Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si dneska se Satepkem (synem) do garáže koupil v lidlu dáreček. Jsem zvědavý kolik to vydrží.:cool:

[upravil dne 11/5/14 18:50 od Cinci]

post-15259-1410963746977_thumb.jpg

Odesláno

Pokud by nekdo narazi jeste na cistic retezu (Chain cleaner), tak ho prosim kupte 5 ks. Koupim ho od vas, ja ho nemuzu nikde sehnat, vsude prazdno.....maximalne mazace retezu, ale cistice jsou asi vyprodany. Beru to zde zavazne, kdyz se jich sejde 10, tak to vubec neva. Staci info do zpravy nebo na 702001644, diky

Odesláno
není špatný,ale oproti Carlsonu z Tesca teda slabota....;)

na co cistice kol? Staci obycejny sapon na auta s voskem, a kvalitni desticky, Osobne nastrikam vodou, setru houbou jak kapotu, tak nasledne kola (samozrejme na okna, kastli a kola je jina houba) a problemy nemam a cistice kol fakt nepotrebuju...... :D

jednou jsem nejaky mel, a zustaly mi po nem stopy na pneu, si matne vybavuju......

Odesláno

osobne vim, ze v Ceskem Krumlove se daji nalezt pekne zlevnene poklady, ale nemam tam ted cestu :(

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Vypadá že jo. Čistič od nich ještě mám, zajímaly by mě ty spreje (plnič), jestli to k něčemu bude.

Odesláno

Ta wapka bude určitě s plastovým čerpadlem, minulý rok jsem ji koupil a zatím jede, a to ji nemám jen na auto ale i na zem na dvoře, kde jede asi 3 hodiny v tahu, a paráda, takže bych se jí vůbec nebál. Kolega si ji koupil současně se mnou a taky mu zatím jede.

Odesláno
Vypadá že jo. Čistič od nich ještě mám, zajímaly by mě ty spreje (plnič), jestli to k něčemu bude.

Já obecně moc nedoporučuju kupovat plnič nebo základ od jiného výrobce než budeš dávat lak. Plnič jsem z Lidlu neměl (podle mě ho ani v nabídce neměli), ale měl jsem ty barevné laky. Na auto jsou podle mě nevhodné, já je používám na drobné opravy doma. Nicméně za podobnou cenu koupíš s kartičkou laky v Kelly. Nevím co to je za výrobce ale podle mě jim to dělá Motip.

Odesláno

Díky za radu. :papa Nakoupím radši v Kelly nebo normálně v prodejně.

Co je sakra ten ionizátor vzduchu? :D Kdysi jsem o tom někde něco četl, přijde mi to jako dobré voodoo. :D

[upravil dne 10/7/14 13:29 od Džůny]

Odesláno

Tak já ty spreje nebudu používat na to co bych lakoval, takže tohle mě trápit nebude :)

Ionizátor zní každopádně podezřele, ale vím, že číňani to za pár korun prodávají.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...