Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Lidl - uzitecne veci (nejen) pro motoristy

Recommended Posts

Odesláno

Milane, tak pochopitelně takový bohatý příslušenství u ní nemám, je to jen wapka z lídlu za 1400.-:D

Proto se ptám za kolik bys to uměl sehnat, kdyby mě ta z Lídlu omrzela, tak ať vím kde a co shánět:D

Guest servisman
Odesláno

Pamatuji jak kolega stříkal wapkou kola plechaáče po zimě a musel je pak znova stříkat , bral to až moc blízko.

Odesláno

No záleží v jakým stavu ten lak byl... každopádně než přejet zaprášenej lak WAPkou to už bych ho mohl vozit rovnou do myčky a nebo leštit šmirglpapírem....

Odesláno

Ano, bohužel je. Občas přijde mladík k wapce a i přes veškeré varování strčí před trysku vody palec a už se volá rychlá. Neteče v tom bohužel čistá voda, ale špony se vymývají chladicí emulzí z linky plné bakterií.

Nepomáhá ani speciálně uzpůsobená rukojeť trysky, která se musí držet oběma rukama. Občas někdo chce zkusit sílu vody.

Jinak při spuštění to pěkně kope :D

[upravil dne 9/8/13 13:29 od punkac]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já někdy před 5 lety koupil podobnou brusku v Hornbachu a všechny vrtáky mě ztupila, takže já bych do ní už nešel, ale může být dobrá, jen tomu nevěřím, dneska sem na ňu díval, chtěl jsem vzít tu pásovou brusku, ale nakonec jsem ju nevzal, nicméně se pro ňu stejně asi vrátím:D

Guest servisman
Odesláno

koukal jsem na to taky, ale není kde skladovat a další takže brusič vrtáků jsem nekupoval

asi zapomněl na smějlíka :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...