat
filas1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Myslim že by to pomohl diagnostikovat a smazat chyby ten K+Can kabel a soft od webasta. Nenakupuje někdo na dealextrem že by jsme těch kabelů vzali víc najednou? Z Dealextreme je to lepší objednávat po jednom kuse! Poštovné je zdarma. Když si objednáte více kusů, cena vyleze a budete doplácet DPH! Citovat
Wensdy Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Myslim že by to pomohl diagnostikovat a smazat chyby ten K+Can kabel a soft od webasta. Nenakupuje někdo na dealextrem že by jsme těch kabelů vzali víc najednou? Z Dealextreme je to lepší objednávat po jednom kuse! Poštovné je zdarma. Když si objednáte více kusů, cena vyleze a budete doplácet DPH! Jo taky jsem se dneska k tomu dopídil a objednal přes známýho jeden kousek. Tak uvidíme až to přijde. Od pátku mám namontovaný nový-starší webasto a taky se to mělo snahu rozjet a po nějakých pokusech to zase nejde. Tak až to přijde tak budu pátrat. Citovat
filas1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak počítej, že ti to přijde tak za 3 neděle až měsíc. Nedávno jsem tam objednával nějaké nabíječky a baterku k mobilu a taky to tak trvalo. Citovat
Ferry Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 2 vteriny hledani na googlu http://members.chello.nl/~t.bloem/defender/heating/heating.html Citovat
dusan2 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 wendy : U nas robi pre webasto servis jeden chlapik doma v garazi ,mam s nim velmi dobre skusensti. [upravil dne 4/2/12 19:39 od dusan2] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.