Milan+ Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Nevím co máte ani v příslušenství té wapky. Tady je vše co je na foto k ní v kompletu. Citovat
Šalda Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Šalda: pracovní tlak 170 barů? Máme tuhle, jen ve žluté barvě: http://www.karcher.com/int/Products/Professional/Highpressure_cleaners/Hot_water_highpressure_cleaners/Hot_water_super_class/10718000.htm Musím říct, že když nasadím rotační tryku, tak lítají z palety třísky, opravdu;) Sám nám to tehdy technik od Karcheru ukazoval, ať si na to dáváme pozor:D Citovat
Šalda Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Milane, tak pochopitelně takový bohatý příslušenství u ní nemám, je to jen wapka z lídlu za 1400.- Proto se ptám za kolik bys to uměl sehnat, kdyby mě ta z Lídlu omrzela, tak ať vím kde a co shánět:D Citovat
Guest servisman Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 Pamatuji jak kolega stříkal wapkou kola plechaáče po zimě a musel je pak znova stříkat , bral to až moc blízko. Citovat
koblih69 Odesláno 4. srpen 2013 Odesláno 4. srpen 2013 No záleží v jakým stavu ten lak byl... každopádně než přejet zaprášenej lak WAPkou to už bych ho mohl vozit rovnou do myčky a nebo leštit šmirglpapírem.... Citovat
punkac Odesláno 5. srpen 2013 Odesláno 5. srpen 2013 Chcete vyfotit profi wapku, která láme ocelové špony? Citovat
punkac Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 jen tak pro pobavení , tohle doma nemáte Citovat
punkac Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Ano, bohužel je. Občas přijde mladík k wapce a i přes veškeré varování strčí před trysku vody palec a už se volá rychlá. Neteče v tom bohužel čistá voda, ale špony se vymývají chladicí emulzí z linky plné bakterií. Nepomáhá ani speciálně uzpůsobená rukojeť trysky, která se musí držet oběma rukama. Občas někdo chce zkusit sílu vody. Jinak při spuštění to pěkně kope [upravil dne 9/8/13 13:29 od punkac] Citovat
Šalda Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Tlak to má dobrej, ale teplota vody max 65 stupňů, to je nějak málo, ne?? My máme max 150 stupňů. Citovat
punkac Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 Šaldo, tohle je jen větší stříkátko, to páru nevyvíjí tou by se špony z ořezů nevymyly Citovat
ozzy1 Odesláno 9. srpen 2013 Odesláno 9. srpen 2013 si myslím,že ten tlak vody dostatečně nahrazuje tu teplotu:D Citovat
Luboš406k Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Chtěl bych si koupit brousek na vrtáky. Nemáte někdo zkušenost s tím z Lidlu. Díky. Citovat
koblih69 Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Mám, funguje OK. Problém je samozřejmě s vrtákem mimo rozměr těch otvorů. Pak snadno nabrousíš špičku mimo střed, ale s trochou šikovnosti není problém. Citovat
Šalda Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Já někdy před 5 lety koupil podobnou brusku v Hornbachu a všechny vrtáky mě ztupila, takže já bych do ní už nešel, ale může být dobrá, jen tomu nevěřím, dneska sem na ňu díval, chtěl jsem vzít tu pásovou brusku, ale nakonec jsem ju nevzal, nicméně se pro ňu stejně asi vrátím:D Citovat
Guest servisman Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 koukal jsem na to taky, ale není kde skladovat a další takže brusič vrtáků jsem nekupoval asi zapomněl na smějlíka Citovat
Hafity Odesláno 19. srpen 2013 Odesláno 19. srpen 2013 Smějlíka tam má, ale před ňu, ňu, ňu přeci vodjakživa patří ťu, ťu, ťu.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.