Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

.. zdar pani, mam 3CD s nejakymi vecami o Peugeot.

1. Install

2. Spare Parts

3. Reparatiur 106 - 206 -306

... problem je v tom ze to nejde nainstalovat. neviete nahodou niekto co treba k tej instalacii a nejake finty na instalovanie?....

Odesláno

mně to po instalaci taky nešlo spustit

pro nainstalování jsem na prvním CDčku v adresáři CDPR spustil GO.EXE a program se nainstaloval do c:\\app\\cdpr, kde jsem spustil CONSULT.EXE, ale dál jsem se nedostal - chtělo to po mně pořád vložit cdčko, ačkoliv v mechanice požadované CDčko bylo

sehnal jsem pak katalog dílů Spareparts Peugeot EPC1 a EPC2 na 2 CD....vůbec se nemusí instalovat, jede přímo z CD:)

Odesláno
Napsán autorem Háďa

pro nainstalování jsem na prvním CDčku v adresáři CDPR spustil GO.EXE a program se nainstaloval do c:appcdpr, kde jsem spustil CONSULT.EXE, ale dál jsem se nedostal - chtělo to po mně pořád vložit cdčko, ačkoliv v mechanice požadované CDčko bylo

sehnal jsem pak katalog dílů Spareparts Peugeot EPC1 a EPC2 na 2 CD....vůbec se nemusí instalovat, jede přímo z CD:)

Nemáš tam i katalog dílů na 406? Díky

Odesláno

1. instalační CD - system programu

2. náhradní díly

3. postupy oprava 106 .....

Chybí ti další 4 CD, celkem jich bylo 7, nicméně to nemá vliv na instalaci. Nejspíš vypršela platnost, tento system skončil v síti cca před 2-3 roky

Odesláno
Napsán autorem Jirkap

Napsán autorem Háďa

pro nainstalování jsem na prvním CDčku v adresáři CDPR spustil GO.EXE a program se nainstaloval do c:appcdpr, kde jsem spustil CONSULT.EXE, ale dál jsem se nedostal - chtělo to po mně pořád vložit cdčko, ačkoliv v mechanice požadované CDčko bylo

Nemáš tam i katalog dílů na 406? Díky

jasně, katalog obsahuje kódy dílů na: 106, 205, 206, 306, 309, 405, 406, 605, 806, Expert, Partner, Boxer

katalog vypadá stejně jako ten co býval na http://www.elcats.ru/peugeot/

nebo http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/GB/405F/GROUPS.HTM

Odesláno
Napsán autorem acatt

.. zdar pani, mam 3CD s nejakymi vecami o Peugeot.

1. Install

2. Spare Parts

3. Reparatiur 106 - 206 -306

... problem je v tom ze to nejde nainstalovat. neviete nahodou niekto co treba k tej instalacii a nejake finty na instalovanie?....

Jakou Ti to píše verzi? Já mám 3.0.3.

Odesláno

trochu jsou prozkoumal cdčka, o kterých píše Acatt...

1.CD pouze instalační

2.CD katalog náhradních dílů na 106, 205, 206, 306, 309, 405, 406, 605, 806, Expert, Partner, Boxer....pouze v němčině (jiné jazyky nejsou :( )

3.CD postupy oprav na 106, 306 a 806 - dokonce je mezi jazyky i čeština:)

4.CD postupy oprav na 206, 406(D8) a 406(D9) - opět je mezi nabízenými jazyky čeština:)

další CD nemám...

katalog dílů se dá spustit, ale jen když se v hlavním menu přepne jazyk na němčinu ... třeba Ti to, Acatte, bude taky fungovat s němčinou...

Odesláno

...ja mam kompletne vsetkych 7 cd, ale tie dalsie som nepovazoval za potrebne, lebo mam 106ku... to Háďaako sa presne volaten tvoj katalog?... mam p2p a skusim si ho najst... stocit... je tam aj 106ka?... mna nezaujimaju opravy ale tie naradne diely a ako to vyzera rozlozene a tak...

Odesláno

Na katalog v němčině stačí jedno CD, a nemusí se instalovat vůbec nic, chodí to z toho CDčka. Už se to tu řešilo snad milionkrát, není třeba kvůli tomu zakládat furt další témata a objevovat dávno objevené...

Odesláno

to oddie: ja som to nezakladal kvoli katalog v nemcine ale kvoli instalacii na disk a o tom som tu nenasiel nic napisane... dokonca ani nigde na webe....

Odesláno

No jo, když není nic potřeba instalovat, tak holt o instalaci nikde nepíšou :)

S tím katalogem v NJ je to asi tak: kdysi dávno se objevily mezi lidma ty dvě CD, a byly s tím nějaké potíže, pořádně to nechodilo a tak. I jedna chytrá Makovice sebrala ty CDčka, a podrobila je bližšímu zkoumání, přičemž se zjistilo, že ty CD obsahují spoustu zbytečného balastu, a že by se to klidně vešlo na jedno. A že se k tomu pohodlně vejde ještě něco, např. sestřihy z WRC 2001 a 2002 :P A tak vznikla ta kompilace na 1 cd, kde je katalog v němčině, ony dva sestřihy z WRC a dnes už zastaralý ceník (který se dá ale stáhnout), a celé to má webový ksicht, s možností pouštět to bez instalace (ono, i když se to nainstaluje, stejně se tam musí strkat CD-čko, takže je fakt zbytečné to instalovat). Tedy, pro ty, kdo chtějí jen katalog (cca do r.2000, novější modely tam nejsou, nebo jen omezeně), je tato kombinace asi nejlepčí volbou...

Odesláno

to Acatt: CDPR v2.8.1

pokud chceš ale jen katalog dílů, tak místo CDPR bych Ti spíš doporučil katalog dílů Spareparts Peugeot EPC1 a EPC2 na 2 CD, jak už jsem tu jednou psal:

- vůbec se nemusí instalovat, jede přímo z CD

- můžeš si vybrat ze třech jazyků: angličtina, francouzština a španělština

- 106, 205, 206, 306, 309, 405, 406, 605, 806, Expert, Partner, Boxer

- vzhled stejný jako katalog na http://www.stuartmcguire.co.uk/pug/GB/405F/GROUPS.HTM

Odesláno

to Acatt:

podle mých informací by na těch dalších cdčkách mohlo být:

5.CD postupy oprav 307, 607

6.CD postupy oprav Boxer, Expert, Partner

7.CD elektrická schémata na 307 (wiring)

a pak ještě

8.CD časový plán oprav (repair time schedule) - nevim, jestli k tomu taky patří, když Ty máš 7 CD

porovnej to, prosím, s těmi svými, díky

[Editován dne 21/4/05 Háďa]

Odesláno

se vyplatí si sehnat třeba starší WorkshopCD (mám 2002v2), tam je vše kromě katalogu dílu a je tam obrovskej výběr značek (takže můžete pomoct kámošovi nepežo?ákovi :)), typů motorů + schémata u většiny, diagnostika (když nefunguje to, tak zkus to atd.) a navíc je to v češtině

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...