ozzy56 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 jestli dobře slyším,tak motor ani neblafne,takže nemá naftu, ty otáčky jsou na minus 18 přiměřené Citovat
slavino1 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 sai zamrznuta nafta ..... ja ju mam v zime presne z druhej strany -tu ručku- Citovat
ondra.pimo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 No nevím nafta je OMV plus aditiva a když už to jednou chytne tak to nekolísá. Filtr měněnej před zimou. Jo a zapoměl jsem dodat na kabely to chatlo napoprvé a podavačka taky tlačí v pohodě. Ja právě myslel že ty otáčky jsou nízké, takže to budou ty špatné vstřiky Citovat
Marcel00 Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 rano -16, chytil na prvy sup, ani zhavenie sa nerozsvietilo... ziadne rachotanie nic... priadol tichucko... hold webasto ho vypusinkovalo :aut Citovat
Bigbadjohn Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Ondra.pimo - mám taky slabou baterku a nechtělo to na ni chytit (asi 10 vteřin při -26°C) a pak se to stejně ještě trochu hádalo, když jsem to nechal přes noc na pořádný nabíječce tak to chytlo na druhé překulení motoru a běželo to naprosto pravidelně a to bylo -28. Takže já bych to podle své zkušenosti tipoval na baterku. Rozdíl v tom jak to mně točilo motorem moc velkej nebyl, Teda aspoň se mi to tak zdá, nahraný to nemám. Citovat
kveton Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 baterku můžu potvrdit, stejný jak Bigbadjohn Citovat
ondra.pimo Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Bigbadjohn - je pravda, že to video bylo točený jako experiment, když jsem tam baterku nechal přes noc. Ta samá baterka mi i nabitá a schovaná doma nastartovala až na popatý a to bylo jen -12C. Vým že to s toho nevyznělo dobře to \"slabou baterii\" myslel jsem jako starou ne vybitou. Navíc den před tým startem bylo auto na 200km projížďce. Taky si myslím že by VArta 77Ah 780A udělala své. Sice by to třeba nechytlo napoprvé ale chytlo. Citovat
pyrone Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Marcel, takym stylom tu len nasieras ludi :-P Ja som mal dojem ze ma rano motor prefackuje. Ale aspon som startol ;-) sused so Seatom Inca ani nenatocil a museli sme ho roztlacat ;-) Citovat
Judes Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 Pri -10 som natočil na prvý krát ale ten klepotavý zvuk asi tak sekundu, kým sa olej nedostal do hydroštelov a nevymedzil ventilovú vôľu a potom to už bolo OK. Citovat
Joozino Odesláno 3. únor 2012 Odesláno 3. únor 2012 -13 jeden krat žhavenie, na prvý šup chytil ale to rachotenie ale po cca 5 sek klud Citovat
MilanF1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 ondra.pimo: taky se přikláním k baterce, přijdou mi ty otáčky trochu nízké. Já ted mám (70 Ah) novou a při -16°C mi to točilo rychleji, ale hlavně po pár sekundách běžel motor. ozzy píše, že to nebafalo, to já měl loni taky, točil jsem jako ty (i tak pomalu) a když to jednou baflo, motor se rozběhl. Když by to bafalo, ale nechytlo, viděl bych chybu někde po cestě - filtry (taky osobní zkušenost) Citovat
ondra.pimo Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Jn to jsem si myslel. Však je tam slyšet jasně při prvním startu to jakž takž točí a pak už jen pomaleji a pomaleji. Myslím, že novu baterku bych tak rychle nevybil a to právě den předtím jela. Kdyby stála 2 dny nebo tak. Nemá šanci!!! Dík moc za názory, ještě že to forum máme. Citovat
Vítek1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 ondra.primo: nevim proc jsi to nedal do sekce 406? Presne takhle to startuje me, ale ja holt musim odjet tak nevymeknu po 3 vterinach startovani a drzim klicek dal a ono to zatim pokazde chytlo Citovat
ondra.pimo Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 Tak nedal jsem to do sekce 406 protože motor HDI nemusí být přímo ve 406 a to startovní by bylo podobné i u jiných aut se stejným motorem. Dobrá dneska teda nevyměknu , ale myslím že to nebude mít žádnej účel ta baterka stejně snížuje otáčky i v průběhu jednoho startu. Večer dám vědět. Citovat
Vítek1 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 no jenze motor ve 407 a 406 je jinej a v sekci 406 to ted resime teke no fakt startuje me to uplne stejne a najednou po 10 vterinach to chytne krasne samo ze baterka nesmi uplne umrit tak pokud ji mas ted nabitou aspon jak v tom videu tak si myslim ze chytne resi nas to v sekci 406 vic Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 no schvalne som dal jeden start bez webasticka... pekne ztuha, ale naskocil na prvy sup. vonku -15, ziadne aditiva, ziadne opakovane zhavenia... takze sme si kvit Citovat
cvrlo Odesláno 4. únor 2012 Autor Odesláno 4. únor 2012 - 15 nič nieje, boli zaznamenané iné rekordy, pri ktorých štartovali:mrk možno keby si mal stále štartovať bez webasta, ktovie, ako by to dopadlo. Citovat
Joozino Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 more ked budu taketo zimy tak sa naserem a do auta šupnem ohrievać..natiahnem kabel na 220V a rano tam bude ako v saune Citovat
Marcel00 Odesláno 4. únor 2012 Odesláno 4. únor 2012 - 15 nič nieje, boli zaznamenané iné rekordy, pri ktorých štartovali:mrk možno keby si mal stále štartovať bez webasta, ktovie, ako by to dopadlo. jasne, pohoda... minuly rok som webasto nemal, start pri -22. no problemo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.