Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hoši gratuluji k takove spotřebě! Já mam 2.2hdi  94kw. dlouhodobou  spotřebu mám 8.7.V léte jsem se dostal  dlouhodobe na 8.5 . nejmín kdyz jsem jel Ostrava Praha tak 6.9 l. při sedmi lidech . Hodně mi to zvyšuje tahání karavanu . Ted přes zimu jezdí manželka prakticky jen do práce cca 5km tam a 5 km zpet a spotrřeba je přes 10l.

Odesláno

To je u 2,2 HDI 94 kw úplně normální nebo dokonce spiš lepší spotřeba.

Odesláno

Máš to v mílích místo v kilometrech. 11,3 litru/100 mil ..... 7,06 l/100km. Co bys chtěl ..... ;-)

Odesláno

Máš to v mílích místo v kilometrech. 11,3 litru/100 mil ..... 7,06 l/100km. Co bys chtěl ..... ;-)

Mam to v km.Iba som sa chcel pochvalit,ze mam menej ako pise vyrobca. 7,06l/100km mozem mat tak pri brzdeni :D

Odesláno

Zatím najeto 3000km, předchozí nádrž vyšla skoro přesně na 7,0 l/100km (dálka, město, dálnice), teď mám ujeto na půl nádrže 550km (to by bylo 7,27 l/100 a podle předchozího chování se ta ručička palivoměru chová dost přesně, počítač ukazuje 7,5) a to jsme jezdili hodně město. A celou dobu jezdím na zimákách. Takže se to docela dá.

• O 2 měsíce později...
  • O 4 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno
V 19. 6. 2016 at 14:11, Vlado81 napsal:

P807 125kw am6 r. 2008. Zatim pouze Praha. 200km (8km tam a 8zpet) 14,9l podle palubaku 

Tak od víka po víko 9,87l(PP11,6)

2X Chciplo za jízdy.  Hláška zavada na systému spalin. A trochu hůře startuje. Donutila mně do Prahy na otočku vlakem:D(mojí blbosti) doufam že az dobiju chytne.

Koukal jsem na filtr a odpojil váhu. Zapoměl připojit zpět. Pak točil a nic. Pripojil vahu a točil  a NIC.Přes noc nechal baterku odpojenou(RESET).Rano tocil a NIC.ale celou dobu ekonomický mód piše. Nabiju batetku a zkusím znovu. Pak už nevím. Dovolena na h.....!

Odesláno

Vlado81: no jestli jsi najel 70 km na dvojku (průměr 20 km/h) nebo jsi jezdil po městě a buď stál nebo jel max. čtyřicítkou tak se těm skoro čtrnácti litrům nedivím. Ty rozjezdy žerou strašně - okamžitá jde přes dvacet a když jsi "živější" tak ani limitně zobrazitelných 30 nestačí ...

Cyrďák: to je lahůdka, co, ty jejich povrchy? Mívám tam pocit že nemám motor ani gumy nebo že jedu vznášedlem :D

Odesláno

Včera jsem natnkoval na zkoušku po ujetých 106km čiště po Praze. Florenc-》Harfa, CČM-》Harfa. Je to automat a dal než 4 nedá.SPOTREBA 14,6L

Jen me zaráží ten rozdíl. Soused ma c8 100kw AM6 a jezdí za 10l.

Budu muset na diagnostiku k někomu z klubu..abych věděl na čem jsem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...