Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nemám to nějak časově daný, vždy jak mě došla lahvička zimního VIF, tedy + - ,ale letní jsem začínal dávat jak nebyly mrazy, myslím že teď pokud už nemáš zimní, tak letní dát můžeš v pohodě. Vychází mě to cca 1 zimní a 2 letní na celej rok.

Odesláno
VIF doporučuju, ale není pravdou, že nehrozí \"předávkování\".

a co by se podle tebe melo stat pri predavkovani ? pisou, ze predavkovani neni na skodu :)

Odesláno

Tak abych to uvedl na pravou míru. VIF a hlavně ten zimní je dost agresivní, stačí pohledat po netu někteří s ním čistí vstřiky jako s TEC2000 ( zapojené na autonomní okruh... ). Takže varuju, rozpouští to poměrně agresivně bordel v celém vedení paliva a aplikace opravdu velké dávky končí nuceným čištením DRV a pod. Takže s rozumem a pravidelně. U horší nafty poznám když se tam 2 odměrky VIFu dají, když se dá třetí je to poznat někdy a když se dá víc už jsem zlepšení nezaznamenal. Takže za mě 2 resp. max. 3 odměrky.

[upravil dne 20/3/12 20:01 od koblih69]

Odesláno

idem sa spýtať, keď vás teraz čítam, VIFko má aj dáku záručnú dobu, alebo môžem použiť na budúcu zimu to , čo mi ostalo ? som v práci a nemám tu škarnicľu so sebou :D

Odesláno
Co to dela s DRVckem?

Jako ze to rozpusti bordel a ten ucpe DRV?

Přesně tak a předpokládám, že nejen DRV. Nicméně naopak při rozumných dávkách je podle mě vliv jednoznačně pozitivní.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...