Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak to se nedá říct kolik se připlatí ne, každej to má jinak, podle výše splátek, podle společnosti která leasing poskytuje....

nejjednodušší máš si to zpočítat

Odesláno

To jo každý to má jinak, to je jasný.Ale já jen tak ze zvědavosti, protože mají různé banky akce atd... Tak by mě zajímaly nějaké levné, ale i hodně drahé, ale s tím se asi nikdo moc chlubit nebude :)

Odesláno

Kámoš tředa koupil Octavii. Cena 130000 Kč. Akontace 18000Kč.Čili úvěr 112000Kč. A na splátky doplácí 48x3720 což mi příjde mega hodně.Tohle bych v životě nepodepsal :grr Ale byl zbrklej a vzal první příležitost.

Odesláno

Promiň, ale je to trochu nesmyslná otázka, bavíme se o autě za 10 tis. nebo za 1,5 mil? Jsi ženatý, máš děti? Kolik ti je? ... Zeptej se u banky u které máš účet na půjčku nebo spotřebitelský úvěr a výsledek porovněj s nabídkou toho co ti dají třeba v bazaru. Leasing asi nemá smysl, řeš úvěr.

Odesláno

Já právě narážel na toho kámoše s tou Octávkou (viz nahoře). Jestli takhle tahaj normálně nebo jestli už je to moc víš. Jinak já mám taky dobrou zkušenost :) zrovna mám u sebe moooc penízků. A když se zadaří zítra bych mohl být 407- čkář :mrk

[Edited on 3/2/12 20:39 by davidekcz]

Odesláno
Ahoj

Zeptám se, má někdo auto na splátky?Na kolik Vás vyšlo a kolik přeplatíte? Jde mi jen o to zda najdeme nějakou nejlevnější variantu.

Ahoj. Mám.

Peugeot 206+, cena se vším pojištěním atd. tuším 210-220 tisíc. Splácet se bude 5 let, každý měsíc zhruba 4700Kč.

Jinak mám přes UniCredit.

[upravil dne 3/2/12 22:04 od Frozz]

Odesláno

V roce 2002 jsem bral na leasing VW Transporter a za stejných podmínek bych už takovou akci dobrovolně určitě neabsolvoval.

Auto stálo v bazaru 420 000 (2,5 roku staré, najeto 107 000 km), já dal akontanci 200 000 Kč a splácel jsem 48x 11 353 Kč. Auto jsem ale potřeboval k podnikání a cash kačky nebyly - nicméně když mi pak nějaký VW koncesionář spočítal leasing na stejný typ auta, ale nový, při stejné akontaci bych platil 36x 15 000 Kč. Holt jsem si naběhl - před deseti lety byla zřejmě poptávka po leasingu velká a tak leasingovky měly podmínky, nad kterými dnes jen kroutíme hlavou (kecy o rizikovosti leasingu ojetin apod.)

Odesláno

davidekcz: byl ses zeptat u prodejce na funglovku? Skladové atd. Nová auta jsou teď hooodně levná.

Na druhé straně (je mi 54 a auta mám od 18). Kup si na co máš hotovost a ještě si nech rezervu a NEZADLUŽUJ SE!!!

Odesláno

No to víš že jsem koukal na fungl, ale jsou ještě pořád asi nad moje možnosti. A chybělo mi asi 100t tak ty jsem si vzal na úvěr. Splátky 36x 3240 což mi nepřišlo až tak hrozný.Možná by mi stačilo jen pade, ale jak píšeš nechal jsem si je radši do rezervy, kdyby se cokoli stalo.

[upravil dne 4/2/12 07:41 od davidekcz]

Odesláno

dneska auto na splátku,ani náhodou,to budu radši jezdit nějakej čas se staršim a budu si šetřit do budoucna na lepší,dnešní doba je zlá,nevíš co se může přihodit,z práce můžeš dostat výpověď a co potom a co dál ,takový splátky měsíční si už potom nemůžeš dovolit,budeš počítat každou kačku,jak už tady bylo psáno,koupit auto za hotový co máš našetřený a nezadluhovat se,toť muj názor :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...